Joanna förtjänar respekt, hon slåss medan männen sitter i Europa och klagar på dålig wifi och usel mat

INVANDRING/ISLAM. Medan 100-tusentals unga män flyr från Mellanöstern för att sedan sitta här och klaga på mat och dålig standard samt usel wifi har Joanna Palini gjort tvärtom. Hennes föräldrar flydde till Danmark och nu slåss hon i Irak och Syrien mot den kriminella muslimska terrorgruppen islamska staten. Vore de muslimska männen lika tuffa som Joanna blev det snart fred i Mellanöstern…

Joanna Palini föddes i ett Irakiskt flyktingläger dit familjen flytt från Iran, som tre-åring kom hon till Danmark. För närvarande är hon i Danmark och har svårt att återvända eftersom den danska staten har dragit in hennes pass.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/831843645577973761

7 thoughts on “Joanna förtjänar respekt, hon slåss medan männen sitter i Europa och klagar på dålig wifi och usel mat

  1. Undertecknad misogyn är givetvis väl medveten om att det finns många glädjande undantag, och dessa placerar han alltid på piedestal. Det var en försigkommen böna med rätta takter och man kan blott önska henne ett varmt lycka till. Hon kan törhända ha en funktion som instruktör åt den svenska Nationella insatsstyrkan att fylla!
    Andreas 🙂

  2. Fel !

    Det är Johanna som tvingar Islamisterna att fly till trygga land.
    Stannar dom och slåss så riskerar dom att bli dödade av en kvinna –
    direktbiljett till helvetet.

    Låt Johanna komma tillbaka till Danmark och gå runt i KøbenhavnVest.
    Det är det tryggaste stället för Islamister i dag.

  3. Joanna är en RIKTIG HJÄLTE, något helt annat än de ensamkommande kriminella skäggebarnen som våra politiker lockar till Sverige!!

Kommentera