Stäng

Löfven på besök i diktatur

Stefan Löfven är i Iran för att förbättra relationerna mellan våra länder och detta i syfte att kunna exportera svenska varor och tjänster till denna muslimska diktatur.

I ett Sverige som leds av en feministisk regering och där hbtq-rörelsen ges allt större uppmärksamhet, borde Löfven och Socialdemokraterna ställas till svars av såväl Gudrun Schyman, Jonas Gardell och alla som ser sig själva som kämpar för kvinnors och homosexuellas lika värde, men…

Feministernas och de homosexuellas avsky riktas inte mot de länder och den religion som kanske står för det största kvinnoföraktet och hbtq-hatet av alla. Har någon hört Gudrun Schyman, Jonas Gardell och dess gelikar fälla ett ont och fördömande ord om islam och de länder där islam slår ned på kvinnors lika värde och sexuellt avvikande? Jag har det inte, men däremot har jag hört Schyman och Gardell spy galla över människor som inte vill se denna avskyvärda religion i vårt land.

Dubbelmoral? Visst fan är det så!

Nåväl, det här kan man läsa om Iran i en artikel i vänsterinspirerade Metro, juni 2016.

2

Dessa ord bekräftar det vi kunde läsa i SVT 2014 och Washington Post 2016.

Detta är ett land som är så viktig för Stefan Löfven att han blundar för landets syn på kvinnor och homosexuella. Iran är landet där den feministiska bloggen My Freedom Stealth har sitt ursprung, bloggen där iranska kvinnor kastar slöjan och lever som fria kvinnor för ett ögonblick. Iran är också landet där man hänger homosexuella offentligt (varning för stark bild).

Landguiden (Utrikespolitiska institutets webbsida) kan man läsa följande om Iran.

”Iran är en islamisk republik, i praktiken en religiös diktatur. Det finns ett folkvalt parlament och en folkvald president, men prästerskapet har den yttersta makten. Oppositionen tystas brutalt med fängelse, tortyr, spöstraff eller avrättning”

Iran är inte bara landet där man förnedrar kvinnor och dödar homosexuella. Iran är också landet där Sveriges statsminister just nu befinner sig och leendes frotterar sig med landets president, Hassan Rouhani.

3

I Sverige ställs inga krav på att utländska digniteter och vanliga medborgare med muslimsk bakgrund anammar svenska regler och klädkoder när de ankommer vårt vackra land. Annat är det när svenska digniteter och vanliga medborgare reser till muslimska länder, vilket synliggörs när den kvinnliga delen av resesällskapet med handelsminister Ann Linde (S) i spetsen travar omkring på muslimsk mark.

skarmklipp

Tror ni att vi får se reaktioner från Gudrun Schyman, Jonas Gardell och alla andra feminister och hbtq-personer? Nej, de har givetvis fullt sjå med att raljera över Sverigedemokraterna och alla andra som inte vill se islam på svensk mark.

 

25 reaktioner på “Löfven på besök i diktatur

 1. Vilket ”ljushuvud” denna svetsarsSKIT, – allt svammel är bara HYCKLERI och detta är farliga dumskallar som sätter hela vår framtid på spel! Iran är en blodtörstig diktatur som stödjer ISIS och avrättar människor offentligt på gator och torg genom att hänga eller halshugga dem – Socialdemokraterna är en fara för Sverige och vår framtid!

 2. Tänk om det hade varit en enkelresa då hade det i alla fall
  varit någon mening.med resan dit.

  Undrar om Löfven påtalat i något sammanhang där nere
  att det är en feministisk regering, och att i Sverige har
  kvinnor och män samma rättigheter? Tror inte det!

 3. Så här står det i Utrikesförvaltningens handlingsplan för feministisk utrikespolitik 2015-2028, vilket Löfven redan tycks ha glömt bort därborta i Iran.
  ”Som första land i världen ska Sverige bedriva en feministisk utrikespolitik.
  Den feministiska utrikespolitiken ska bidra till konkreta resultat som stärker såväl jämställdheten som alla kvinnors och flickors fulla åtnjutande av de mänskliga rättigheterna, inklusive genom att motverka alla former av våld och diskriminering som begränsar deras handlingsutrymme”

 4. Inget oväntat, har dom lagt sig platt för ockupanterna här hemma, så varför skulle det vara annorlunda där!

 5. Kjol och pumps är väl den vanligaste klädseln för kvinnor vid statsbesök. Hur kan de förnedra sig på detta sätt. Som om inte deras klädsel vore nog, de måste hålla händerna framför skötet också. Jag skäms å deras vägnar. Jag tror jag blir galen!

 6. Löfven blundar för mygg och sväljer kameler. Han säger sig ogilla nazister men har inga problem med islamister som stenar kvinnor, mördar homosexuella och förtrycker på allehanda sätt! Hans löjliga feministregering klär ut sig i tyranneriets symboler och han ser obekymrat på. Är denna löjliga lilla karl på riktigt?! Är feministerna på riktigt? Inte, för då skulle de aldrig begå detta svek mot sina mer olyckligt lottade medmänniskor.
  Jag skäms över att de där figurerna ska föreställa representera mitt land. En trädgårdstomte hade klarat det bättre.

 7. Har någon hört att den Löfvenska feministjuntan skall göra något på riktigt åt alla våldtäkter på våra flickor när de är i skolan,på skolgården,på väg till och från skolan,på bibliotek,på badhus,på gator och torg etc???
  Sverige är Sodom och nu j-vlar måste föräldrarna sätta ner foten och ryta ifrån,vägra släppa iväg sina barn till den svenska våldtäktsskolan.Stå upp för era barn,ta ansvar!
  Det här är en förfärligt sorglig berättelse,man blir både ledsen för flickans skull att hennes liv är söndertrasat och samtidigt blir man så förbannad att skolledningen inklusive lärarna vänder bort huvudet och blundar för den sataniska ondskan som denna stackars flicka utsätts för i skolan.På min tid blundade lärare för misshandel och mobbning i skolan, nu 45 år senare är det tamejfan betydligt värre då svenska flickor tillåts våldtas av menaiter /och deras avkomma på skoltoaletten och klasskamrater står och hejar på och tjuvkikar under dörren medan flickstackaren blir våldtagen.Vilket gigantiskt svek mot våra barn,detta är sjukklöverjuntans onda verk.Sverige är ett skammens land.Sverige är så sinnessjukt så man saknar ord.Sverige måste betraktas som en bananmonarki och snart en failed state.

  ”ÖPPET BREV FRÅN TJEJ TILL REKTORN PÅ STORDAMMENS SKOLA I UPPSALA

  Hej!

  I början av året 2016 blev jag våldtagen två gånger av samma person, en gång utanför skolan men även en gång i skolan. Jag pratade med personal men fick inte stöd eller hjälp trots att samma kille gjort samma sak mot en annan tjej i skolan.

  Det gick ett halvt år utan att skolan gjorde någonting. Varje dag fick jag se killen som förstörde hela mig och min syn på mig själv. Och varje dag mötte jag hans blick i korridoren, som påminde mig om allt.

  Efter en bra bit in på höstterminen utsatte han mig igen. Jag minns det väl, det var en lektion med mycket prat och skratt. Han kom in i salen och började bete sig snuskigt och jobbigt men trots det skrattade killarna i klassen åt hans skämt om kvinnor. Efteråt fick han ut mig från lektionen och våldtog mig på en av skolans toaletter. Några killar i min klass sprang ut från lektionen och stod utanför toaletten medan de turades om att kolla i den lilla springan under dörren och hörde allt som hände där inne, men ingen av dom hämtade hjälp.

  Läraren vi hade den dagen beskrev lektionen som ”stökig” och skyllde på att hon var relativt ny och hade därför ingen aning att han som våldtog mig inte gick i klassen.

  Efter den händelsen gick jag nästan inte alls till skolan. Jag var arg, ledsen och tom på samma gång.

  Och efter den terminen bytte jag skola eftersom det inte längre ansågs att jag var trygg på Stordammens skola. Jag hade då sänkt mina betyg eftersom jag ofta var hemma för att slippa bli utsatt av honom eller bli kränkt eller kallad för hora.

  Själv anser jag hela händelsen och situationen som grovt orättvis. Att den som utförde brotten får gå kvar medan jag som utsatt fick förlora mina betyg, vänner och min skola. Om jag går i en skola förväntar jag mig att jag ska kunna känna mig trygg och att rektorn gör sitt jobb.

  Jag är grovt besviken på de vuxna på skolan, som valt att jobba med ungdomar och barn men inte står upp för dom eller finns där för dom. Och jag skäms över det faktum att lärarna, men framför allt rektorn, på skolan inte gjorde något fastän dom hade det svart på vitt och såg mycket av trakasserierna.

  Det är lite mer än ett år sen första gången jag blev utsatt, och jag har fortfarande inte fått något stöd eller hjälp från skolan.

  //En sviken fd elev på Stordammens skola

 8. Dessa bilder gör oss fullkomligt rasande och vettlöst skogstokiga! Stefan Löfvén med entourage ska skämmas, ta mig fan! Det enda rimliga du, Stefan Löfvén, ska göra i detta nu är att spotta president Rouhani i ansiktet och vända på klacken och trava raka vägen till flygplatsen för att åka hem. Omedelbart! Tvi!

 9. Svenska folket har inte rätt att få reda på någonting, nu lägger vi locket på. Vi skiter i de milsvida skillnaderna, vad gäller värderingar, låt oss prata pengar istället. För det har pappa USA bestämt. God natt och skit på er, alla landsförrädare i riksdagen. Ja, det gäller även SD, jag misstänker starkt att ni är uppköpta av etablissemanget, jag hoppas innerligt att jag har fel.

 10. Jag är ingen modeexpert men nog hade en svart sopsäck med hål i botten och trädd över huvudet på var och en av de kvinnliga delegaterna varit mera klädsamt och passande! Och varför inte en till Löfven också.

 11. Läget är alltför allvarligt för att man i detta nu skall kunna skratta åt det uppenbara eländet. Förhoppningsvis kommer dessa nationens fiender inom en inte alltför avlägsen framtid att utgöra tacksamma objekt för svenska revyscener. Det finns en outsinlig källa till välförtjänt persiflage och raljeri, tillgodosett av våra dumdristiga politiker, ty en mer patetisk samling kroniska fårskallar har aldrig skådats. Här finns stoff så det räcker för alla slags studentikosa upptåg. Regeringen Löfvén är en ren förbannad skam för Sverige!
  Andreas.

  1. och denna s. k. feministiska regering förnedrar sig genom att ta på sig slöja! Jag trodde inte detta var sant. Vilket jävla hyckleri!

 12. Varför har inte Löfven Iklätt sig nattskjorta, likt sina iranska kollegor? Att se denna parad av företrädare för världens första kvinnliga är bara helt beklämmande. Vilket kryperi!

 13. Det smärtar att betrakta hycklarna som lever, reser och besöker diktaturer………..med vetskapen att jag är en av alla som gör det möjligt för dem att göra just det.
  Alla skattebetalare föder och göder detta svek !

 14. Hyckleri på hög regeringsnivå.

  Var det en feministisk regering han sa han ledde, Stefan ”Svetsblänk”?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: