Misstänkt mordbrand på asylboendet Restad gård i Vänersborg

INVANDRARBROTT. Människor fick hoppa från tredje våningen för att fly undan lågorna vid branden på asylboendet i Vänersborg. Mellan 10 och 20 personer har fått vård på plats och två personer har förts till sjukhus. – Vi har inlett en förundersökning gällande mordbrand och spärrat av platsen, säger Johan Josarp på polisen.

Tidigt på söndagsmorgonen larmades SOS om en brand på Restad Gård i Vänersborgs kommun. Lokalerna används som asylboende och människor fick enligt polisen i panik fly undan lågorna. Enligt Vänersborgs kommuns hemsida bodde det 1 200 personer på boendet i maj 2016.

– Vi fick kännedom om det här 04.25 i morse. Branden har startat på tredje våningen på migrationsboendet och människor har hoppat ut från lokalerna och drabbats av lindriga skador, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Läs mer på Ttela…

Om Vänersborg på bloggen

-Pettersson misstänker att någon högerextremistisk, rasistisk, fascistisk, islamofob och Sverigedemokrat har smugit sig upp på tredje våningen och tuttat på…

Har ni funderat på varför hatmedia skriver så lite om ”mordbränderna” på asylboenden mot vad de gjorde hösten 2015. Kan det bero på att det börjar komma fram vad bränderna oftast beror på?

 

7 thoughts on “Misstänkt mordbrand på asylboendet Restad gård i Vänersborg

  1. De så kallade ensamkommande och analfabetiska ”asylbarnen”, i total avsaknad av erforderlig social navigeringsförmåga i ett civiliserat europeiskt samhälle, och därmed inkapabla att hantera ett normalt boende, åsamkar samhället enorma skador och kostnader. Emellertid har ju etablissemanget specialimporterat dessa genier i avsikt att tillfoga största möjliga skada, varför man anar att regeringen anser att den gjort stora framsteg i den planerade demoleringsprocessen med dess värdegrundsfanatism och påstådda ”utmaningar”.
    För varje brand som uppstår, ges kulturrelativisterna anledning att nyttja sin arsenal av fascistrelaterade floskler och högerpopulistiska klichéer mot oss uppkäftiga motståndare till det politiska vansinne som utspelas.
    Andreas.

  2. Statistiken talar tydligt för att det INTE var mordbrand !!! Troligare att det rör sig om batterilösa brandvarnare, för att möjliggöra rökning inne !!!!

    • Allmänheten bör få trygghets ersättning av malnö stad ( dvs av staten ) , otrygghet tär på etniska befolkningen Där kommer psykisk TAUMA fram , fler blir sjuka tillomed LÄKARNA , som får jobba mot sitt samvete , svenskar får inte plats isitt eget land !!!!!!!!!!!!!!!

      • otrygga svenskar , ska ersättas med , tex ekonomiskt eller få en resa till ett tryggt land på semester o FÅ ANDAS LUNG rehabilitering

KommenteraAvbryt svar