Stäng

SN och den riktiga journalistiken

Pettersson tar upp en artikelserie i tre delar där lokaltidningen SN ämnar berätta hur de jobbar och varför.

Det är säkert bra att allmänheten och i synnerhet läsarna får inblick i en opartisk och faktabaserad morgontidnings arbete. Det finns mycket att säga om detta och en rad med tips om artiklar som borde intressera både allmänhet och läsekrets. Här är ett och de får man gratis.

Likt många kommuner känner sig Nyköping nödgad att arrangera en pride-festival. Den ska gå av stapeln i sommar och den behövs ”för att det fortfarande är problem för många att komma ut ur garderoben”, säger en av arrangörerna. Jodå, bilder som dessa är precis vad Nyköpingsborna längtar efter.

1

2

3

Dessutom är det inte bara hbtq-personer som ”kommer ut” under dessa festivaler. Politiker, kändisar, idrottsstjärnor och andra ser sin chans att få lite uppmärksamhet där de studsar runt i regnbågsfärgade plyscher under banderoller med texter om ”vi är alla toleranta” och bland publiken finns åskådare som är livrädda för att någon reporter ska sticka upp mikrofon under nyllet på dem och ställa frågor om vad de gillar evenemang som dessa? Ett fel svar kan få dem att framstå som homofober och intoleranta.

Nu är det så att jag inte har något som helst emot homosexuella. Tvärtom anser jag att alla har rätten att älska och älska med vem de vill. Man har också rätt att göra vad man vill med vem man vill, så länge det man gör håller sig inom lagens regler. Det jag ogillar är denna uppståndelse och detta trams som följer i kölvattnet av dessa festivaler och inte minst ogillar jag medias agenda så fort hbtq kommer på tal.

Här kommer då äntligen mitt tips till lokaltidningen inför denna festival.

På den här bilden kan ni se i vilka länder homosexualitet är förbjudet och här kan ni läsa mer om detta.

skarmklipp

Ni ser med egna ögon att merparten av länderna i fråga är muslimska. Samma bild kunde vi se i Aftonbladet 2015 och den skiljer sig inte nämnvärt från den ovan. Metro redovisade 2016 en rapport som tidigare publicerades i Washington Post, som säger att homosexualitet straffas med döden i 10 länder. Samtliga 10 länder är muslimska, med undantaget Nigeria där muslimer och kristna utgör en lika stor del av befolkningen.

Kommer då SN, som kallar sig en opartisk och sanningsenlig tidning, göra en reportageserie om länder där homosexualitet är förbjudet och länder där homosexuella straffas med döden, lagom till pride-festivalen? Kommer SN att intervjua politiker, pride-deltagare, kändisar och människor på stan om deras syn på de länder där hbtq är förbjudet? Kommer SN att bege sig till de mångkulturella områdena för att intervjua invånarna där och deras syn på homosexualitet? Kommer SN att följa upp detta och se om någon invånare från dessa muslimskt dominerade områden är aktiva deltagare i paraden eller bland åskådarna?

Petterssons kommer att bevaka detta och göra en uppföljning. Nu om något är det upp till bevis.

 

 

 

11 reaktioner på “SN och den riktiga journalistiken

 1. Fanns det inte en lag som hette förargelseväckande beteende, varför tillämpas då inte denna på dessa jävla svin som springer runt bland barnfamiljer och åbäkar sig, när man ser detta äckelpäckel förstår man hur djupt detta landet sjunkit ner i avgrunden!

 2. Ursäkta Pettersson. Utanför ämnet men en nyhet om (o)fakta bladet DNs chefredaktör. Eller bör Bonnier sparka Wolodarski och bli som gatutidningen Faktum vars programide är, citat; ”….. vi visar att det går att göra kvalitativ journalistik på papper och fortfarande sälja bra. Givetvis går en enorm eloge också till våra grymma försäljare, som står på stan och kränger tidningar i ur och skur!”

  Vidare gäller nedanstående länk ett besök i Israel. Ett land som PW har rötter med.
  http://avpixlat.info/2017/02/13/sara-skyttedals-kamp-mot-dagens-nyheters-bildstolder-gar-vidare/

  I ämnet tillhör Israel inte de hustakskastarna, stenarna, huvudkaparna länderna, som omger den enda demokratin i mellanöstern.

 3. Som undertecknad samhällskritiker nämnt, utgör dessa vederstyggliga uppvisningar i total depravation och mänsklig förnedring, intet annat än en essentiell del av den psykopolitiska propagandan, och representerar globalistetablissemangets främsta publika avledningsmanöver. Man är från regeringshåll otroligt angelägen om att distrahera gemene man och föra fokus bort från det hotande samhällskaoset. Ingen normalt intellektuellt begåvad vuxen kan undgå att märka den skriande brist på kompatibilitet som råder mellan ovan exemplifierade erotomaners skändliga uppvisning och de samhällsfarliga islamisternas invasionsagenda. Hur resonerar regimen? Ja, någon acceptabel logik står sannerligen inte att finna. Anstiftan till inbördeskrig kan dock med största fog förnimmas.

  Andreas, respektabel och angenämt diskret homosexuell och fly förbannad.

  1. En go kram till Andreas på Alla Hjärtans Dag, för vem han är, vad han står för. Ärligt from en hetero som gillar olika, men som aldrig ligger med vargar 😑

   Att dom, inte Andreas, m.fl. kallar mig rasist är rätt. Alltså är jag odum, enligt citat; ”Hellre rasist än idiot.”

   1. Vem du än är som inte gilla (tumme ned) HÄR får DU också en kram på Alla(s) Hjärtans Dag.

    För herre hjärtandes dar, du kan väl inte vara så dum att du är interasistmen även på en dag som idag?

  2. Är det inte nog att gå i parad å säga JAG ÄR SVENSK !!!
   Det är väl mera QUEER än allt annat !!!

 4. Vi får vara toleranta med andras sexuella avvikelser så länge man gör ’det’ inom fyra väggar. Ingen tolerans när de gör spektakel till allmän åskådan. Sjuk exhibitionism !

 5. Jag har inget emot homosexuella och jag tror att andelen som känner att de måste gå runt nakna i parad och skrika ut sin sexualitet är ganska liten. Det skapar snarare fördomar och är inget jag tror gynnar dem. Men för all del, kör en årlig parad och så är det bra sedan. Tro bara inte att alla köper er politiskt vänstervridna sörja, jag gör det inte. Jag känner grannar och folk på jobbet som är homosexuella och som aldrig i helvete skulle tåga med, så som det ser ut på sina ställen. Som vanligt är det de mest extrema och skrikiga som får sin röst hörd och det tycker jag är beklagligt.

 6. Hörde på Nyheterna idag att Anne Linde hade fått frän kritik
  för att hon klätt sig i schal vid besöket i Iran, bland annat
  från Jan Björklund, och en massa kanske inte så nådiga
  Mail. Hon försvarar sig med att det är deras lagar som
  gäller ,och att kritiken beror på rasism???

  Vad hon inte tycks begripa är att det är det enorma
  hycklerier som Sosseregeringen visar upp, att det finns lagar
  i Iran tror jag dom flesta begriper, men Ann Linde ,det finns
  även lagar i Sverige som dom importerade bryter mot dagligen
  utan att Sosseregimen tycks bry sig, sen kan dom inte tvinga
  utländska besökare på regeringsnivå att bära Slöja, och
  kräver säkert heller inte det, men det menlösa fjäskande
  för Islam gör att sosseföreträdarna bugar och bockar
  inställsamt för att vara till lags..
  Inte ens barak Obamas fru bar slöja vid sitt besök i Iran,
  och dom är väl själva Muslimer. men vår fjantregering gör
  givetvis så, konstigt att Löfven var klädd i fotsida särk?

 7. Pettersson, det kommer aldrig att hända. En sådan reportageserie kunde ju innebära att en stor del av de nyanlända tog illa upp.
  ”Om vi är snälla mot dem är de nog snälla mot oss” devis á la PK-klubben!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: