Stäng

SVT blockerat Janouch på youtube

Prova        https://www.youtube.com/watch?v=DQ1LrgMrrA0

Detta är  Katerina Janouch och Anders Lindbergs debatt på SVT´s Opinion Live, utlagt på youtube. Detta har SVT blockerat av upphovsrättsliga skäl?? Har aldrig hört talas om något så dumt.Ordagrant så har de blockerat den i ditt land. Kan det vara för att Katerina körde över Anders Lindberg eller vem har bestämt detta? Min man sade just att SVT gör vad som krävs för att överleva. Kan det ligga något i det? Att de blivit desperata?

 

70 reaktioner på “SVT blockerat Janouch på youtube

 1. Ta reda på fakta! Om du går in på Newsvoice fungerar inte länken som du hänvisar till p g a att det har med upphovsrätten att göra. Men om du scrollar ner i Newsvoice artikel finns en länk direkt till Svt-play.

  1. Fakta är att inslaget ej finns på youtube (blockerat) så vad fan yrar du om.?
   Att det sen finns på svt-play har inte med ett skit att göra.

   1. Du har rätt i fakta men det skulle låta bättre – mera övertygande – utan ’fan’ och ’skit’.

    När du har fakta på din sida behövs inga kraftuttryck.

    Libertas ex Veritate!

 2. Detta bekräftar det som jag inte trott men befarat, ett öststaterna beteende.
  Det jobbar på tok för mycket rädda palestinaschalsbärande och Manchester kavajer med rödvin i sina glas.
  Kväsa åsikter inte så genomtänkt men lufta dom är en väg att gå.
  Gör om gör rätt
  Mvh
  Lars v Feilitzen

 3. Att SVT gjort sig till en branch av BBC framgår ju klart av deras programutbud så avskrapet som ”Top Gear” har dom väl fått gratis eftersom deras programledare den vidriga tönten har fått sparken, så med deras partiska reklam-Tv så har dom inget berättigande att finansieras med licenspengar, det är väl ingen som tittar på deras utbud längre! Svenska folket borde protestera högt och med eftertryck! Deras politiska partiskhet är också stötande titta på s.k. SVTforum där släpps bara för dagen korrekta politiker fram (läs S,V o MP)

 4. Detta har pågått lång tid! Personligen märkt en avsevärd skillnad när jag flyttade tillbaka tillbaka till Sverige 2014. Jag kom liksom hem med ” nya” ögon. Sakta för att sedan accelerera tycker jag närmast att SVT rättat sig sig efter den politiska korrekthet , ungefär som just att vara politiskt korrekt uppfanns. Nyhets rapporteringar som varit färjat av Löfven regering, vinklade frågeställningar i debatt sändningar, avbryte i debatt program dör man inte som ” motståndare ” fått talat till punkt.
  Jag har inte på dessa år , allstså från 2014 sett eller hört att SVT är en politiskt oberoende kanal , har heller inte sett , hört att SVT har som ni borde vara , en tydligt granskande nyhetskanal vilket skillnaden var stor i Fransk TV. För mig personligen har det gått så långt att jag väljer att se andra kanaler. Upplevt att det finns inslag av vänste/ socialdemokratisk propaganda i allt ni sänder. Det finns många med mig med olika politiska värdegrunder som snart vägrar att ens betala in en tv avgift till public service dvs linsens för att bli pådyvlade politisk propaganda . Trodde att Sverige och media var sett seriös, låta människor få tänjs fritt utan att varje dag plågad av era vänster åsikts journalister.

 5. Fjanten som intervjuade Tino Sanandaji betedde sig
  likadant, ställer frågan och börjar sen själv babbla när
  Tino börjat att svara? Om han inte begriper att han ska
  hålla käft tills den utfrågade fått svara har han fel jobb.
  Utfrågarens eget tyckande är av underordnad betydelse.

  Men Det fungerar tydligen så på DDR/SVT/S/R kanalerna.

   1. Martin Jonsson! Är du köpt av SVT för att försvara dom här på bloggen.Du är ganska ensam som tar dessa stalinister i försvar. Lycka till så länge dom har sändningstillstånd.Det lär ryka 2018.

  1. Det skulle kunna vara något att vidarebefordra till president Trump!
   Och lämpliga nätpublikationer världen över!

 6. Public service – för vem?
  Här i Sverige censurerar vi inte åsikter?
  Eller har SVT börjat pga pk skäl?
  Börjar lukta järnridå och DDR……

 7. När detta hände så laddade jag ner den som dom blockerade.
  Att säga -de e väl inget bara o titta på svt play!.
  Ja jo de e sant. Men det finns mängder av andra svt klipp på Youtube o dom har inte blivit blockerade. Så varför blockerade dom just denna?

 8. Va där problemet? Bara att gå in och kolla på SVT play om man vill se det. Gör inte en höna av ett ägg

   1. Hönsmamman
    Tuppkycklingarna blir levande inslängda i en köttkvarn, det är verkligheten !

 9. Under en märklig tid så sade någon,oklart vem ”om en lögn upprepas tillräckligt ofta så blir den sann.” Där tycker jag att Anders Lindberg har gått all in om man uttrycker sig så.

  1. Ja, kanske. Eller så tar man den plats som man redan på förhand blivit nekad. Det var dock bra att Belinda försökte reda ut vilken sanning som smakar bäst, om båda beskriver samma sak. Vinden börjar så smått vända och det är positivt. Det är inte vettigt med debatter, där alla gapar i mun på varandra, där håller jag helt med du.

  2. Trollet Stig Nordberg vill bara provocera, så slösa ingen tid eller kraft på honom. Han retar sig säkert på att inte Anders L och Belinda helt oavbrutet fick all taltid för att karaktärsmörda Katerina J.

 10. Man visste att den här debatten skulle spåra ut av en programledare som skall avbryta så fort man börjar komma nära sanningen ..kultur är ingen stapelvara säger kultur snobben anders kyss mig i häcken…din blinda skit unge.

 11. Anders låtsas vara intresserad av lösningar i klippet. ”Den enda lösningen”, den socialdemokratiska, har som vi alla vet, misslyckats å det grövsta. Deras låtsade företräde på sanningen har inget att hämta i en demokrati. Ni har fått er chans, för Sveriges skull, kliv åt sidan!

  1. Först förnekar de alla problem. Sedan blir de överbevisade. Alla andra har haft liiite rätt men överdrivit kraftigt. Sedan släpper AB en egen, relativt likvärdig, tämligen mustig historia i tidningen. Problemen stavas arbetslöshet, utanförskap och rasism. Tack, doktor Lindberg, för diagnosen! Receptet blir alltid, lita på sossarna, allt kommer att ordna sig, bara vi får styra. Tröttsamt? Ja, en hel del!

 12. Det är ju upphovsskyddat – brukar de låta annat material ligga ute? Det är deras material och de har upphovsrätt, sådant brukar plockas ner…

  1. Fick inget napp, otroligt, varför är de så rädda, litar de inte på att ”sanningen” ska segra? 😉 Tack för din länk, Krister!

 13. Vi har kontrollerande myndigheter för företag så att
  dom inte lovar mer än dom kan hålla, att inte göra
  reklam för en vara som, inte stämmer med verkligheten.

  Men SVT som säger sig vara politiskt Neutral kan hela
  tiden bryta mot denna policy utan något ingripande, ?
  Den kontroll som finns sker av personer som jobbar
  inom koncernen? Rena kommunistfasoner!

  Sen är det helt otroligt att ett stolpskott som
  Belinda Olsson ska leda ett debattprogram, hon
  som själv inte kan hålla käften sen hon ställt frågan?
  Vem är intresserad av hennes egna åsikter?
  man bjuder fånen Anders Lindberg och katerina Janouch
  till debatt, , hon får frågor av Belinda men blir hela tiden
  avbruten av idioten, medan A.L får lägga ut texten utan
  att bli avbruten.

  Som kuriosa fick Anders Lindberg frågan om han ville ha
  vatten,men inte Katetrina J. ?

  Själv skulle jag vilja utdela en hel spann med iskallt
  vatten över huvudet på Belinda Olsson!

 14. Man undrar om det kan ha att göra med Trump och den senaste tidens kritik mot Sverige.Inget mer negativt får ”läcka” ut. Man undrar???

 15. Känns för jävligt….jag vill leva i Sverige, med demokrati och att man får säga vad man vill, tycka vad man vill osv….jag vill INTE leva i DDR som sossarna vill. Jag vill och är stolt över att vara svensk, men detta måste få ett slut fort.

 16. Hallå eller !!! Fattar dom inte ,,,Löfven erkände ju att dom har varit ”naiva” att polisen är i kris och hinner inte med alla fall ,fängelsena är överfulla av blattar. Kravaller .bilbränder,skjutningar,våldtäkter, mm forsätter med eskalerande fart. Det är ju precis som Katerina säger.

 17. Förmodligen har du rätt Mari, hon fullkomligt massakrerade den lille oduglige murveln. Även den andra debattören som kom efter,minns inte nu vad han hette (tror att han hade en professur och hade bott i USA) gav honom svar på tal.

  1. Denna Anders ”2,5 cm” Lindberg är en riktig fåntratt och dumskalle, tråkigt att inte få höra hur han blir överkörd men SVT följer konsekvent en linje: a t t till vilket pris som helst försvara nazisten Stefan löven och Socialdemokratiska partistyrelsen ansvarslösa massinvandringspolitik och Anders Lindberg är NAZISTEN Stefan Lövens talskrivare!!

   1. Ladda ner svt-play appen, titta och förfasas, sen avinstallerar du appen igen ☺så gör jag, funkar bra för då ser de oxå vad man var ute efter och kan börja bete sig som folk!!!

   2. Titta lite på vad ni har gett era appar tillåtelse att snoka efter i era telefoner!

    Ett skräckexempel från COOP, tillåter att appen visar en eller flera av följande: information om aktivitet på enheten, vilka appar som körs, webbhistorik och bokmärken.

    Känns verkligen inte som något jag vill dela med COOP!

    Spotify, Maps och många andra vill inte vara sämre!

    Dom vill ha tillgång till enhetens id och samtalsinformation:

    Tillåter att appen får reda på telefonnumret och enhetens id, om ett samtal är aktivt och vilket det andra numret är som ansluts till samtalet

    Vem vet var dessa uppgifter hamnar?

    Inga appar för min del!

 18. Otroligt, bevisar att SVT:s ledning styrs av Socialdemokraternas partistyrelse, – groteskt att dessa bruntungor driver detta så långt, tänk på hur lätt det är att styra den lata politiskt ointresserade massan, Nordkorea och SVT har mycket gemensamt!

 19. Riktigare är väl möjligtvis att de gör allt för att TRO sig överleva !!!! Ett sånt här beteende borde ju minska förtroendet för dem rejält !!!!!!

 20. SVT har varit desperata i många år. Än värre kommer det bli.

  Fast AB är väl värst av alla medier i Sverige.

  Tror mig veta, att AB skulle komma högt placerad, om världens sämsta tidning skulle utses.

   1. Kan det vara möjligheten att kommentera på youtube som får SoVjeT att agera?
    Ingen skall få kritisera makten!
    Gissa varför alla tidningar tagit bort möjligheten att kommentera anonymt?
    Det är liknande saker som viss utländsk media kommer rapportera om och som sprids till tex Trump, sen får svenska medier och de som styr Sverige på pälsen och sen måste de försvara sig och sen censurerar de lite till osv……

    Snart är dessa medier historia!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: