Tidigare NOAA-forskare avslöjar klimatdatafusk

KLIMATET. Visselblåsaren dr John Bates som var en toppforskare på amerikanska NOAA avslöjar att myndigheten medvetet förvillade klimatkonferensen i Paris 2015. Det skriver RT och nyheten bekräftas av den amerikanska myndigheten ”Committee on Science, Space, and Technology”.

Forskare visade redan 2013 att uppvärmningen av jordens klimat bromsade in i samband med att solens energiutstrålning minskade med start 1998. Forskarna meddelade det 2013, men NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) hävdade då att forskarna hade fel och att uppvärmningen tvärtom ökade dessa år i fråga.

NOAA:s intresse var att hålla uppfattningen levande om att uppvärmningen var konstant. För att vidmakthålla denna uppfattning om en konstant uppvärmning av jordens klimat var NOAA tvunget att visa upp fake science, säger dr John Bates, som först gick till brittiska Daily Mail med sitt avslöjande.

Läs mer…

-Nu räknat Pettersson med att alla PK-medier korrigerar tidigare artiklar och erkänner att de spridit falska uppgifter eller slutar påstå att forskarvärlden är enig…

9 thoughts on “Tidigare NOAA-forskare avslöjar klimatdatafusk

  1. Åter igen, att bara prata om temperatur när man talar om ”klimat” är lika dumt som om att bara prata meter när man vill mäta hastighet!

  2. Och då hoppas vi att Sveriges politiker gör avbön och ser till att betala tillbaka de inbetalda påhittade miljöskatterna till svenska folket! Samtidigt ska självklart just nu pågående debiteringar av diverse miljöskatter upphöra!

    Ja det är ju precis det som åtminstone jag fick lära mig i skolan och har upplevt under min tid på jorden! Klimatförändringar ja visst! Och de är fullständigt naturliga företeelser som sker utan människo påverkan! Hahahohaaaaaahoha, hahahohaaaaaaaahoha! Hahahohaaaaaaaaahoha!

    Tycker det får vara nog med vansinnigheter nu!!!!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

  3. Annars är det väl det bästa sättet att försvara fortsatta skattehöjningar på all energi.
    Ny skatt på att korna fiser.
    För miljöpartiet är alla nya skatter av godo.
    Och sossarna genomför det, de behöver ju mer pengar att sprida över jorden.
    Nu vill Lövén blanda sig i Libyens styre, har libyerna någonsin rösta på Lövén, om han sköter sitt misskötta Sverige så räcker det med det.

    • Ja tänk om man kunde beskatta för all den skit som
      slipper ur käften på alla politiker, då hade man kunnat
      sänka skatterna för vanligt folk.

  4. Det sista jag hörde från klimat larmarna var i SVT idag att populismen var deras farligaste hot. Kan det vara sanningen som är största hotet 🙂

  5. Det kunde jag ge fan på allt från dom sk experterna (myndigheterna) ser att det snöar i Sahara o i Marocko. Tror att en massa sk forskare är bara ute efter fina anställningar. Vi skattebetalare skall naturligtvis stå för notan..

  6. Inte särskilt förvånande. Dom jobbar ju för att få ökade anslag genom att skrämma stackars fanatiska politiker och andra fanatiker. Alltså bra att dessa bluffar avslöjas detta är nog bara toppen av ett isberg.

Kommentera