”Väl slängiga uppgifter”

De som avnjöt dagens SVT Forum fick ta del av en synnerligen märklig kommentar från vår Näringsminister Mikael Damberg.

När Sverigedemokraten Markus Wiechel i en debatt med Näringsministern frågade vad han tyckte om de sjuk- och tandvårdbidrag på 50 kr som illegala invandrare får medan svenskar får betala 10-tusentals kronor för motsvarande behandling, så svarade Mikael Damberg att det egentligen var Migrationsministern som borde svara på frågan, men här i landet behandlas alla människor med respekt och han tyckte också att Markus Wiechels ”uppgifter var lite väl slängiga”.

Lusharpan undrar vad Näringsministern menar. Det är väl ett väl känt faktum att sk papperslösa bara betalar 50 kronor för läkar- och tandläkarbesök oavsett beandling. Lusharpan tycker nog att det är Näringsministern som verkar lite väl slängig. Han får väl akta sig så att han inte slänger sig i väggen.

Lusharpan tror inte heller att Sveriges fattigpensionärer känner att de blir behandlade med respekt av Mikael Damberg och hans sossekompisar.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

19 thoughts on “”Väl slängiga uppgifter”

    • Galten
      Sandors inlägg här idag förklarar tydligt och klart varför det är värre än värst i Sverige numera.
      Från byråkraterna så hörs bara ursäkter……..nej det duger INTE !

      • Tack Lena! Hinner inte läsa och vara så aktiv som tidigare, då andra uppgifter kräver sin tid. Lägger länken i det inlägget också. 😉

  1. ”Alla behandlas med respekt”? – Hur kan det vara respektfullt mot svenska skattebetalare att erbjuda illegala invandrare dyrbara förmåner som de svenska skattebetalarna inte får – men måste betala för!

    Den där Damberg är allt lite väl slängig med ordet respekt.

  2. Varför inte införliva tandvården i sjukförsäkringen? Tänderna tillhör ju kroppen. Persson sa på sin tid att detta blivit en klassfråga och numera ser vi i munnen från vilken klass vi kommer. Arbetar-politik? Sen gjorde inte Persson något. Om detta har jag skrivit spaltkilometer i SN. Nu är jag hatad av S för det. Att vilja hjälpa alla till en anständig tandvård är alltså ett hot mot S. Kan även upplysa att jag fortsatt tigs ihjäl i kampen för en mänsklig psykvård. Är det underligt att S idag ligger runt 25%. Dom skiter i småfolket idag och folket börjar nu göra uppror. Är det så konstigt?

  3. Det är helt otroligt att Sverige erbjuder illegala invandrare dyrbara förmåner som svenska skattebetalare inte har tillåtelse att ta del av! -Men får betala för!
    Må vi alla sprida detta till alla vi känner!

  4. Den sociala ingenjören och quislingen Dammberg, från Solna kommun, som låter 50 oidentifierade aliens gå före vita i bostads kö-bedrägeriet, grubblar på ett nytt kommunalt utjämningssystem, där Botkyrka och Alby illegala aliens ska ”ha rätt till” vitas tänder:

    https://www.liveleak.com/view?i=477_1438558366
    klimatsmart babbe audi kan dra ut tänder på vita barn:
    https://www.liveleak.com/view?i=7af_1479861289
    afroo-svensk med huggtänder och större käft än Sabuni:
    https://www.liveleak.com/view?i=772_1486144032
    https://www.liveleak.com/view?i=772_1486144032

    Enligt SoL socialtjänstLagen

  5. Apropå svammelsnack och vad som händer i verkligheten………

    ”Vårt land ska sluta klyftorna”, säger statsminister Stefan Löfven.

    ”Klyftorna måste slutas”, sa Annie Lööf på Centerpartiets kommundagar nyligen.

    Båda vill att de ekonomiska och regionala klyftorna ska minska.

    Men inkomstklyftorna har ökat oavsett vilka som sitter i regering. Det har de gjort ­sedan 1980.

    De rikaste blir ­rikare, de fattiga fattigare. Och gapet mellan storstäder och övriga landet ökar.

    Inkomstklyftorna växer.

    I 273 kommuner har antalet rika hushåll ökat de fem senaste åren. Samtidigt ökar antalet fattiga hushåll i 264 kommuner och mellangruppen minskar. Skillnaderna ökade mest under 2014 och 2015.

    http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/inkomstklyftorna-oekar-i-286-kommuner-haer-aer-hela-listan-31594

  6. Vet inte varför Damberg nämner ordet respekt, för det är allt annat än respektfullt mot de som betalat skatt hela livet att skänka bort resultatet av deras möda till främlingar som inte betalat en krona. Det är rent hån!
    Varför inte nämna det vid sitt rätta namn? FOLKMORD.

    http://www.vaken.se/democide-har-dodat-fler-an-krig/#

    Saxat från nämnda sida:

    ”År 1946 så slog FN fast att:

    ”Folkmord är ett brott enligt internationell rätt som den civiliserade världen fördömer och som enligt kommissionens principer och andra medverkande är straffbara.”

    Detta internationella fördrag, som slutligen undertecknades av en majoritet stater slog fast att folkmord är ett straffbart brott enligt internationell rätt och anger innebörden av folkmord som någon av följande gärningar förövad i avsikt att förgöra, helt eller delvis, en nationell, etnisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp som:

    (A) att döda medlemmar av gruppen;
    (B) svårt kroppsligt eller själsligt skada medlemmar av gruppen;
    (C) att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor som är ägnade att medföra dess fysiska undergång helt eller delvis,
    (D) införandet av åtgärder avsedda att förhindra födelser inom gruppen;
    (E) att med våld överföra barn från en grupp till en annan.”

    Sveriges svenskfientliga regim gör sig skyldiga till punkt B, C och D!

    • Punkt A gäller även den när våldsbrotten med dödlig utgång utfört av de importerade horderna och dess barn, även dödsfall inom vård och äldrevård som uppstår i den påtvingade försörjningen av andra länders befolkningar där den egna gruppen får stå tillbaka!
      Även punkt E måste kunna vara aktuell med de påtvingade horder av sk ensamkommande sk barn!
      Invänder du mot detta kommer bolsjevikernas horder av våldsverkare och rättar in upprorsmakarna i ledet!

  7. Äntligen nån som lyfter denna fråga, om den sjuka diskriminering av äktsvenskar som idag försigår.

    Observera att Damberg sa att: ”här i landet behandlas alla människor med respekt”. Och inte: ”här har alla människor samma värde, och behandlas lika”. Som de ju ALLTID kör med annars, när det gäller missfirmelse av invandrare, eller kritik av dessa.

    VARFÖR, denna skillnad? Jo, självklart, för att detta inte är syftet när det gäller oss äktsvenskar. Vi SKA behandlas SÄMRE enligt makten. Men med RESPEKT av makten. Sen låga respekt som tillkommer djur. Vi ska endast vara mjölkkor och skattedjur för invandrarna. Och inte få nåt tillbaka.

    Så det är precis som ”Djurfarmen” i Sverige av idag: ”Alla ska behandlas lika. Men vissa är mer lika än andra”. Respekt, men på samma nivå som kryp. Där försa Mikael Damberg sig, om det ruttna syftet med regeringens politik, och den nedgörande behandlingen av ursprungssvenskarna, som del i den invandrarkrypande politiken, och bortseende från oss som Sverige i första hand borde gälla. Oss försakar man. Det är författningsvidrigt. SLUTA BETALA SKATT, SÄGER JAG BARA!!! FÖR DETTA VÄNSTERPACK SOM STYR, REPRESENTERAR INTE LÄNGRE OSS!!!

    • Och så gnuggar de sina geniknölar och undrar varför vården går på knäna och personalen inte är dimensionerad för att hinna ta hand om hela världens fattighjon?

      Vore klädsamt om alliansen kunde göra upp m sd om ett förändrat faktureringsunderlag till de som idag har ett saftigt subventionerat pris om 50 kr (en ynka ”Evert Taube” är allt de behöver slänga till vården) och i stället behöva betala den faktiska kostnaden.

      De som inte har råd av våra äldre och tandsvaga medborgare kunde få hjälpen i stället. Låt dem få leva de är ju så sköna.

    • Citat Truthfighter; ””Observera att Damberg sa att: ”här i landet behandlas alla människor med respekt”. Och inte: ”här har alla människor samma värde, och behandlas lika”””
      Intressant, Damberg har läst, förstått att den svenska översättningen av UDHR är ett falsarium. Här texten som ratificerats av flertalet FNs medlemsstater,
      Article 1.
      All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.

      bortsett från ett fyrtiotal arabländer som gjorde sin egna mänskliga rättigheter, Cairodeklarationen

  8. Näringsminister Kärringberg verkar inte ha alltför mycket innanför pannbenet, något som för övrigt torde utgöra en maktpåliggande förutsättning för att kunna ingå i denna vanvettets makabra ministär. Inga frågor besvaras på ett normalt och klargörande sätt, eftersom inga logiska och acceptabla förklaringar står att uppbringa. Ett rent förbannat trams, helt i linje med den så kallade värdegrund som inkluderar samtliga individer utom den etniska svenska oppositionen.
    Andreas 🙁

  9. Denna jävla morgan hansson på aftonbladet gnäller på allt trump gör.har han inget annat att göra på redaktionen.ingen tar honom på allvar.

Kommentera