Stäng

Ahmed tog ut 600 000

BEDRÄGERI OCH MEDIA. Ahmed Tahir tog ut 590.000 kronor ur Swedbanks automat, påstods det. Det visade sig att historien var falsk. Historien spreds från början av Aftonbladet och Sydsvenskan, Petterssons hakade på, se nedan. 

Här berättar Ahmed sin historia. Eller…har verklig Ahmed gjort denna historia eller är det några andra som utnyttjar Ahmed Tahir?

TIDIGARE 2017-02-04. Tjuven Ahmed tog ut 590.000 kronor

I onsdags spred sig nyheten att Swedbanks bankomater hade drabbats av ett haveri – och bankens kunder hade möjlighet att göra uttag på summor som inte fanns på deras konton. En av de som nåddes av rapporterna var Ahmed i Malmö. En kompis ringde honom på kvällen.

– När han sa att det gick att ta ut massa pengar gick jag direkt till en bankomat och började, säger Ahmed.
Han matade på med uttag efter uttag. Varje gång slog han in maxsumman 10 000 kronor.
– Den accepterade det varje gång, det var riktigt bra.

Ahmed hade valt en bankomat i ett område där det inte var särskilt mycket folk ute. Så han kunde fortsätta med sin ritual i flera timmar. Malmökillen tröttnade inte förrän han tagit ut över en halv miljon kronor. Pengarna tryckte han ned i sin träningsväska och sedan begav han sig hemåt. – Jag kände mig mycket tung, jag bara fyllde väskan. Jag har flera kompisar som tog ut, men jag tror jag har rekordet. Jag har inte sett någon som tagit ut så mycket som jag, säger Ahmed.

-Pettersson ser att Ahmed Tahir påstår att han tagit ut 590.000 som han skickat till fattiga i Jemen, om det är sant, tänk på att nyheten kommer från hatmedia,  så är mitt förslag att skicka Ahmed till Jemen, men visitera honom noga så att han inte får med sig de pengar han ljuger om att ha skickat till fattiga. En lögnare, tjuv och bedragare har vi ingen användning för i vårt land…

Troligen så lever karl dessutom på bidrag så någon återbetalning kommer aldrig att ske. UUUUUTTTTT!!!!! och indraget medborgarskap om han har ett svenskt för han säger att Jemen är hans hemland.

Läs mer…

aftonbladet_ahmed

10 reaktioner på “Ahmed tog ut 600 000

 1. Nu är i alla fall en som våldtagit och dömts till utvisning och suttit kvar i förvar för att Marocko inte heller ville ha honom till slit placerad utanför vårt lands gränser. Svarte Petter hamnade till slut i Algeriet?
  ”Ben Kadaver” eller nåt sånt hävdar att Sverige tagit livet ifrån honom. Jaså.

  Vems liv ska vi nu förstöra? Vi hemska människor?

 2. ”Feministregeringen” FI, Kommunisterna, 7-klövern o PK bara älskar denna entreprenör och önskar han all framgång o lycka med sin nya förmögenhet, grattis!

 3. Åt skogen med Ahmed ! Ni kanske sympatiserar med parasiten eller tycker att han är rolig, men jag är intei ntresserad. Ber om ursäkt, Pettersson.

  Hundratusentals människor fortsätter sina lugna protester på Victoriatorget. Idag har de bildat en enorm ’tricolor’ med ljus från sina mobiltelefoner i färgerna röd, gull och blå i kompakta människorader. De kallar sig ’demokratins väktare’. Flera känslosamma scener pågår: t.ex. unga män friar till sina älskade eller sjunger ’Må han /hon leva’ om det är någons födelsedag. Alla upplever samma glädje med oerhört altruism. Det är mänskligt och minnesvärt.
  Jag undrar om ni nånsin kan föreställa er det – nej, det kan ni inte så länge ni har zigenarnas ’utsatthet’ nära, efter sossarnas och vänsterns flitiga hjärntvättningsprocess. De är inte att lita på. Varken sossarna, vänsterhuliganer eller zigenare – de är av samma skrot och korn. Deras mål i livet är att bedra, ljuga och stjäla. Det har jag varit övertygad om sedan Ricke, en svensk, förolämpade mitt land och mitt folk. Jag hade inte brytt mig om hans invektiv hade riktats emot mig som person. Jag tillåter inte att man skymfar mitt land. Trots att ert land och folk svikit mig otaliga gånger under mina dryga 30 år i Sverige, har jag aldrig hånat Sverige eller parasiterat på skattebetalarnas pengar. Det beror på uppfostran och utbildningen jag fått i Rumänien, inte i Sverige. Men framför allt har jag insikt och det som heter ’common sense’ på engelska (jag lärde mig att prata flytande engelska när jag gick i skola på mellanstadiet). Latin var obligatoriskt på gymnasiet och på universitetet om man pluggade filologi, lingvistik och moderna språk.

  Pax tecum, f.d. sosse Ricke ! Pax vobiscum till er övriga !
  Det är latin och betyder Frid vare med dig /er.

  1. Hej Mimi !

   Det finns säkert många problem som är intressantare än Ahmed. Men istället för att skriva en massa otrevligheter i kommentarfältet så föreslår jag att du tipsar Pettersson om nyheter från Rumänien. Så långt jag förstår så är inte Pettersson (och inte jag heller) så bra på Rumänska, så vi kan inte läsa alternativa media i Rumänien.

   Högst upp på sidan finns ”tips och kommentarer”. Klickar du på den hittar du en mailadress där du kan skicka nyheter om kampen i Draculas korrupta land. Jag och säkert många andra skulle gärna läsa lite mer om Rumänien.

   Et nolite murmurare operemur bonum

   1. Thomas
    Så ska det vara.
    Dum tempus habemus operemur bonum.

    Men jag tycker inte att jag ska involvera Pettersson mer. Jag, som källa, har ansvar för mina berättelser. De kan verifieras på rumänska sajter som berättar allt i detalj och se gärna på – upprepade TVR-reportage från våra hederliga journalister. Man kan också få elektronisk översättning via datorn – det går att begripa trots brister. Jag kommer ihåg att Pettersson inte fick nämna en liten demonstration i Stockholm för några månader sen – den 26 november 2016. Jag hittade videon och la den här på bloggen vid två tillfällen. Den här är videon i fråga, inte nån från nordiska klubbgrejen.

    https://youtu.be/MDVo7eV6T2M

    Och jag minns också att Lena var den enda som uppskattade mitt bidrag även då, medan de övriga blev tysta. Så är det när man råkar bli konfronterad med reela händelser – även bakom ett antaget namn är man tyst som en mussla när det gäller konkreta handlingar. Då handlade videofilmen om svenska hjältemodiga insatser, men svenskarna är ovilliga att kommentera något som riktiga Sverigevänner gör för ALLAs bästa. Och man vägrar erkänna att det faktiskt existerar andra länder där folket vll och kan. Svenskarna föraktar Rumänien och betraktar alla rumäner som zigenare. Arroganta, mäktiga, ’humanitära’ svenskarna vill inte bli motbevisade.

    Quod erat demonstrandum.

 4. Tror inte för en sekund att han har transfererat några pengar till fattiga.
  Han har förmodligen redan beställt en ny BMW.

  1. lena . jag ,ger upp . MEN ni mina vänner , kämpa vidare , Jag blev så upprörd , så jag , fick andnöd , , men jag har kämpat väl – grannen fick hjälpa mig att andas . , så år det att bli äldre , o protestera ,, ville inte till sjukhus , med väntetider , behövde akut andnings hjälp . Nu är det över , men jag lämnar allt till er LENA o ingemar med fler ni för mina ord vidare FICK HJÄLP av grannen att avsluta .

   1. Krya på dig och du skriver igen !
    Försök att inte bli upprörd, typerna är inte värda det, skriv av dig dina känslor !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: