7 thoughts on “Just saying

 1. Rasifiering i svenskt fängelse: de flesta talar arabiska, och kallar nonafrosvenskar för suldi
  Afrikaner får vara uppe på nätterna, och sjukskriver sig på dagarna och går upp och spelar fotboll och tränar på gym och tränar mma i judodräkter varje dag, trots att slagit ihjäl ett barn på Max hamburgare Norrmalmstorg.
  Kriminalvården är utbildning i anarki för vissa, men vita svenskar och östeuropeer har arbetsplikt i snickeri mm (Asptuna är pervers anarki)
  Vad tror ni nysvensken Ukbagabir som slaktade svensk tant och hennes barn på Ikea med kniv gör nu? Svar: han tjänar 13 kr skattefritt i timmen på att sitta och serveras fin dyr mat, som kostar 90 000 kr skattepengar per månad.

 2. Jag skiter i vilket land som invaderar oss om det så är Norge, Finland, Ryssland, USA eller för den delen Ungern kravet är bara att det landet städar upp skiten som våra politiker, journalister, vänstersludder mm orsakat dom senaste 30 åren, jag ställer upp på allt som är nödvändigt för att komma tillrätta med denna skiten som vi lever i idag, som Svensk orkar man inte hur mycket som helst, och för min del står det mig långt upp i halsen. Något måste hända snart det är en sak som är säker!.

 3. Nå må dere huske på at NRK er en statskanal finansiert av skattebetalerne med (SV-V-KRF) pålegg om 20% innvandrervennlig dekning, bestemt fra politisk hold.. TV2 er en Venstrevridd sosialistfeministisk kanal dedikert til #Clinton.. i Norge er det ingen nøytral dekning av den muslimske invasjonen av #Europa.

 4. Ja, för tusan hakar! Hjärtligt välkomna att invadera oss i parti och minut, kära norska grannar! Törhända Ni kan bringa någon ordning i detta förlorade land. Vasa? Har Ni inget ärende hit? Nej, man kan gott förstå om Ni föredrar att hålla Er borta från den feminazistiska stormakten med alla dess rån och våldtäkter, bränder och andra katastrofala yttringar iscensatta av kjolregementets terrorstyre.
  Andreas 🙂

Kommentera