Stäng

Badhus stänger efter invasion av stökiga ”gossar”

BROTTSLIGHET. I går, måndag, satte 20 stökiga ungdomar skräck i de badande i Bro simhall – och avlägsnades av polis. I eftermiddags försökte runt 15 av dem att åter tränga sig in på badhuset, och åter var polisen tvungen att ingripa. – Man har nu stängt badet för resten av dagen. Det kommer att hålla stängt också i morgon, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

Efter att en väktare i simhallen insett att han inte själv skulle klara av att stävja situationen, ringde personalen polisen – som kom dit med fyra patruller med sammanlagt sju poliser.

Stöket inne i simhallen pågick i tre timmar innan samtliga bråkstakar var ute. Polisen såg till att samtliga ungdomar avlägsnades, och kördes till en plats en bit därifrån. Helt enkelt för att de inte alltför lätt skulle kunna ta sig tillbaka till simhallen.

I dag strax efter klockan tre var det åter dags, när runt 15 av ungdomarna åter försökte tränga sig in i simhallen.
– De ville in, men blev stoppade och blev då aggressiva. Två väktare på plats behövde hjälp och polis tillkallades än en gång, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.
En gosse greps för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Bro simhall har stängt resten av dagen på grund av incidenten, och kommer inte heller att vara öppen i morgon.

-Pettersson tycker det är stor humor. Sju poliser behövde tre timmar för att avlägsna några ”gossar” men gossarna blev inte räddare för polisen än att de försökte tränga sig in på badhuset igen…

Läs mer på Expressen…

30 reaktioner på “Badhus stänger efter invasion av stökiga ”gossar”

 1. Kortfattat: Alldeles på tok för många har släppts in och dessutom fel typ av folk !!!!!! som vi enligt studier har MINST gemensamt med av ALLA världens olika raser och etniciteter !!!!!!

 2. Många goa kommentarer. Tycker dock att polisen gjorde rätt när de körde ut dem på landet. Under förutsättning att badasylanterna blev registrerade och i vart fall fotograferade (Ensamkommanre saknar som bekannt id-handlingar).
  Vill dock rekommendera polisen: Fas 1, Ta av dem skorna och ta mobilerna i beslag. Detaljerna får avhämtas på stationen.
  Fas 2, Skor och kläder av. En orange heltäckade säck tilldelas för kedjemarch tillbaka. Musik till Povels ”Ta av dig skorna …för att glädja alla, såväl de oranga som åskådare.
  Fas 3, Containermetoden, inlåsning, transport till en plats där det är kallt på vintern, myggor på sommaren. Riklig och god mat genom takluckan med öppen dörr när det kallt eller myggorna är på hugget.

  Säkert tycker många att detta är inte den svenska värdegrunden. Dock, med hänvisning till FN flyktingkonvention SKALL värdlandets lagar efterlevas.
  https://petterssonsblogg.se/2016/03/23/varfor-foljer-inte-sverige-fns-flyktingkonvention/

  Tycker jag synd om buset? Nej, nej, men min humanism och hjärta blöder för de som är kvar där Daesh (IS) är och varit. Såg en länk hur dj…gt civilbefolningen blivit behandlade och nu när de ”flyr för sina liv” (De du Stefan. Först nu förstår jag vad du menade.
  😨😨till Löfven och mp, s-regeringen. Reinfeldt och 7-rikdsdagsledamöterns, m.fl.
  😧😧😧😧😧 till alla som drabbas av krig och elände som trots FNs imposanta visioner och mål bara fortgår och blir fler och värre.

  1. Nej jag tycker inte polisen gjorde rätt eftersom skiten är tillbaka dagen efter och gör om precis samma sak, det polisen gjorde fungerade för 30 år sedan …inte idag, dessa jävlar måste låsas in i slutna madrasserade celler under många många år för att få dom att fatta att det inte tolereras, sedan skall dom skickas tillbaka till det gudsförgätna land dom en gång kom ifrån.
   Packet måste ut ur landet nu, sluta dalta med skiten!.

 3. Dessa gossar backas av SVT och hatmedia och av Stefan Löven och Socialdemokraterna och 87:an har fått de samhälle de beställt. Dessa var somalier och araber inviterade av 7klövern.
  Dessa ställer även till big problems everywhere, i skolor de vistas och köpcentrum som ligger nära där de bor, serieförbrytare som kastar stenar och bränner bilar och ägnar sig åt annan brottslighet i flathetens land ex rån och misshandel i flathetens land. HUR VET JAG DET ? Det är enkelt, det är bara att använda det sunda förnuftet!!
  NATURLIGTVIS GÅR DET INTE ATT UTREDA EXAKT VAD VAR OCH EN GJORDE I BADHUSET….-DE VAR FÖR MÅNGA….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  I flathetens land erkänner aldrig någon vad de gjort och dessa förnekar och skyller på varandra. Eftersom man inte kan bevisa exakt vad var och en gjorde tillåta dessa 15-20 ungdomar fortsätta härja på badhuset som SVT och hatmedia vill ???
  I flathetens land är allt tillåtet och polisen kör dem en bit därifrån utan att ta namn och adress på ligisterna, hur är det möjligt ? Jag ser detta som allvarlig brottslighet och ett enormt störande beteende som kräver extremt mycket jobb, men de skrattar säkert och tycker de vart tuffa….
  Kan bara konstatera att i flathetens land är allt tillåtet om man är ett gäng på 15-20 invandrarsvin och polisen inte kan säga vem som gjort exakt vad !!! LOGISKT ? RÄTT ELLER FEL?

  1. Och enligt Brottsförnekande rådet så har
   brottsligheten minskat på alla plan Meddelade
   TV¤ som största och första nyhet igår?????
   Desinformationsverket med Snickisnacki i spetsen
   får nog en fet extra dusör för att ljuga Svenskarna blåa?

 4. nu är mina barn i åldern utan barn att inte gå till simhallen men jag kan inte förstå, efter de första övergreppen att svenska föräldrar låter sina barn gå ensam utan dem till simhallen.

 5. Förbud för alltid att besöka simhallen, låt de komma när inga andra än personalen är där ……och då endast för att STÄDA !

  1. Ja, och det är ett bevis för att de inte klarar av en diskussion. Det är mycket lättare att försöka störa och söndra än att ta en diskussion.

  1. Varför inte bara skriva och säga som det är? Bestar, odjur, monster, vilddju och rovdjur. Jag läste boken ”Homo Eructus walks among us” faktiskt efter uppmaning från en herre på denna sida för något år sedan. Alla raser och blandningar utom den europeiskt vita och den oblandade asiatiska har chimpansgener i sig. Det är fullt mätbart och har verifierats med DNA-teknik. Förklaringen står i boken och den är inte vare sig trevlig eller rolig (förklaringen alltså). Boken är däremot mer än läsvärd. Grattis alla svenskar och andra vita som rasblandat med araber, negrer, syditalienare etc. Er avkomma är kontaminerad av chimpans och alla efterföljande genarationer likaså. Därav det aplika beteendet på svartimporten.

 6. Har inte dessa lika stort värde, rasistiskt av kommunal att ringa polisen!

  Kommunal tar strid mot SD-värderingar

  http://www.ka.se/kommunal-kampanjar-mot-sd-varderingar

  Kommunal: SD:s politik står i motsats mot vår värdegrund

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=5856668

  Jag kräver att kommunal tar sitt ansvar och ser till att badhuset är öppet!

  Det är bara för Cilla Rohdin och Annelie Nordström att åka dit imorgon och reda upp!

  1. Jag kräver dessutom att den rasistiska, fascistiska och nazistiska personalen som ringde polisen istället för att låta ockupanterna härja fritt skall uteslutas ur kommunal! Dessa kan väl knappast dela kommunals värdegrund?

  2. @Kalasbetalaren, Då var då, kommunals artikel var från 2015-05-26, Sv.Radio från 2014. Anneli Nordström kandiderade inte för omval efter ”lyxfest” skandalen. Hon är nu medlem i skämveckspartiet Feministerna.

   Kommunal lär inte föra samma retorik nu som då, för då lämnar de medlemmar som blev kvar efter skandalen.

   Historien är lärorik, men får inte bli fake news idag. Därför en tumme ned. Ledsen, men det betyder inte, att jag inte gillar det du står uppför. Själv är jag rasisten, som inte gillar en främmande politisk ideologi, citat ”Hellre rasist än idiot”.

 7. Ja, vad har vi för polis som behöver 3 timmar att få ut 15 st gossar från ett badhus..?? Är de helt inkompetenta så fort de blir lite ”motstånd”..?? Är hela svensk statsförvaltning helt inkompetent, det tycks ju vara så, så fort man skrapar lite på ytan, Byt regering!

  1. Kanske de skulle skickat på personal från sjöpolisen.
   De är kanske bättre på att simma och mer vana vid ingripanden i anslutning till vatten?

 8. Det är härligt med alla välutbildade asylanter som berikar Sverige!

  Jag tycker B-skådisarna kan göra dem sällskap i simhallarna, så får de se vad som händer ute i verkligheten.
  Schyffert och kompani ser ju inget från Café Opera.

  Det är synd att svenska folket inte förstår sitt eget bästa, men det kommer bli ett brutalt uppvaknande för många, tror mig.

 9. Det var ett jävla gnäll på badhusen runt om i landet, och när folk frivilligt ställer upp som trygghetsvärdar på badhus blir dom kallade rasister och diverse annat & utkastade och polis tillkallas, så nu får ni som jobbar på badhusen och styrande skylla er själva, hoppas dom återkommer varje dag så ni får er beskärda del av dessa ”härliga främmande barn” för det är ni allt värda.

 10. Dags att beväpna badhusväktarna med för dessa situationer erforderliga vapen, i avsikt att skydda inventarier, personal och besökare. Upprepade incidenter av den här karaktären och än värre kan vi med all sannolikhet förvänta oss, varför det åligger ifrågavarande badhusledning att vida proportionerliga motåtgärder – såframt man inte beslutar sig för att stänga verksamheten på obestämd tid. Det nya multidysfunktionella Sverige har lagt ännu en händelserik dag till handlingarna. Ordet badhus har, tack vare den påtvingade kulturberikningen, erhållit en negativ och värdeladdad status.
  Andreas.

 11. De visar sin makt över svenskarna, får de inte uppföra sig illa så…………så länge som svenskarna finner sig i underdånighet så ”växer kammen” på ockupanterna.
  Snart tar de över hela badhuset , alla badhus, skolor, sjukhus, därefter våra bostäder och den lilla värdfärd som finns kvar !
  De begränsar den frihet som vi har vuxit upp med !
  Vi stannar hemma och arabmobben styr ute i samhället.

 12. Om jag inte har alltför fel så har dessa gossar fått gratis inträde. Det kan väl inte vara alltför svårt att ”porta” de som inte kan uppföra sig?

  Detta klientel har under flera år visat sig inte vara önskvärda besökare på våra badanläggningar. De kan inte uppföra sig och hotar och förstör upplevelsen för vanliga betalande besökare. Dra in alla gratiskort. Det byggs och har byggts så många islamiska Center så de kan bygga sina egna badanläggningar där. Då kan de diskriminera kvinnor som de vill. Om de vill tafsa på sina burkiniklädda kvinnor så tar nog deras egna itu med detta. Jag är idag inte villig att betala höga inträden till mitt badhus för att bada med slikt ohygienisk slödder.

  1. Håller till 100% med dig, ha inte heller lust att betala 60 kronor inträde för att reta mig på kanakerna, som vi kalla detta slödder i Tyskland. Risken är för stor att man inte kan hålla igen och gör sig olycklig.

 13. Det blir så bra på sikt….
  Stänga allt som dessa gangsters närmar sig så blir allt bra….allt blir bra på sikt, som Sveriges allvetare säger.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: