Tre afghaner dömda för våldtäkt mot pojke


INVANDRARVÅLD. De tre unga afghanska män som stått åtalade för att ha våldtagit en pojke i en park i Västerås i slutet av oktober förra året är skyldiga. Det slår Västmanlands tingsrätt fast.

Männen som är mellan 17 och 19 år gamla döms för grov våldtäkt, våldtäkt och misshandel.

En av männen döms för till fängelse i två år och tre månader, och utvisning. De två andra döms till sluten ungdomsvård i mellan ett år och fem månader och utvisning.

Sammanlagt ska de betala skadestånd på 230 000 kronor till den våldtagna pojken.

TIDIGARE 2017-01-18. Tre afghaner åtalas för grov våldtäkt av pojke

Tre tonåringar mellan 17 och 18 år åtalas i dag, onsdag, för grov våldtäkt respektive våldtäkt mot en pojke i 15-årsåldern. Våldtäkten inträffade den 28 oktober vid parkområdet mellan länsstyrelsen och ån i centrala Västerås.

Männen genomförde flera olika grova sexuella handlingar mot pojken. Två av dem har hållit fast honom och tryckt ned honom med sin kroppstyngd. I de två fallen anses därför våldtäkten vara grov. Den tredje åtalas för våldtäkt av normalgraden. I andra hand åtalas han för försök till våldtäkt. Alla tre nekar till brott.

DNA från de unga männen har kunnat knytas till platsen och pojkens kläder.

-Pettersson vill bara tala om att de misstänkta gärningsmännen lystrar till namn Ali Sina Haidari, Omid Afzali och Baghlani Ahmadparviz. Alla tre behöver tolk på dari som pratas i Afghanistan där de också är medborgare.

Åklagaren yrkar att de unga männen ska utvisas och förbjudas att återvända till Sverige inom tio års tid. Rättegången inleds nästa fredag, den 27 januari.

TIDIGARE 2016-10-29. Pojke våldtagen i park

En minderårig pojke tros ha blivit våldtagen i en park i centrala Västerås på fredagskvällen. VLT rapporterar att flera personer var på platsen när det misstänkta brottet ägde rum, men polisen vet inte om det rör sig om en gruppvåldtäkt.
Ingen misstänkt har gripits.

-Pettersson läser mellanraderna. Inget signalement. Pojken är inte hemmahörande i Västerås och flera personer närvarande när brottet begicks. Har de ”ensamkommande barnen” roat sig enligt sina stamtraditioner med den svagaste i flocken?


7 responses to “Tre afghaner dömda för våldtäkt mot pojke

 • compulsoryunion

  Bingo för Anne Rambergs gängmedlemmar varje gång en alien gör brott i Sverige, exempel dom, kostnader 1 mål, BARA I NORRKÖPINGS TR:

  1. Den tilltalade åläggs att betala en avgift på 500 kr enligt lagen (1994:419) om brottsofferfond.
  Ersättning
  1. Thomas Bodström tillerkänns ersättning av allmänna medel med 1 141 786 kr. Av beloppet avser 727 320 kr arbete, 147 410 kr tidsspillan, 38 699 kr utlägg och 228 357 kr mervärdesskatt.
  2. Pia Engström Lindgren tillerkänns ersättning av allmänna medel med 792 074 kr. Av beloppet avser 501 468 kr arbete, 105 885 kr tidsspillan, 26 306 kr utlägg och 158 415 kr mervärdesskatt.
  3. Elisabeth Massi Fritz tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 941 184 kr. Av beloppet avser 667 348 kr arbete, 51 480 kr tidsspillan, 34 119 kr utlägg och 188 237 kr mervärdesskatt.
  4. Martin Soner tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 234 784 kr. Av beloppet avser 150 568 kr arbete, 21 060 kr tidsspillan, 16 199 kr utlägg och 46 957 kr mervärdesskatt…

  Gilla

 • compulsoryunion

  Domstolsverket och Advokatsamfundet tjänar på att vara utlösningsdomare åt hela jordens kriminella. Exempel: Massi Fritz fakturerar ibland 800 000 kr – 1 miljon kr per tingsrättsförhandling. Dvs. lönsamt för dem när alien kommer tillbaka och våldtar igen. Det betyder mer pengar än vad nobelpristagare får i längden: Pris i överfallsvåldtäkts vetenskap går i år igen till Thomas Bodströms gängmedlem.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Importen av stridsdugliga och allmänfarliga bärare av HIV, syfilis och en mängd andra veneriska sjukdomar, är ingenting annat än en krigsstrategi för att sätta skräck i den kuvade etniska befolkningen samt reducera deras framtida antal. Samhällsodugligt och intellektuellt undermåligt humanmaterial skall tydligen ersätta den underdånige svenske skattebetalaren inom en femtioårsperiod, är det planerat.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Av vilken anledning är utvisningen endast 10 år? Vad är det som kvalificerar dem till en plats,i det svenska samhället efter denna tid?
  De rättsvårdande myndigheternas alla avdelningar tycka helt ha tappat greppet!

  Gillad av 1 person

 • Kajsa

  Jag kan inte låta bli att fundera över hur många sexuella övergrepp och våldtäkter som sker på alla hvb-hem bland all kvinnlig vänsterpersonal som ska kramas och ha kroppskontakt hela tiden. Jag undrar om proppen går ur någon gång och vi får höra det i Uppdrag granskning nån gång om ett antal år. Tänk alla kvinnliga gode män som sitter ensamma tillsammans med dessa killar när deras lust slår till, den personal som är ensam i köket en stund med dem.

  Gillad av 1 person

 • ÅMÅL

  Många bra förslag hur man kan lösa Sveriges problem:

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  De ska utvisas för evigt! Vi behöver inte avskrapet som Afganistan skickar iväg sedan de tömt sina fängelser.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: