Stäng

Rånförsök mot 11-åring i Luleå

INVANDRARVÅLD. Ett rånförsök mot en 11-åring genomfördes på onsdagen vid en gångväg i närheten av idrottsplatsen i Gammelstad. Barnet hotades med misshandel om det inte lämnade ifrån sig sina värdesaker. 11-åringen lyckades dock springa ifrån rånarna och ta sig hem. De misstänkta gärningsmännen ska vara två yngre män i åldern 20–25 år, med mörka kläder, vinterkängor och uppdragna huvor. Polisen söker nu vittnen till händelsen.

-Pettersson noterar att återigen är signalementet på entreprenörerna ”mörklädda män”…

4 reaktioner på “Rånförsök mot 11-åring i Luleå

  1. Dessa importerade kräks förhatliga fräckhet tar sig allt mer miserabla former och man kan undra vad nästa ynkryggade manöver blir. Att stjäla nappflaskan från spädbarn eller till och med barnvagnen, torde inte komma som någon överraskning i kriminalparadiset Sverige. Man kan bara hoppas att ingen småbarnsförälder lämnar sina telningar utan uppsikt i tider som dessa, då allt kan hända överallt och tjugofyra timmar om dygnet. Kriminella impulsstyrda analfabeter med defekta gener hyser inga som helst betänkligheter, kom det ihåg! Mest bekymrad är man naturligtvis för de mest utsatta och försvarslösa – rullatorförsedda pensionärer inkluderade.
    Andreas 🙁

  2. Mitt sista hopp står till Stor-Erik i jaktstugan i Norrland. Stor-Erik! Ta nu ett samtal med dina jaktkompisar och diskutera hur ni ska ta emot araberna och negrerna när de kommer.
    I södra Sverige gör männen inget. De låter bobberna våldta och tafsa på svenska tjejer, med du Stor-Erik, du är annorlunda! Jag litar på dig!

  3. Blir skönt när dessa otroligt trögtänkta mongo-norrlänningar vaknar ur sin sossedvala och inser hur den ansvarslösa massinvandringen drabbar dem och deras familjer….De är tröga i huvudet men när de väl fattar kan sossarna betrakta sig som historia i Norrland!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: