Stäng

USA kommer inte längre att acceptera FNs anti Israeliska inställning

USAs nya Ambassadör i FN Nikki Haley (ett Trump kort till) positionerar USA på Israels sida i kampen mot de tunnelgrävande Palestinierna.


FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Den tanten kommer att sätta krokben för den Svenska utrikesblondinens ambitioner i FNs säkerhetsråd!

Var nog inte så begåvat av regeringen i den ”humanistiska stormakten” att skicka en ”feministisk delegation” iklädda muhammedanska maskeraddräkter till Iran, värdens största sponsor av terrorism, dessutom med statsfjollan Löven i spetsen!

Kommer Svea rikes regering att fortsätta att sponsra Palestiniernas tunnelgrävande och belönande av mordiska muhammedaner?

2 reaktioner på “USA kommer inte längre att acceptera FNs anti Israeliska inställning

  1. De ’generösa’ sossarna i regeringen bör ställas i rad ned i tunnlarna, med öppna munnar. I stället för att evakuera jorden från grävningarna, ska smutsen stoppas i deras munnar – det spar tid och … vänskapsbandet mellan Sverige och Palestina blir starkare !

  2. Underbart att USA verkar stå för tillnyktring och förhoppningsvis kan utöva inflytande globalt. Det här innebär dock att Sverige placerar sig längst ut på motståndarbänken som en mer eller mindre fanatisk regim för terrorism och med antisemitiskt program.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: