Vaktmästaren i Malmö inte längre livshotande skadad, men


BROTTSLIGHET. Tillståndet för den vaktmästare som sköts i Malmö för drygt två veckor sedan har stabiliserats, skriver Sydsvenskan. Mannen har vårdats på sjukhus i 16 dagar och Skånes universitetssjukhus beskriver nu läget som ”allvarligt men stabilt”. Den var den 8:e februari som vaktmästaren sköts när han skulle salta gångbanor nära Pildammsparken i Malmö.

Vaktmästaren är mycket allvarligt skadad.

Den 15-årige pojke som misstänks för mordförsök har i dag omhäktats på sannolika skäl av Malmö tingsrätt.
Pojken nekar till inblandning.

-Pettersson säger att 15-åringen är en…nej förresten, men har ni läst om När greve Antonius kom till Sverige, det är drygt 500 år sedan men fortfarande samma.

TIDIGARE 2017-02-09. Vaktmästaren sköts bakifrån med flera skott

INVANDRARVÅLD. Den svenske vaktmästare som sköts vid Pildammsparken när han var ute och halkbekämpade natten mot onsdag blev skjuten med fem skott bakifrån, varav minst ett träffade i huvudet, som vi skrev om igår – Etnisk svensk arbetare skjuten av kriminell babbe i Malmö

– En kula träffade i foten, en i ett ben, två träffade honom i ryggen. En kula träffade honom i huvudet.  

Vaktmästaren vårdas på sjukhus och svävar mellan liv och död.

Kammaråklagare Åsa Kristensson har anhållit 15-åring på den starkare graden, sannolika skäl, som misstänkt för mordförsök.

15-åringen har förhörts tillsammans med sin försvarsadvokat Sophie Palmgren Paulsson. På grund av den misstänktes låga ålder ska också en tjänsteman från socialförvaltningen närvara under förhören.

-Pettersson har ännu inte hört något om manifestationer mot våld och rasism. Men det är väl inte så noga när hederliga arbetande svenne-bananer skjuts…

Däremot när babbar skjuter babbar är det ett jävla liv och Svenne högerextremist för skulden.

15-åringen är känd kriminell. För att få slut på våldet måste det sluta dalta. Lås in eller flytta långt bort, väldigt långt…


8 responses to “Vaktmästaren i Malmö inte längre livshotande skadad, men

 • Swedish psycho

  Får vi inte försvara oss genom att beväpna oss så vi kan möta dessa kaozbabbar på lika villkor så återstår det bara att börja repartiera.

  Gilla

 • Kattsand

  Varför skall svenskar riskera livet för att hjälpa till i stadsdelar vi inte längre är välkomna?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Allvarligt men stabilt kan betyda i stort sett vilka svåra konsekvenser som helst av detta ofattbart råa och helt opåkallade angrepp. Talsvårigheter till följd av förvärvad hjärnskada, förlamning, neurologiska handikapp och en mängd mycket kännbara kroniska smärttillstånd kan uppstå om mannen överlever. Ett står onekligen klart – han kommer aldrig mer att kunna leva ett normalt liv.
  Återinför rättssäkerheten och återinför dödsstraffet!
  Andreas 😦

  Gilla

  • ladulaas

   Att införa dödsstraff löser på intet sätt problemet, utan leder bara till ett ytterligare förråande av vårt land. Det är bara att se hur det är i länder med dödsstraff.

   Ett straff som skulle kunna vara effektivt avskräckande skulle vara att återinföra stupstocken, där gärningsmannen skulle få stå i en förnedrande ställning på torg och där utsättas för allmänhetens spott och spe, under några timmar varje dag.

   Osökt kommer vi in på ‘våra’ politikers ambition att avväpna alla hederliga svenskar, så att de enda vapen som finns i samhället – förutom polisens och militärens – skall vara i händerna på kriminella. Det är naturligtvis ingen tillfällighet att ‘våra’ politiker önskar detta, då de ju är satanister allihop, vars högsta önskan ar ett gangstersamhälle där anarki, kaos, våld, blod och död härskar.

   I de delstater i USA, där man infört möjlighet för civila att bära dolt vapen (efter särskilt tillstånd), har överfallsvåldtäkter, rån och skjutningar (som denna) minskat dramatiskt. Om ev. offer börjar skjuta tillbaka blir det inte lika roligt längre…

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Tack, Ladulås! Intressanta och konstruktiva synpunkter. Emellertid är det min fasta övertygelse att i en normalt fungerande rättsstat skall också möjligheten att utöva lagens absolut strängaste straff finnas tillgänglig. Att dödsstraffet är en rättsskipning som står i proportion till det begångna brottet samt tjänar som ett kvitto på att nationen värnar om brottsoffer och medborgare, trumfar allt tal om att denna samhällets ultimata hämnd inte har någon prohibitiv funktion att fylla. Hotet avseende dödsstraff har aldrig verkat tillräckligt avskräckande för de tyngst kriminellt belastade. Deras antal ökar dock drastiskt och här måste ett rakryggat och bergfast rättsväsende agera som det anstår en ansvarskännande nation och svara för reduceringen av den växande skara som utgör ett direkt hot mot den allmänna säkerheten. Det existerar ingen logisk bevekelsegrund för att till astronomiska summor bekosta dessa grava illgärningsmäns fortlevnad och förvaring.
    Med bästa hälsningar,
    Andreas Kristian P 🙂

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Stäng gränsen och skicka tillbaka dessa invasiva ”mänskliga” avarter från mellanöstern och Afrika, här finns ingen efterfrågan på dessa individer och Sossarna vill fortsätta mass-importera dessa avarter, det ska få komma 500.000 anhöriginvandrare enligt nya beräkningar som får tillgång till FÖRSÄKRINGSKASSA OCH SOCIALEN FRÅN DAG ETT!
   Sverige är en humanitär stormakt påstår SOCIALDEMOKRATERNA, i detta fall betyder det ”ungdomsvård” till 15 åringen och ett livslångt lidande och förtidig död till arbetaren/vaktmästaren, säkert med i facket som tagits över av lata vänstervridna parasiter som inte för arbetarnas talan!

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Väl talat!
    Vår gemensamma och rättmätiga vrede över tillståndet i detta MENA-ockuperade land är nu lika vilt brinnande som själva helveteselden! Att det skulle gå så här långt hade ingen av oss anat för 50 år sedan, då vi fortfarande hade en rimlig framtid i sikte. Regeringens skändliga nationssvek förvärras för varje dag som passerar och samtliga ansvariga för detta akuta läge måste ställas till svars för sina ageranden.
    Tack för Din kommentar! Dina synpunkter är korrekta och helt förenliga med ett sunt och dynamiskt förnuft.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Mimi N.

  Ingen försvarsadvokat åt odjuren, ingen åldershänsyn, talionprincipen ska gälla i Vresige som styrs av monster.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: