Sandor är trött över fackeltåg för fräckheten

INSÄNDARE. Malmö 16-2-2017

Nu i dagarna så visas det upp ett stort engagemang från både politiker, journalister, läkare, psykologer och andra myndighetspersoner samt inte minst från PK- massmedia för dom stackars s k ensamkommande flyktingbarnen som nu tydligen hotar med kollektivt självmord om dom inte får permanent uppehållstillstånd.

2017-02-17_0819

På Alla hjärtans dag så anordnade Ensamkommandes förbund tillsammans med olika PK – organisationer ett fackeltåg i Malmö för dom som det står, gav upp.

I artikeln som naturligtvis finns i sydsvenskan så berättar en av dom i flock kommande åldersbedragarna, ett mer passande namn enligt min mening, vid namn Amin att han tidigare försökt att hänga sig men att innertaket brast.

Ja Amin, antagligen så visste du mycket väl att den tunna gipsskivan i taket där du fäste repet inte skulle hålla för din tyngd och därmed så var ditt självmordsförsök s a s ett spel för galleriet. Nästa försök tycker jag att du skall utföra genom att sätta dig på tågspåret nere i Kungsparken där museijärnvägen drar fram. Ungefär lika ofarligt som ditt hängningsförsök eftersom det mig veterligen inte längre går några tåg där. Möjligtvis så går där några turer om dagen på sommaren och hastigheten är kanske som högst 20 km i timmen.

Artikeln i sydsvenskan avslutas med att Amin som strax före hjul utförde sitt ”självmordsförsök” och som tydligen har överklagat sitt avvisningsbeslut säger följande : ” Jag är bara så trött”.

Ja Amin, jag är också så trött och säkerligen många andra med mig. Trött på er, era lögnare som kommer hit och parasiterar på vårt land och det som vi i generationer har byggt upp.
Jag är trött på era lögner om att ni alla är under 18 år gamla, trött på era sagor om ”flykter” från Afghanistan när tydligen en stor del av er kommer från Iran och t om är födda där.

Trött på era sagor om årslånga fotvandringar hit. Trött på dom mord som en del av er är skyldiga till här, trött på alla våldtäkter som ni utsätter våra kvinnor för, trött på alla anlagda bränder och annan skadegörelse som ni med jämna mellanrum utför på boenden där man hyser er, trött på ert knarkande med allt vad det innebär för att införskaffa detta.

Jag är innerligt trött också på alla era s k ”gode män” som lever gott på dom Judaspengar dom får av våra skattepengar för att göra er tillvaro här så bekväm som möjligt.
Likaledes trött på alla dom som tjänar miljon efter miljon genom att starta upp boende för er. Miljoner, eller troligtvis så rör det sig om miljarder, som rätteligen skulle läggas på t ex svenska åldringars välbefinnande än på afghanska i flock kommande åldersbedragare.

Ännu mer trött blir jag när jag tänker på vad det kommer att kosta när era föräldrar och alla era syskon kommer hit som anhörighetsinvandrare. För det är ju en av dom största anledningarna till att ni har ljugit er in här, att få hit hela släkten.

Och det är också den anledningen till er fräckhet att hota med kollektivt självmord eftersom det vore en stor skam att återkomma till era familjer med ett misslyckande att få stanna här och som också innebär dom får vara kvar där dom hör hemma.

Det här fackeltåget som ni höll i Malmö är inget annat än ett bevis på er fräckhet, precis som era hot om kollektivt självmord, för där sades det i ett av talen att det inte skall finnas rasister på våra gator och myndigheter. Ni menar alltså att dom som inte vill föda er, bekosta ert boende, bekosta er utbildning, era sjukvårdskostnader och allt som ni hittar på här med era suspekta verksamheter är rasister? Ni menar tydligen också att dom myndighetspersoner som följer svenska lagar och verkställer beslut som följer svenska lagar är rasister?

Ni är inte lite fräcka, era bedragare och lögnhalsar! Det första ni gör när ni beträder svensk mark är att ljuga och hemlighålla er ålder och identitet men ni drar er inte för att anklaga dom som inte godtar ert beteende för att vara rasister.

Jag skall vara mycket klar nu, ingen har bett er att komma hit och därmed har varken jag eller någon annan svensk något ansvar för er. Är det så att ni inte trivs med detta så börja fotvandra tillbaka dit därifrån ni har kommit eller cykla dit eller ta er fram precis som ni vill. Huvudsaken är att ni kommer härifrån.

Vill ni hellre begå kollektivt självmord så gör gärna det. Som jag skrev, ingen har bett er att komma hit och därmed så behöver ingen ha något dåligt samvete om ni nu gör slag i saken. Vilket jag betvivlar att ni gör.
Jag kommer också hädanefter att röra mig på våra gator eftersom jag har rätt att som svensk medborgare att vara i landet i motsats till dom av er som fått avvisningsbeslut men som vägrar att följa detta.

Att jag av er anses vara rasist rör mig inte i ryggen.

Sandor Herold, boende i Malmö och invandrare av den tamare sorten

-Pettersson vill till Sandors insändare tillägga att vi bedriver in mycket märklig politik. Det dör närmare sex miljoner barn under fem år om året i världen. Det är 16.000 om dagen. Dessa barn dör av  svält och sjukdomar som går att förebygga, som mässling, polio, lunginflammation, diarré och malaria.

Men världens humanitära stormakt föredrar att lägga pengar på ljugande unga män i stället för att göra verklig skillnad.

29 thoughts on “Sandor är trött över fackeltåg för fräckheten

 1. Ensamkommandes förbund, haha!
  Ännu en halvkriminell vänsterorganisation vilken helhjärtat värnar om hela världens absoluta bottenskrap, och endast i Sverige och då i synnerhet i Malmö kan dessa eviga fackeltåg och psykopolitiska duktighetsmanifestationer utövas med en sådan patetisk övertygelse.
  För övrigt torde det inte vara någon större risk för att dessa flockdjur till knogstödjare skulle ha den goda smaken att via en repögla göra slut på den erbarmliga existensen och därigenom lätta statens ekonomiska belastning. Det krävs nämligen en viss finess och beräkning för att ta sig av daga genom hängning, och då dessa förberedelser erfordrar en del tankemöda samt fysisk ansträngning, håller man det för sannolikt att en självmordsepidemi bland skäggbebisarna aldrig kommer till stånd.
  Andreas 🙂

  • Bra skrivet Sandor.Till 100% rätt. När en professor i geriatrik skrev att 50000 gamla på äldreboende riskerar att svälta ihjäl p.g.a att dom fick för dålig mat, då blev det ingen riksdagsdebatt eller manifestation ute på gatorna.Dom var troligen svenskar och skulle ändå dö. Det finns två ord som beskriver detta land. FY FAN

   • Min gamla mor slutade äta på sitt boende och svalt ihjäl. Minnet av hennes sista tid plågar mig dag och natt.

 2. Det var betydligt lugnare när vänsterterroristerna vurmade för arbetare och var djurrättsaktivister. Vänsterextremisterna gör allt för att utrota sig själva. Ingen analys ingen tanke om framtiden. Och dessa slemmiga murvlar som borde rönt samma behandling som Cecilia Hagen och Anne Ramberg så målande beskrivit. Fast i detta fall blir det snarare kloak än brun.

 3. Jag anser att det är osmakligt av dessa ”lycksökande barn” att försöka hota sig till ett PUT. Ekonomiska lycksökare och ankarbarn som passerat 10 gränser bara för att leva på vår välfärd har jag inga sympatier för. Är dom inte beredda att arbeta för en bättre framtid i Afghanistan, så tror jag inte att de har några planer på att delta i ”Svensk strävan”.

  • De verkar inte begripa att deras oförmåga/ovilja att hjälpa till i sitt hemland lyser igenom och blir det mest lysande kännetecknet på deras karaktär och (o)förmåga till samhällsengagemang och omsorg om andra än sig själv.
   Det verkar inte heller vara ett tillfälligt tillstånd utan de öppnar ständigt nya dimensioner av sin inneboende förmåga att i varje läge göra sig illa omtyckta i ett samhälle som vårt, vilket i grunden bygger på att vi hjälper varandra.

   Så om de inte hjälper till i andra länder har de i min analys visat att de inte kommer att lyckas bättre här. Och det är inte vi som beställt/önskat dem hit.

 4. En fråga jag gärna vill ha besvarat är att när Svenskarna
  är ersatta med Medeltidens folk, vad ska dom leva av,
  för troligtvis kommer gränserna in till Absurdistan att
  stängas från våra Nordiska Grannar som med förfäran
  ser hur ett av dom tekniskt mest avancerade länderna
  fullt medvetet går bakåt, så frågan är om dessa våldgäster
  inte tar död på sig själva när det inte går att leva av vad
  andra producerat, för dom vare sig vill eller kan bygga
  upp något , bara riva ner?

  • De är dessutom vana att leva i länder där värmen finns året om och växtligheten inte kräver större framförhållning. Vilket är en stor skillnad mot hur vår samhälle för sin överlevnad är helt avhängigt förmågan att planera och ha framförhållning. En lösning är kanske vinterfodrade tält förlåt burkor?

   • En ekorre har större intelligens och kan lägga upp ett förråd till sämre tider!

  • Det var bland det värsta jag läst hittills ang misshandel av våra gamla! Fruktansvärt! Detta borde alla här skriva ut och skicka till våra myndigheter och politiker med frågor!
   Pettersson skriv om detta!

 5. Det dör 16 000 barn om dagen i världen – säg att hälften går att rädda med insatser om ekonomiska medel kan tillskjutas? Ännu hellre alla men det är nog mera en önskedröm då det finns mycket svåra tillstånd för dem att kämpa mot?

  Om afghanflocken avvisas på goda grunder får vi pengar i storleksordningen 38 miljarder per år att fördela till bättre behövande? Men det mesta går bort eftersom det är tänkt som lån? Resterande som tagits från biståndet kan riktas till åtminstone delar av den grupp med barn i ett vad jag anar sämre näringsmässigt tillstånd än vad afghanflockens medlemmar uppvisar?

  Bra Sandor

 6. Tänk om dessa självutmämnda godhetsapostlarna brydde sig hälften så mycket om vanliga svenskar. Egotrippade idioter är dom.

 7. Och att tillägga till denna sanning är att utan Mähän i vår
  regeringar så hade detta Apspel inte fungerat att man
  kan komma in utan något bevis på vem man är och hur
  gamla dom är. Regler går att förändra , men det bara
  rullar på med alla lögner, också den eviga frågan,
  drabbar inte krigen Flickor/ Kvinnor och barn eftersom
  det är bara unga blåljugande män som välförsedda
  med märkeskläder märkesskor senaste modellen av
  mobiltelefonen som dom hann få med sig, men inte
  pass.

  Sen är det inte konstigt att dessa snyfthistorier dukas
  upp i Azylsvenskan, det är nästan hela innehållet i
  den blaskan idag?

 8. Sandor Herold – det svenska folkets sanne vän!

  Till alla er som KOMMENTERAR PÅ NÄTET –
  lyssna i 20 minuter på detta suveräna arbete:

  • Det mest verksamma medlet mot Psykopaten Mattsson
   och EXPRESSEN är att inte köpa skiten, gör inte
   det, bara tusen uteblivna exemplar per dag utgör
   nästan en och en halv miljon i veckan, så ifall
   tiotusen slutar att köpa så förstår ni att det känns
   i den ohederliga penningpungen!

 9. Den här insändaren törs inte Sydsvenskan ta in. Däremot är det fritt fram med stort utrymme för snyftartiklar om Amin med kompisar.

 10. Jag är också innerligt trött på de icketänkande godhetsapostlarna som ställer sig upp och försvarar det fåtal som får utvisningsbeslut eller avslag på sin ansökan om att få asyl.
  I vårt svårt skadeskjutna land så blir de ju ändå kvar eftersom om ett beslut tas så har vi inga rejäla chanser att fullgöra utvisningarna tack vare godhetsapostlarna!

 11. Jag såg afrikanska barn i statlig media som drack giftigt vatten ur ett hål.
  Dessa var från någon stam i Afrika.
  Tänkte 2 saker.
  Ingen islamisk kult. Uråldriga kulturer som inte blivit förstörd av islam i Afrika.
  Och om jag vill vara solidarisk med över halva min inkomst via skattemedel varför inte betala en dunk rent vatten till dessa individer? Kostar väl inte många ören?

   • Frågan är bara, hur många ska dom va? Skall det bo folk på ställen där det inte finns vatten?

    När farmor och farfar skulle bygga sitt hus började farfar och hans bröder med att spotta i nävarna och gräva en brunn, ett otroligt slit! När dom hade fått friskt vatten i brunnen, en förutsättning för att kunna bo på platsen, köpte dom tomten och började bygga huset!

    Det var inte bara till att sitta på röven och vänta på att SIDA skulle komma och borra den åt dom!

    Varför kan inte negrerna i Afrika göra likadant?

Kommentera