Expressen dra åt helvete


HATMEDIA. Under år 2013 hängde Expressen ut oliktänkande med namn, bild och gjorde till och med hembesök hos vissa. En av dem som drabbades var docent Jim Olsson i Västra Frölunda, Jim Olsson hade under användarnamnet ”teoderic” publicerat tusentals kommentarer i olika forum.

Olsson kallade ofta dem som stod bakom migrationspolitiken för ”Quislingpartierna” och de ville enligt Jim Olsson ”islamisera Sverige”.

expressen_logo

expressen_jim_olsson_

Expressen var åklagare och domstol samtidigt och hängde ut icke dömda personer för sina åsikters skull, de hade med hjälp av kriminella Researchgruppen  hackat olika sajter och hände sedan ut Sverigedemokraterna bland dem. Expressen påstod själva att det hade 6.200 personer i sitt olagliga register. Hur många av dem som var från andra partier eller journalister får vi aldrig veta. Expressen och chefredaktör Thomas Mattsson nöjer sig med att döma Sverigedemokrater.

Docent Jim Olsson blev dock förbannat och stämde Expressen och idag inleds huvud­förhandlingen i åtalet mot Expressens chef­redaktör och ansvarige utgivare Thomas Mattsson. Mattsson åtalas för tryckfrihets­brott och grovt förtal mot den pensionerade docent Jim Olsson. Thomas Mattson hänvisar till den yttrandefrihet och tryckfrihet som han nekar andra.

Fria tider har mer om åtalet och rättegången.

-Pettersson undrar hur ansvarige utgivaren Thomas Mattsson och redaktionen på Expressen tänker när de hänger ut ej dömda människor för deras åsikters skull medan de inte med ett ord nämner vilka de 205 yrkeskriminella män med invandrarbakgrund och med 1.779 domar på sig är.

 


21 responses to “Expressen dra åt helvete

 • grunehetgrot

  Det finns inte en enda journalist i Sverige värd namnet.

  Gilla

 • Lena

  Vem vågar att bo kvar i Sverige, tänk om man försöker försvara sig verbalt när en blatte angriper så att fradgan sprutar, jag tänker inte chansa.

  Gilla

 • Lena

  Är det så ett justitsiemord ser ut ?
  http://www.friatider.se/mattsson-frias
  Nu slipper Sverige mig, tack och lycka till !

  Gilla

  • Ingemar

   Propagandadiktaturens existens och styrka är återigen besannad
   genom denna politiska dom !!!! Folk är rättslösa mot Censurmedierna!!!!

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Få saker alstrar en sådan aggressivitet som då en genomfalsk person genomskådas. Ressentiment är den känsla av bitterhet gentemot den överlägsne som infinner sig då spelet är förlorat, vilket dessa propagandistiska globalistryttare nu i allt vidare utsträckning kommer att erfara. Konceptet är demaskerat och de skyldiga reagerar som alla kriminella, nämligen genom att med en dåres envishet hävda sin oskuld, trots att de redan överbevisats. Mattsson representerar arketypen för den genomruttna journalistikens chefredaktör, och dessa pseudopublicisters politiserade utbud och semikriminella arbetsmetoder kan i förlängningen inte leda till annat än skampålen.
  Andreas 🙂

  Gilla

  • Skåningen

   En oskyldig fråga Andreas. Varför använder du alltid ett så tillgjort språkbruk? Detta är ingen kritik, utan enbart en stilla undran.

   Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    ”Pallar fan bante me´t”? I dessa moraliskt urartade tider gäller det att hålla fanan högt, min bäste herre!
    Andreas är van vid att man avskyr honom 🙂

    Gilla

   • Mimi N.

    Skåningen
    Därför att Andreas är en intellektuell, en tänkare, en belevad herre som gick i skola längre än en vanlig svensk. Det är bara naturligt för honom att uttrycka sig på det sättet som inte är ett tillgjort språkbruk.

    Gilla

   • Ingemar

    Andreas kan ses som bloggens språkutvecklare och språktekniskt föredöme, med sin alltid korrekta meningsbyggnad, stavning och inslag av intressanta, roande, nyskapande och slagkraftiga ordsammansättningar!! Samt synonymer, vilka inte så sällan används och kan brukas som ersättning för onödiga och stötande okvädningsord!!

    Gilla

 • Ingemar

  Censurblaskorna måste väl någon gång få stå till svars för sin åsiktsförföljelsepropaganda!!!!

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Tänk att Thomas Mattsson beklagar sig över att docent Jim Olsson vill ha betalt (skadestånd) efter det som har hänt. Vilket Thomas gör i sin egen tidning, som nog inte hör till de ”himmelska” tidningarna.

  Fast chefredaktör Thomas Mattsson har däremot inga tvivel om, när det gäller att betala pengar till vänsterextremister och brottslingar, som det då finns i Researchgruppen. En grupp som han mer än gärna samarbetar med.

  Trovärdiga Thomas Mattsson är en fara för opartiskhet, skulle jag vilja säga. Utan att överdriva.  

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Expressen och svenska politiker, inte utan att jag undrar ……vem är byrackan och vem håller i strypkopplet ?

  Gilla

 • Håkan

  Expressen som via sina ekonomisk muskler ständigt jagar småfolk som tycker olika än DRR-PK-Maffian!

  T.ex. Marcus Birro som hamnade i kylskåpet eller som nu senast Peter Springare som DDR-Expressen i det längst låtsade att han inte fanns.

  När han väl fanns var det viktigast att hans Polischef anmält honom och att Rikspolisgrisen sa att Springare skall passa sig för vad han säger om etnicitet!

  Den styrande PK-eliten kommer att få uppleva ett annat politisk landskap efter valet 2018!

  Gilla

 • Suzie

  Från politikfakta ;”Är du också heligt trött på alla pk-pajasar som får utrymme i politiska debatter? ” (hittills har otroligt nog 88 röstat nej???)

  Samtidigt som gycklare ofta hörs i de traditionella medierna så är det oroväckande tyst från forskarsamhället – de som verkligen har som uppgift att tänka kring invandringsfrågor. Trots att det faktiskt finns ett antal forskare som inget hellre skulle vilja än att diskutera dessa frågor så får de sällan eller aldrig komma till tals i media, i alla fall inte om de intar en kritisk syn på invandringspolitiken.Av de forskare som skrivit kritiska böcker om mångkulturen och invandringspolitiken har hittills ingen getts en plattform att diskutera i traditionella medier, och att någon av dessa skulle bli inbjuden till Skavlan finns väl knappast på kartan. Möjligen kan detta mönster brytas i och med nationalekonomen Tino Sanandajis bok ”Massutmaning” som kom ut i dagarna, men det skulle i så fall röra sig om ett undantag.

  http://politikfakta.se/2017/02/nar-ett-land-ar-kris-blir-hovnarren-kunglig-radgivare/

  ”Riktlinjer från Sovjetunionens Kommunistpartis centralkommitté föreskrev
  redan år 1943:

  ”Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen 
  besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. 
  När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister 
  eller nazister eller antisemiter… Kopplingen kommer efter tillräcklig 
  upprepning att bli ett ”faktum” i det allmänna medvetandet.”

  Gilla

 • Tony

  Jag hoppas innerligt att Pösmunken Tomas Mattsson
  får skaka galler när rättegången är över och Jim Olsson
  får sin upprättelse, det ska fan inte vara tillåtet att
  tränga sig på hos folk och börja att filma utan tillstånd.
  Det är på tiden att Kloakblaskan får sig en rejäl
  näsbränna.
  För övrigt hade Julia Caesar kunnat göra samma sak
  att sätta dit Expressen för intrång eftersom journalisten
  jobbade för tidningen första gången dom gjorde intrång
  hos Julia Caesar, han fortsatte sen när han jobbade för DN
  dessutom så hängde dom ut Julia Caesar med sitt riktiga namn.

  Att sen Expressen samarbetar med dom kriminella på Expo
  och Researchgruppen visar på vilken låg standard
  tidningen besitter!

  Gillad av 1 person

 • Mimi N.

  Han är jättelik fluffig marängtårta eller en semla med för mycket vispad grädde fast inte söt och nyttig alls. Inget svin vill ha Mattsson till efterrätt. S, Mp, V och alliansen kan få honom som laxermedel, de är obotligt förstoppade.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Såg en bild idag på grishuvet Mattsson man spyr bara av åsynen av detta svin.

  Gillad av 1 person

 • Oscar

  Dessa vidriga avskum som jag helt ärligt vill ska få äta upp allt sitt bajs de spridit sedan generationer tillbaka. Jag skulle tycka det var kul om vanligt folk kunde börja ”leka” ”knockout-leken” på avskum som Mat(!)sson, Vidrigavspy, AvSchyffärt, Ruinfläsk, Röven, Eli(as)son med många många många fler när de random stöter på dem var som helst. Och gärna med ett fett tungt knogjärn av gjutjärn.

  Gillad av 1 person

 • per22

  Med tanke på vad de skriver, så borde de rimligen redan befinna sig där.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: