8 thoughts on “Dagens bild

  1. Sverige får inte städas rent till att bli svenskt igen så länge skräpet ligger vid tröskeln och djupt under sängen. Svenskarna accepterar hellre analfabeta än (över)kvalificerat folk från Europa. Man offrar civiliserad kultur för att själv inte hamna i skuggan av de rationella människor som inte har några baktankar. Man ställer dumheten och avunden i första rummet. Till påminnelse: en smart svensk sade ”I kampen mot dumhet har intelligensen väl vappen, men icke sköld” – Gustaf Lindborg (1875 – 1927)

    • Instämmer med dig Mimi N.
      Det är lätt att hålla sig från skratt, när det gäller stupida svenskar.
      Tur att jag har barn och barnbarn utanför eländet i Sverige och Europa. De går det att diskutera med fast att vi alltid är överens.

  2. Många gånger hamnar man på kollisionskurs med män från MENA, särskilt om man är kvinna men det händer även svenska män.

    Orsaken är ofta att jag inte visar tillräckligt respekt. De kräver en enorm respekt och anser sig står över alla svenskar. Men hur i all världen ska man kunna respektera dem som riktiga män när de räddar sig själva och lämnar kvinnor och barn kvar?

    • Unga män lämnar inte sina familjer för att rädda sig själva, de skickas till Europa för att sprida islam och orsaka kaos – de banar för den stora invasionen.

      • Mimi N.
        Exakt och att det ska vara så förbålt svårt att fatta för merparten av Sveriges befolkning och bekräftelsetörstande batiktanter och batikgubbar !

  3. Organiserat!
    Aldrig förr i historien har det väl hänt att ett land importerat och betalat för invasionssoldater!
    Inte nog med det!
    Sverige placerar ut soldaterna, jämnt fördelade över landet!
    De får bo i grupper, lagom stora för att vara kommandogrupper vid invasionen!
    De får all information om landet de ska inta’!
    De får t.o.m. kurser i hur offentlig service är organiserat!

    Vissa områden (53 st när en riksdagsman berättade på TV) är redan ockuperade och där gäller inte längre svensk lag.
    SVENSK POLIS HAR INTE TILLTRÄDE till dessa ockuperade områden!

    Någon mer än jag som ser att sveriges regering redan är underställda främmande makt?
    Någon mer än jag som ser att ett normalt land och en normal regering skulle ha utlyst undantagstillstånd?
    Någon mer än jag som ser att det kanske finns ett litet hopp:
    Ersätta regeringen med SD och Jimmi ”Trump” Åkesson som statsminister!

    När det är för sent är det redan för sent! = Axiom = sanning!
    Vi kan alla göra något, t.ex ”STÄDA” i Sverige d.v.s.
    Göra Sverige svenskt igen!

  4. Ja tvärtomkulturen, som migrationsverket med en sjuklig iver importerar till vårt samhälle är en belastning vi klarar oss bäst utan. Har man inga som helst urvalskriterier på vad man hjälper för slags människor? De flesta nu verkar vara våldsbenägna, kriminella, som kan tänkas ställt till så mycket i sina hemländer, så de flyr från sina redan begångna brott. Vem har bestämt att vi skall ta av vår bristande ekonomi och personalresurser för att dela med och ta hand om hela världens fattiga? Vi har europas längsta vårdköer t.ex. Vår bild utåt av Sverige verkar vara viktigare att försvara än att åtgärda vårdköer och antal vårdplatser per capita eller åtgärda polisorganisation, civilförsvar eller militärt försvar. Nej jag går inte på utlandsbilden av Sverige, verkligheten är mycket värre.

Kommentera