Vi exporterar svensktalande barnsoldater

INSÄNDARE. Malmö 23-2-2017

På insändarsidan i dagens sydsvenskan så har insändarredaktören Lena Stadler publicerat en insändare skriven av journalisten Tina Höstlycke, journalist och miljöterapeut som har arbetat på HBV – hem för ensamkommande. Kombinationen är kanske en förklaring till det som skrivs i insändaren.

sydsvenskan_barnsoldater

Med publiceringen av denna insändare så har redaktör Lena Stadler t.o.m slagit sin kollega Teresa Lindstedt i att publicera insändare som dryper av lögner och gränslösa beskyllningar vad det gäller behandling av s k ensamkommande åldersbedragare. Med denna insändare har tidningen slagit ett nytt bottenrekord i partiskhet och brist på objektivitet när det gäller svensk invandringspolitik.
Tina Höstlycke har också med all önskvärd tydlighet visat på vilken låg nivå svensk journalistkår befinner sig på när man kan vräka av sig på ett sådant här sätt.

Insändaren börjar med att Tina Höstlycke skriver att slaktsvin blir bättre behandlade än ensamkommande barn och ungdomar från Afghanistan. I slutet av denna famösa insändare så beskyller hon Sverige för att ha tagit från dessa ungdomar alla rättigheter och möjligheter och att Sverige nu säljer ut dem som barnsoldater till Afghanistan.

Hon skriver också hon inte vet hur många ungar hon har hållit i sin famn de sista åren under sitt arbete på HBV- hem och som familjehem åt Mohammad.
Jo, man kan ju föreställa sig bilden där Tina Höstlycke sitter med sitt familjehemsbarn Muhammad i famnen. Troligtvis så är Mohammad långt över 20 år och med begynnande skäggväxt och kanske Mohammad där hemma i Afghanistan, eller troligtvis så är hemlandet Iran, har både hustru och barn som han så fort har fått uppehållstillstånd tänker ta hit.
Fast den rätta bilden är kanske att det är Tina Höstlycke som sitter i Mohammads famn?

Vad Tina Höstlycke, precis som alla andra likasinnade som hon själv, tjänar i månaden på att ha lille Mohammad i sin famn skriver hon naturligtvis inte någonting om.

Det finns nämligen s k gode män som tjänar upp emot 50 000 kr i månaden på att göra tillvaron för ålderbedragarna så skön som möjlig.

En tillvaro som är så långt bort från slaktsvinstillvaro man kan komma, Tina Höstlycke!

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson undrar om insändarskribenten i Sydsvenskan har rätt, när hon talar om svensktalande, men det kanske stämmer på några. Annars tycker jag ”barnen” som Sydsvenskan valt att illustrera artikeln med verkar rätt stora, jämfört med riktiga barn, riktiga afghanska skolbarn…

3 thoughts on “Vi exporterar svensktalande barnsoldater

  1. En av de så kallade ensamkommande flyktingbarnens mest hängivna ikoner och medlöpare har uttalat sig som hon har förstånd till. Att framleva sina dagar i ett verklighetsförnekande, faktaresistent och samvetslöst globalistvakuum måste vara fan så komfortabelt. Signifikativt exempel på skamlöst propagandistisk och femimarxistisk desinformationsjournalistik. Här kan man sannerligen tala om matriarkatets könsmaktsstrukturer och nya regulativa ideal, vilka talar sitt tydliga prostituerade tungomål. Bah!
    Andreas.

  2. Vilken passande bild på ”barnen” är han med flinten deras gode man månntro.
    Svenska journalister har rätt många kopior av Mona S. vilken enl. Person, ”hon är inte känd för att tänka, men har talets gåva”
    Hur kan det alltid vara Sverige som blir sittande med en hel drös av ”svarte petter” Varför tar inte varje journalist/PK-ist en barnunge var och leder dem till framgång, det måste väl vara ”lätt som en plätt”.

  3. Förstår de svenska lika illa som svensk media och politiker förstår amerikanska då är det nog inte mycket att oroa sig för.

Kommentera