Roddarmadamen på Aftonbladet

MEDIA. Aftonbladets Lena Mellin har tagit några rejäla årtag det senast året.

Den 1 februari 2016 lät det så här: ”Regeringens tiggeriutredare vill inte förbjuda tiggeri.
Det är bra. Det kan inte vara kriminellt att vilja vara snäll.” 

aftonbladet_mellin2

***

Lena Mellin 20 Februari 2017 ”Äntligen gör någon något”

aftonbladet_mellin1

Läs om andrar roddare…

Jimmie Åkesson blir intervjuad i Aftonbladets Godmorgonsoffa 2016-03-23, Lena Mellin medverkar.

17 thoughts on “Roddarmadamen på Aftonbladet

 1. Jag är så tacksam för internet och alla möjligheter som därmed står till buds. För inte allt för längesedan så fanns det ett utbud av utländska bloggar som man kunde ta del alldeles utmärkta, dock nu är utbudet fantastiskt med bloggar av hög kvalitet även på svenska, jag skriver på en av dem just nu !
  TACK !
  P S
  Hoppas att budskapet når ”damen” innan hon tappar årorna.

 2. Som svar på den generalinfantila kommentaren ”Det kan inte vara kriminellt att vara snäll”, kan undertecknad samhällsdebattör endast tillfoga ”Nej, men det borde ta mig tusan vara kriminellt att vara både ful och dum i huvet!”
  Andreas 🙂

 3. I den stadsdelen där jag bor har samma tiggerska suttit utanför systembolaget i tre år. Det är inte frågan om att komma ur en akut fattigdomskris utan hon har gjort det till ett yrke. Dom har endast rätt till tre månaders uppehållstillstånd. Varför fortsätter kunder att ge henne pengar, för annars hade hon inte suttit kvar. Det kan ju också vara frågan om organiserat tiggeri då borde någon representant från socialbyrån i alla berörda stadsdelar där de finns tiggare ha någon slags uppsökande verksamhet för att ta reda på om de är offer för människohandling.

  Rumänien och Bulgarien kom in i EU trots att det var känt att det fanns en oegentligheter med korruption bland annat. Det sägs att Rumänien har fått flera miljarder för att bistå sin romska befolkning. Varför gör de andra EU- länderna inga efterforskningar och ställer krav på dessa nämnda länder och kanske till och med hotar dem med utesluter dom med uteslutning ur unionen.?

  Kanske i värsta fall borde Sverige där tiggeriproblemet tycks vara problematiskt varför hotar inte vi med att de diplomatiska förbindelserna kan avbrytas om inget görs. Varför kommer inte romer hit och tigger från andra länder i södra Europa som t e x Grekland?

 4. Dom här gamla kommuniststaterna där tiggarna kommer ifrån har en hemläxa att göra. Men att förbjuda tiggeriet är att förbjuda fattigdom. Förresten sa sitter väl svenska pensioner o tigger. LÖS PROBLEM!

 5. Damen försöker vrida fokus bort från tiggeriet. Det handlar inte om att förbjuda henne att vara så snäll hon någonsin orkar utan om att slippa professionella tiggare. Det förstår säkert hon också någonstans men ryggradsreflexen hos henne som ljugande stasijournalist är att mörka och vrida sanning till lögn.

 6. Kan inte vara kriminellt att vara snäll?? Vad har det med tiggeri att göra?? Tiggarna är väl inte snällare för det?? Då skulle det vara kriminellt att ge, då kunde jag förstått vad Mellin menade

Kommentera