21 thoughts on “Skillnaden mellan S och SD

 1. Skitsnack Martin A. Under Hansson-Erlander-epoken hade Sverige en mycket restriktiv invandringspolitik, i huvudsak var det då fråga om en mycket behövlig arbetskraftinvandring. I stort sett samma politik som SD förespråkar nu. Palme öppnade slussportarna R.I.H.

 2. ”Hair-splitting engineers” är definitionen på de flesta bloggkommentatorer. En som försöker sig på gordiska knuten är betraktat som udda fogel, en icke-svensk. Who cares ? i don’t !

 3. Lite O T men inte så mycket eftersom sossarna sitter vid det havererade rodret.
  Det här fina äldreboendet ska göras fritt från de äldre för att nu inhysa ”ockupanter”…vart flyttas de äldre, till en iskall container i en skog någonstans i Sverige, eller svälts de ihjäl ?
  Tro inte att jag beklagar de PK-folk från Stockholm som överlägset och med hånleende har berättat för oss ”lantisar” att de minsann för flera år sedan har bokat sig till de bästa äldreboenden som finns i Stockholm !
  Det gäller i främsta hand ”FÅRÖ-folken”.

 4. Jag läser att sossarna säger att ”Vi och de” är en del av (SD) vardagliga retorik, men vad är då (S) inställning när de inte ens släpper in Sveriges största parti i debatterna?

  Tomas Tobé. som är moderaternas partisekreterare, säger att Sverigedemokraterna är väldigt enkelspåriga.

  Men, hur ska SD kunna medverka och bredda sig när de hela tiden blir utfrysta/utlåsta av 7-klövern?

 5. Jag som har upplevt en del vill påstå att skillnaden mellan SD och SAP före Palme, 68-vänstern och NWO är näst intill försumbar. SD har en del bekymmer men det har allting som expanderar snabbt på kort tid, man hinner inte rekrytera och kontrollera de bästa krafterna och dessutom har man hatvänsterns media efter sig. Om Erlander skulle uppstå skulle han varken känna igen sig eller förstå vad som hänt.

 6. Vad har allas lika värde med saken att göra? Vem har ifrågasatt detta? Samma malande mantra dagligen utan innehåll. Bra att Söder tryckte på rätt knapp. Vi kommer alltid stå upp för att solen ska få gå upp i öster och allas lika värde.

  • Tyvärr så står inte S upp för vad dom säger.
   Dom säger hela tiden ”allas lika värde” men värderar invandrarna bra mycket högre än de etniska Svenskarna. Sedan kallar dom sig för en humanitär stormakt, men kan inte skaffa vare sig jobb eller bostäder åt det pack dom släpar hit.

 7. En sosse sätter folk från Menaländer före våra fattigpensionärer, före våra yngre generationer som vill börja sina egna liv med eget boende, före kvinnor som inte vågar gå ut, före låginkomsttagare som beskattas i särklass högst i världen.

  Och nu ska sossarna ta in ytterligare en halv miljon, mestadels från MENA-länder. Dessa bosätter sig då i sthlm, gbg o malmö. Då åker skatterna upp ytterligare. Malmö behöver redan idag ta ut 6,40 ytterligare i kommunalskatt. Om tre år säkert ytterligare 2 kr. Gbg följer Malmö och behöver 5 kr högre skatt. Sen kommer varje person av denna halva miljon belasta pensionssystemet med 800 000 kr.

  Men sossarna värnar om världens befolkning. Något mer befängt har jag aldrig hört talas om. Kan de inte räkna. Har de verkligen mandat för detta? Otroligt!

  • Moderaterna startar en utbildning till politiker i Södertälje?????
   Det behövs! som det är i dag så finns det ingen politiker som har utbildning. Många av dom som finns i 7-klövern verkar inte ens klarat av grundskolan.

 8. Naturligtvis Åsa har alla människor lika värde, så långt är jag med dig. Men man måste ta i beaktande vilka omständigheter, religion, födelseort, etc har präglat den uppväxande människan. Här visar sig olikheterna, alla hitkommande migranter tänker inte alls som vi, de tycker inte ens att alla människor har lika värde. Om du inte är muslim är du både otrogen, smutsig hund osv. Vad du måste förstå Åsa, är således att folk från olika delar av världen tänker inte som du och ditt parti! Ni är otroligt naiva och försätter ett helt land i kaos med er politik. Börja se verkligheten, läs på vad kunniga personer som Tino kommit fram till, samt lyssna på de invandrare som kommit hit och lyckats etablera sig i samhället. Detta trots era ambitioner med utanförskapsområden med vind för våg mentalitet. Bara skyffla undan de hitkommande, ge dem bidrag och bostad på skattebetarares bekostnad! Integrering, vad är det Åsa, för er sossar? Ett kravlöst samhälle som nu för alla bidragstagare?

  • Nej, jag håller inte med dig. För det första är ”lika värde” en felöversättning från [amerikansk] engelska och för det andra så lyder hela ursprungliga översättningen ”Alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter”. Det är alltså i födelseögonblicket som människor befinner sig på samma nivå. Man får här förutsätta på en begränsad geografisk yta då privat och gemensam egendom är också skyddade.

 9. SDs själ och hjärta är att upprätthålla bidragssamhället. Alltså det som skapat och upprätthåller koloniseringen av sverige av utlänningar och svenskarnas förgörande.

  • Jaha och …… här skulle Carl Bild´s kommentar om Donald Trumph som han ”snabbt” raderade

   alltså gällande Åsa Eriksson och hennes uttalande

   • Så SD har inte som viktigaste fråga att upprätthålla bidragssamhället? Och utan bidragssamhället, skulle nuvarande invasion kunna pågå? Du är en dummerjöns.

   • SDs anledning till att vara mot invandringen är inte att vi svenskar har rätt att finnas till. De står ju för en öppen svenskhet. SDs anledning till att vara mot invandringen är att det hotar staten och bidragssamhället. Utan sammanhållning i samhället går det nämligen inte att pressa ut tillräckligt stora skatter för att upprätthålla bidragssamhället.

    Men det är just bidragssamhället som har skapat massinvandringen. SD är gårdagens S. Och gårdagens S var de som skapade politiken som lett till den här katastrofen.

Kommentera