”Örkelljungabo” hade nära två kilo kokain i dotterns ryggsäck

INVANDRARBROTT. Den 44-årige ”distributören” tog emot två kilo kokain på en parkeringsplats i Halmstad. Sedan stoppade han narkotikan i sin styvdotters skolryggsäck och körde hem till Örkelljunga. Med i bilen satt mannens familj. Några timmar senare slog polisen till – och hittade den narkotikagömma man letat efter under flera veckor. Nu har 44-åringen och ytterligare fyra män i den sydsvenska narkotikaligan dömts till långa fängelsestraff.

Dessutom hittade polisen drygt 63 kilo cannabis i hans bostad.

-Pettersson säger att ovanstående var den mycket korta varianten av brottsligheten. Intressant är att läsaom hur de dömda beskrivs.

I Expressen/Kvällsposten ser det ut så här:

 • ”Distributören” 44-årig man från Örkelljunga. Döms för bland annat grovt narkotikabrott till tio års fängelse.
 • ”Platschefen” 27-årig man från Malmö. Döms för bland annat grovt narkotikabrott och misshandel till fyra års fängelse.
 • ”Springpojkarna” 25-årig man från Uddevalla. Döms till två år och sex månaders fängelse för bland annat grovt narkotikabrott och vapenbrott. 21-årig man från Uddevalla. Döms till ett och sex månaders fängelse för bland annat grovt narkotikabrott. 19-årig man från Uddevalla. Döms skyddstillsyn och samhällstjänst för bland annat narkotikabrott.

I Helsingborgs Dagblad ser det ut så här : Straffet blir tio års fängelse för Örkelljungabon – maxstraffet vad gäller grovt narkotikabrott. I härvan döms även ytterligare fem män – tre Uddevallabor samt en man från Malmö. Deras straff varierar från skyddstillsyn till fyra års fängelse.

I den verklighet som hatmedia gör allt för att dölja: 

 • Ali Kelmendi, född 1990, dömdes till fyra års fängelse för misshandel, narkotikabrott av normalgraden samt grovt narkotikabrott.
 • Alraed Abdulla Tarteeb Alblebish, född 1997, medborgare i Irak och Sverige, dömdes till skyddstillsyn med samhällstjänst 120 timmar för narkotikabrott.
 • Albin Alija Rexhep Alija, född 1996, dömdes till fängelse i ett år och sex månader för ringa narkotikabrott samt grovt narkotikabrott.
 • Liridon Alija Alija, född 1992, dömdes till fängelse i två år och sex månader för narkotikabrott av normalgraden, grovt narkotikabrott samt vapenbrott.
 • Bujar Idrizi, född 1973, medborgare i Kosovo, dömdes till tio års fängelse narkotikabrott av normalgraden samt grovt narkotikabrott. Idrizi ska efter avtjänat straff utvisas från Sverige med förbud mot att återvända.

Mål nr. B 11269-16 vid Göteborgs Tingsrätt.

Bujar Idrizi, heter den man som kallas "Örkelljungabon". Hanärinte ens svensk medborgare. Dessutomglömmer media att skriva om utvisningen.
Bujar Idrizi, heter den man som kallas ”Örkelljungabon”. Han är  inte ens svensk medborgare. Dessutom glömmer hatmedia att skriva om utvisningen.

 

4 thoughts on “”Örkelljungabo” hade nära två kilo kokain i dotterns ryggsäck

 1. Socialdemokraternas och Stefan Lövens gullegrisar som de gör allt för att sända ut signaler om att de är välkomna till Sverige och med livstids försörjning från FÖRSÄKRINGSKASSAN och SOCIALBYRÅN…..!! Hela släkten är också välkommen utan krav på ”arbetsförmåga”! DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ SOCIALDEMOKRATERNA OCH GRÄNSERNA TILL SVERIGE SKA STÄNGAS!!
  De skyldiga borde ställas mot en vägg och byxorna dras ner, skulle ställa upp gratis att trycka på avtryckaren och förpassa dem till andra sidan! De här kriminella jävla utlänningarna lyckas inte vårt rättsväsende få ut ur vårt fosterland Sverige och importen av dessa invasiva avarter fortsätter i oförminskad takt, den ökar dag för dag!! Till deras hjälp står 10,000 tjänstemän på ”INTEGRATIONSVERKET”!!
  Tid för att rätta till detta måste komma snart!!

 2. Colombianen som växt upp i Bagarmossen garvar åt naiva svenne i Kriminalvården, där 3 svennar skjutsade honom i KV-buss från Salberga till Västerås för att han ville köpa porrtidning och äta på Macdonalds på hans första permis. klimatsmart att vi är hela jordens kriminalvård

 3. Inte ett svenskt namn….bara araber och stackars flicka som agerade ”mula” !
  Fy fan för dessa äckliga typer !

Kommentera