Nu lanseras olika ”gräs”märken av kändisar

Nu när Californien har legaliserat  bruk av marijuana så laserar kändisar som Willie Nelson, Whoppi Goldberg och  Bob Marley´s barn olika ”märken” på gräs. Marknaden väntas explodera efter omröstningen som resulterade i legalisering.  Myndigheterna har fullt upp att hänga med och få ut licenser. Undrar vad märkena skall heta? Goldie, Nelson och Marley ligger nära till hands. Några märken finns redan av medicinsk marijuana men nu så blir det fritt. Hur gör de med bilkörningen?? Det förtäljer inte denna historia som AP berättar.

 

9 thoughts on “Nu lanseras olika ”gräs”märken av kändisar

    • håller med dig. I Australien och England säger de att drogpåverkade förare ofta är farligare än rattfulla?? Att man inte får köra på 24 timmar?

      • Inget är farligare än en som är full i trafiken kanske möjligen en som skriver sms eller uppdaterar facebook då men den som påstår att cannabis skulle ens komma i närheten av alkohol i farlighet kör med osann propaganda enligt mig. Studier har till och med visat att en onykter blir säkrare i trafiken om han röker på när han är full för han återfår lite av konsekvens tänket. En full kör mot ett stopp tecken medans en flummare stannar och väntar på att det ska bli grönt.

  1. Hahaha. Ja låt den röda pestens företrädare knarka ihjäl sig bara. ZOGialdemoner eller kommunistsvin, marxister och liberaler eller vad de nu kallar sig.

  2. Jag trodde att afrikanernas ”kat” var den kommande drogen för att få svenskar lika avdomnade som afrikaner i Sverige, hade väl fel !

  3. Miljöpartiet säger säkerligen ja till ett liknande projekt i Sverige. Det ska vara ekologiskt odlat, givetvis, och under statlig kontroll. En hel drös med enkla jobb uppenbarar sig plötsligt. Flyktingarna kan bo och arbeta på marken medan Åsa Romson sitter och bevakar på verandan, med geväret i knäet och jointen i mungipan. Efter tjat så får afghanerna tillstånd att odla vallmo och affärerna blomstrar.

  4. Enligt en engelsk studie som mörkades i Sverige så kör marijuana rökare mer försiktigt i trafiken för att de inte stressar.
    Innan ni hoppar på mig ska jag förtydliga att det är en engelsk studie, inte min.

    • Det kan säkert stämma! Många av dom rattfyllerister som polisen tar i Sverige blir dom misstänksamma mot för att dom kör för sakta!

Kommentera