Ännu en ”svensk” mördare efterlyst för mord


BROTTSLIGHET. I onsdags sköts advokat Mia Manuelita Mascariñas-Green ihjäl framför sina tre barn. Mia Manuelita Mascariñas-Green, 49, sköts ihjäl med 27 skott i Tagbilaran City i Filippinerna i onsdags.

Nu jagar filippinsk polis en 34-årig man som tidigare bodde i Stockholmsområdet och som misstänks vara hjärnan bakom det kallblodiga mordet. Motivet tros vara en långdragen och infekterad familjestrid mellan 34-åringen och hans svenska 51-åriga svärmor som hade anlitat den nu mördade advokaten.

expressen_logo

expressen_misstankt_svarson

”Svensken” heter Lloyd Lancer Gonzaga, enligt Petterssons och han är ungefär lika svensk som Expressen är ärlig. Läs mer HÄR.  Fotot nedan är från oktober 2016, när ”svensken” greps för vapen och droginnehav som var olagligt. Märkligt nog står det inget om hans ”svenskhet” i de Filippinska tidningarna…

svensken-filippinerna

 


9 responses to “Ännu en ”svensk” mördare efterlyst för mord

 • ÅMÅL

  Det är en psykologisk gåta att så många ändå köper Ex-pressen och Aftonblajet!?!?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Expressen och Aftonbladet behövs om lögnerna ska få spridning! Uppenbarligen föraktar de etniska svenskar eller tycker som de politiskt korrekta att vi inte finns men det har vi gjort i 1000 tals år men kommer tack vare en ansvarslös massinvandring att vara en minoritet inom 10-20 år, ett högtstående kultur, kanske den bästa civilisation som funnits på jorden blir utbytt mot araber, somalier, afghaner med flera SKITFOLK(!!!) som lever på bidrag eller är kriminella

  Gilla

  • Tony

   Men lögnerna hade inte fått någon spridning om folk
   hade gett fan i att köpa Möget.

   Gör en samhällsinsats, köp inte blaskorna.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Araberna i Stockholm har ett skämt: i Tyskland vill polisen kolla om man är svensk, då får man visa snoppen om den är omskuren (pga inflation på svenska pass som varje Alexandraman och Taimour tappar 20 gånger per år men Dan Eliasson och G Lindberg trycker nya direkt)
  Men eftersom de får sina snoppar omskurna av en jude på läkarhuset (om de föds här) vid Odenplan så förstår jag inte skämtet.
  Juggen tycker man kan få skinnen som packningar till vattenpipor, men de gör calamares av dem på restaurangen i Kista galleria.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Ser mer svensk ut än iraniern Shrek-arabi i ”svenska” regeringen (Shekarabi är en senior bedragare om medlems bidrag i SSU men liksom bedrägeri Mona S hände inget) och oavsett om han tillåts resa in i USA nuförtiden så får han mingla på deras ambassad, där troligen många har concealed carry, ifall han skulle börja Allahu Akbara (ett nytt svenskt verb): https://www.flickr.com/photos/usembsweden

  Gilla

 • Malena G

  Den svenska regeringens senaste taktik
  Vagga in folket i falsk trygghet

  ‘Staten är starkare än de kriminella gängen’; Anders Ygeman.
  ‘Det är stora utmaningar men vi fixar det’; Ylva Johansson.
  Ovan är ett par exempel på uttalanden från regeringens företrädare som gjorts på SVT den senaste tiden. Liknande uttalanden hörs numera så gott som dagligen i media, allt medan de gigantiska samhällsproblemen (sk utmaningarna) växer för varje dag som går.

  Gilla

 • Stromboli

  Det kommer att krävas visum om man innehar svenskt pass för att inresa till civiliserade länder !
  Kommer kanske även att krävas inom EU !

  Gilla

 • Pg

  Var var Ylva Johansson igår natt?
  I kvällens Agenda på SVT ställde sig Ylva Johansson (S) helt oförstående för Trumps uttalande om Sverige.
  Den insnöade tanten satt nog hemma i sin svenska enklav och tittade på Melodifestivalen och tyckte att allt var frid och fröjd.
  Vad som försiggick i förorterna hade hon liksom majoriteten av maktetablissemanget inom politik och media ingen aning om.

  Kontaktuppgifter
  agenda@svt.se
  #31#087840000

  Gilla

  • Stromboli

   Hon var möjligtvis inte solbränd…….hade just kommit till Sverige efter en solsemester, kanske med allt inklusive ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: