Självmordsbombare dödade 72, minst!

Detta kommer att vara IS framtida terrorhandlingar.  Självmordsbombare som tar många, många liv. I detta fall som inträffade i Pakistan igår torsdag dog minst 72 personer och över 250 skadades. När  IS inte längre har krigsområden att härja i kommer detta att bli vardagsmat världen runt om ingen lyckas utplåna dem helt. Det är ett scenario som knappast någon kan se framför sig.

IS älskar våld så mycket att de angriper olika muslimgrupperingar och inte bara västerlänningar. Vi har varit skonade länge – kanske för att Sverige är så bra på att låta dem få sin vilja igenom. Sverige har länge varit en fristad för dessa terrorister men det kan komma att ändras. Speciellt nu när Haisam Sakhanh (tidigare på Petterssons) inte längre kan röra sig fritt utan dömts till livstid och utvisning.

Nu vet inte jag om  Sakhanh har någon anknytning till IS men han är en krigsförbrytare och det har vi flera av här i Sverige. I Göteborg har det kommit hem med krigsskador, pusslats ihop, rehabiliterats och åkt tillbaka till kriget?? Där kan man snacka om att vi ger dem en fristad. Förhoppningsvis är det slut på daltandet av dessa krigsförbrytare men det medför säkerligen att vi blir ett större och mer troligt mål för deras vrede.

Hittade ett litet utdrag ur koranen som visar vilken fridfull ”grund” de står på och använder som argument för sin terror.

C4YzNxfWAAAqPFz.jpg

One thought on “Självmordsbombare dödade 72, minst!

  1. Terrorister eller krigsförbrytare går väl på ett ut! Sådana har invaderat Sverige vårt fosterland allt sedan början av sjuttiotalet!

    Tja hur många terrorister och krigsförbrytare som vistas i Sverige och som ha svenskt medborgarskap! Det är det nog ingen som vet!

    Kanske går att ta reda på hur många vi har, genom enskilda utvecklingssamtal med metoden omvänd psykologi! Hahahohaaaaaahoha! Skulle ju skapa jobb för hur många psykologer som helst! Hahahohaaaaaaahoha!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du smyger ut genom personalingången till regeringskansliet för absolut sista gången!!!!

Kommentera