Känd Örebropolis är så jävla trött på invandrarbrottslingarna


INVANDRARBROTT. Känd polis från Örebro har ledsnat och blir genast anklagad för rasism och felaktiga fakta. Läs Peter Springares nedan som kommer från Facebook.

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan.

-Pettersson gratulerar Peter Springare för modet, annars är namnen de samma över hela landet, Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Det hänger på namnen

Sedan är jag övertygad om att Jersy kommer att uttala sig om att Peter Springarehar fel, det beror på socioekonomiska effekter säger haan och Twittervänster kommer att säga att det beror på att det är män…


53 responses to “Känd Örebropolis är så jävla trött på invandrarbrottslingarna

 • Peter Springare köps ut av polisen. Är det så brottsligheten ska knäckas? | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Läs hela Peter springares inlägg som började så här: Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet… […]

  Gilla

 • Peter Springare anmäler sina chefer till JK | Petterssons gör skillnad!

  […] anmäler sina chefer till Justitiekanslern.   ”Ända från mitt första uppmärksammade inlägg den 3 februari, har myndigheten konstant trakasserat och misskrediterat mig, genom att offentligt kommenterat och […]

  Gilla

 • Christer Andersson

  Ja begriper ente vaffor dom ska ha hit alla desse människor frå di varme länderna. Min mors ord på 70talet. Dom kommer ju bara hit o bråkar. Jag skulle då vara lite PK så jag svarade att vi behöver ju arbetskraft och man kan inte dra alla över en kam. Tänk vad rätt hon hade. Nu när vi ser facit.

  Gilla

 • rannug

  Den ”obekväme” sanningsägande polisen Peter S är inte den första, jag minns en polis i Malmö som för ganska många år sedan hade ”fräckheten” att tala sanning. Men vilken fantastisk grej det skulle kunna bli om alla poliser låt säga ett år före pensionen vädrade sanningen i sociala medier! Eller ännu bättre om tusentals poliser skulle gå samman först i en sluten grupp och sedan på angivet klockslag publicera sina erfarenheter! Staten skulle nog dra sig för att avskeda tusentals poliser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • TruthConquers

  Mycket bra! Sanningen segrar

  Gilla

 • Kärleksbomba Örebropolisen – Stå upp för Peter Springare | Petterssons gör skillnad!

  […] i Örebro fick nog av det politiskt korrekta mörkandet av invandrarbrottsligheten. I ett Facebookinlägg berättade han det vi vet men som andra förnekar – att invandrare är grovt överrepresenterade i brottsligheten. […]

  Gilla

 • Lena

  Örebro ,Malmö eller Göteborg samma bedrövliga figurer som skadar andra för livet, jag ber om ursäkt när jag länkar till en av aftontidningarna, förlåt !
  http://www.expressen.se/gt/domda-de-valdtog-drogade-skolflickor/
  För en gångs skull så har de både namn och foto på monstren !

  Gilla

 • Fredde

  Pajasen Sarnecki säger: ”Oerhört obalanserat”

  ”Enligt Sarnecki missar Springare positiva aspekter av invandring. I sitt inlägg nämner han problem i sjukvården – men bortser från att många invandrare anställs inom just den sektorn.

  – Invandrarnas överrepresentation bland läkare är nästan lika stor som bland misstänkta för brott. Han ser bara det negativa. Det är oerhört obalanserat och spelar rasisterna i händerna, säger kriminologen.”

  Sarnecki lever i sin lilla rosa bubbla…
  Vi andra lever i verkligheten!

  Gillad av 1 person

 • Springare anmäls | Petterssons gör skillnad!

  […] Springare som inte längre orkade hålla inne med fakta, polisanmäls nu av den lokala […]

  Gilla

 • LisMaria Axelsson

  Jag är utbildad undersköterska och jobbar/jobbat på äldreboende och inom hemtjänsten. När jag gick min utbildning var de flesta eleverna av utländsk härkomst. Iran, Irak, Etiopien etc. På mitt arbete är det samma sak. Ville bara säga det.
  LisMaria

  Gilla

 • age

  Ja, det är klart när vi släpper in hjärntvättade individer med en egen lag kan det bara bli på ett sätt – såsom Peter beskriver det som händer.
  Om de inte bekräftar sin hjärntvätt fem gånger per dag så blir de väl dödade av de ”trogna”.

  Vi i Sverige har ett förnämligt sopsorteringssystem.
  Dock saknas ett fack …………….
  Men vi tar snart hand om det själva; ”Grannsamverkan” (medborgargarden)! Poliserna kommer inte att ha tid att hindra oss
  — och troligen inte intresse heller.
  Samlas i varje kvarter och diskutera ”viktiga frågor”!
  Tiden rinner ut och vi måste ”Make Sweden Sweden again!”
  Din del är viktig.
  Om gästartisterna får för dåligt betalt och om all-inclusive vistelsen blir obekväm så åker de hem på eget initiativ!

  Gilla

  • WDB

   Vet inte var Du hittat dessa Koran-Suror. Inte en siffra eller bokstav stämmer. Rena falsifikatet. Du borde skämmas för att skita ned denna väsentliga tråd, Du borde skämmas för att Du utnämner oss andra till idioter om Du tror att vi går på detta. Läs på, på riktig. Rekommenderas. Hela Koranen. Och den riktiga Koranen (inte den Saudi-Arabiska propagandaskriften med samma namn som delas ut i miljoner varje år. Gratis!
   Från en Svensk Medborgare och Katolik!

   Gilla

 • Mats

  Jag vet att du läser detta, Peter. Jag har just beställt en blomma till Dig till din arbetsplats. Jag hoppas Dina arbetskamrater ställer upp för Dig. Det behövs fler som Du.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Vad underbart med detta klarspråk och en polis som säger hur det verkligen ligger till. Undrar om msm media vågar skriva om detta?, jag tror panilken nu börjar komma fram i ljuset både här och där.

  Gilla

 • Sandor är jävligt trött på medias mörkning | Petterssons gör skillnad!

  […] Här kan ni läsa om en polisman i Örebro som är så j-a trött på alla kriminella invandrare i Örebrotrakten så att han öppet går ut och redogör för detta på Facebook. […]

  Gilla

 • Maud G

  Vilken modig medmänniska som vågar säga sanningen ,jag tillhör fattigpensionärerna,alla utgifter höjs men inkomsterna minskar.Det du skriver är det de flesta håller med om ,allt stämmer med verkligheten. Du borde ersätta vår nuvarande odugliga regering.Stort tack från pensionerad kvinnlig Fritidspedagog.

  Gilla

  • age

   Ja, vi pensionärer är ju redan ”ute ur bilden”.
   Redan förra regeringen räddade sin ekonomi genom att stjäla pengar från oss.
   Men vi är ännu starka!
   Förutsatt att vi alla röstar på SD så finns en chans att rädda vårt fosterland åt våra efterkommande.
   Vi måste också få den yngre generationen att förstå hotet från islam.
   Vi måste jobba aktivt för att få våra ”välgörenhetsaktivister”
   att förstå att de gräver sin egen grav – med en spade de själva köpt!

   Alla muslimer är muslimer = ett axiom visserligen, men värt att
   upprepa!

   Gör något medan du kan!
   ”Grannsamverkan”!
   Tiden är snart slut!
   En flytväst är inte räddningen!
   Se till att båten, ”Sverige” inte sjunker i stället!

   Gilla

 • Fredde

  Ja, nu blir det besvärligt för PK-media. Förmodligen kommer de att inte ens låtsas om att en polis uttalat sig om sin vardag.

  Alternativt kommer de att dra rasistkortet, vilket de tror funkar i alla lägen.

  Men, oavsett vad PK-media anser, så är det så här det ser ut i dagens Sverige!

  Gilla

 • ossie

  Borde finnas fler nyligen pensionerade eller fd poliser som vågar berätta sanningen om vilka brottslingarna är. Att aktiva poliser inte vågar är förståeligt. Alla obehagliga sanningar ska ju döljas.

  Gilla

 • ruben

  Konstigt att ingen är intresserad av något som PS beskriver i hans vardag?
  Det enda gensvaret han får är att han är invandrarkritisk. Den förnekelsekampanj mot verkligheten, som regeringstrogna dagligen bedriver, kommer att visa sig brottslig och bör beivras kraftigt mot de tjänstemän, som svikit samhället inom sina ansvarsområden. Jag tycker det känns plågsamt långt till nästa val. Bästa metoden att förebygga brott är att utvisa alla brottslingar med utländsk bakgrund. Har de fått Svenskt medborgarskap, så skall det vid brott återkallas genast och utvisas. Jag förstår inte varför det skulle vara så svårt? Sverige lägger vansinnigt stora resurser på alla biverkningar som är följder av massinvandringen.

  Gilla

 • Nisse

  Sverige är nog det enda landet i världen som satsar pengar på att importera kriminella individer………

  Gilla

  • Håkan

   Nisse!
   Du kan lugnt ta bort ordet ”nog” i din kommentar!

   Eu har 28 medlems länder än så länge Storbritannien skall ju lämna!

   26 länder har valt en rimlig invandringspolitik! Tyskland och Lydriket Sverige har valt att följa Merkel!

   Gilla

 • Tony

  Häromdagen stod Stefan Löfven i Riksdagen och skröt
  om hur mycket som satsas på polisen, om hur många
  nya poliser som går polishögskolan. Han sa också att
  om vi hade haft färdiga poliser hade vi givetvis satt in
  dem??? Jo men det är precis vad han har, eller hade,
  för det är ett helt pärlband av poliser som har slutat på
  grund att dom känner hopplösheten i yrket att man inte
  har något stöd från myndigheterna i sin verksamhet,
  att dom känner vanmakt för den katastrof som sitter som
  rikspolischef, som inte har en susning om det yrke han
  är satt att styra.
  Sluta upp med att tillsätta politiska chefer, som inte har någon
  aning om den Bransch han utsetts som chef för, där hans
  största drivkraft är feta förmåner!

  Gilla

 • Ingemar

  Vilket helvete!!! Ändå stänger man inte gränsen!!?? Har man mist förståndet fullständigt, som låter fler och fler välla in!!??

  Gilla

 • Billy Boy

  Martin Melin (Bilden): Vi känner inte att Dan Eliasson är på vår sida.
  Melin om Eliasson: ”Inte vår chef”

  https://unvis.it/expressen.se/nyheter/melin-vi-kanner-inte-att-han-ar-pa-var-sida

  Gilla

  • Tony

   Precis som alla dom andra posterna han har haft, så
   har han fått dem för att han är Sosse inte för att han
   varit speciellt kunnig, alla poster har han fått lämna
   i oordning!

   Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Springare formulerar sig lite klumpigt. Men detta kanske p g a hans frustration. Rätt i sak i alla fall. Nu kan vi få det prövat var det står om ”värdegrund” i lagboken.

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Intressant och bra inlägg i samhällsdebatten. Förvånad….NEJ.

  Det här landet behöver mer klarspråk från verkligheten och mindre av naiv ”fasadpolitik” från en majoritet av riksdagen.

  ”Pizzaekonomen” och ”Snicke-Snacke” kommer snart med en dementi.

  ”Så här är det inte och om det begås brott, så är det helt klart SD:s fel.”

  Gilla

 • Killnow

  Nattens bild:

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Det blir ju knepigt i det här landet om de offentligt anställda
  bara får/vågar uttrycka sig i vissa frågor medan i andra
  frågar är det tabu att yttra sig.

  Allt beroende på rådande konsensus i tidningar, tv och radio.

  Gilla

  • svensk

   Tyvärr så har PK nu gått in och gjort bort sig !!!!
   ÅKLAGAREN tänker gå till attack mot Peter Springare !!!
   Dags att starta både mailbomning och insamling för denne hedervärde polisman ……….

   Gilla

   • Cinna

    Men vad ska han i så fall åtalas för? Ser inget brottsligt i det han skrivit?
    Bara känsligt för PK då han påvisat att kejsaren är naken, dvs beskrivit verkligheten som PK inte vill se.

    Gilla

   • age

    Hoppas att vi är minst några hundra som ställer upp för vår hjälte, Peter.

    Gilla

 • Lena

  Med bakgrund av siffrorna här så lär det bli ett inferno i landet. Han är först ut i sin yrkesgrupp, dock är jag säker på att fler kommer att ta ”bladet från munnen”, det finns ingen som orkar i de utsatta yrken en längre tid, för en sak är säker det kommer att bli mycket värre!
  http://www.smp.se/ledare/vart-dramatiska-migrationspussel/
  Det är det enda som är säkert !

  Gilla

 • svensson

  Äntligen en ärlig och modig polis som vågar säga sanningen i bananrepubliken. Hoppas fler nu vågar följa efter, ju fler som vågar svårare blir det för spyan att bestraffa dem.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @svensson, Ser att du fått 2 nedtummar (i skrivande stund). Vore intressant att höra deras motiv för att sanningens polis inte ska få yttra sig. Så kom loss ni två; Varför är det fel att en polis får yttra sig offentligt? När ni två i god ton har kommenterat så lyssnar jag och kommer att försvara er yttrandefrihet.

   Gilla

   • svensk

    Dom är ovetande om allt som händer i landet SVERIGE !!!
    Bara nöjda att de får socialbidrag varje månad !!!!
    TÄNK PÅ EN SAK DETTA BIDRAG KOMMER NOG SNART ATT FÖRSVINNA !!!!

    Gilla

 • eugenecork

  vore på sin plats, att någon av Topparna i Sjuklövern
  oxå biktade sig …men de trevar som blindbockar rakt mot
  fördärvet…stolta, felfria besserwisser med skyhöga löner
  å fina fallskärmar, som nu gör ”allt som står i deras makt”
  för att förnedra de ännu levande äldre pers….de som en
  gång fostrade deras egna far och morföräldrar

  Gilla

 • Involuntarium

  Oavsett anmälan har denne man lyckats frigöra anden i flaskan och nu blir det svårt för PK patraskfeministerna att backa bandet! Anden är frisläppt och budskapet är snart på var mans läppar! Nu är det återigen bevisat att vi Sverigevänner hade helt rätt! Snart måste vi resa oss och samtidigt i alla socialamedier med en röst säga ””vad var det vi sa””!!!!

  Araber och negrer står för de absolut största kostnaderna hos både ordningsmakten, rättsväsendet och kriminalvården!

  Så Kling och Klang cheferna har nog bara att gilla läget och förlika sig med att lagt kort ligger!

  Vi Sverigevänner har självklart väntat på att anden i flaskan skulle frigöras och nu har det skett!

  Just nu är överkuckun i Kling och Klang organisationen Sverigedemokraternas absolut bästa valarbetare till sammans med idioten Henrik Schyffert! Hahahohaaaaaahoha!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!!!!

  Gilla

 • Billy Boy

  Brå har sedan åratal bakåt i tiden gradvis ändrat inriktning i sin verksamhet och rapportering. Därför borde de också anpassa sin logotype från nuvarande …

  … till nytt justerat utseende snarast …

  Gilla

 • Argus

  De svagbegåvade har polisanmält honom. Offentliganställda har grundlagsskyddad meddelandefrihet, visserligen är det gentemot media men även om han nu hade begått sekretessbrott hade säkert en skicklig advokat fått honom fri. Att rabbla upp ett antal random muslimska förnamn är inget sekretessbrott då, även om de vore korrekta, de inte kan knytas till någon person. Sålunda är anmälan ett utslag av två saker; ilska från pressens sida att de är överkörda och ilska över att det som ska döljas kommit i dagen.

  Jag har ägnar de senaste dagarna att följa amerikansk inrikespolitik på främst Breitbart och Fox News och jag måste säga att större barnungar än demokraterna för man leta efter. En del republikanska medlemmar av kongressen har också utmärkt sig men det är enstaka och jag räknar med att deras väljare överöser dem med mail och telefonsamtal.

  Gilla

 • nosferatu

  Peter Springare har ju rätt och har man rätt är man så fel ute man bara kan.
  Givetvis anmäls han nu.
  http://www.na.se/orebro-lan/kanda-polisprofilen-fran-orebro-anmals-efter-hatskt-inlagg-pa-facebook

  Gilla

  • Gruvmor

   Egentligen vill inte NA att folk läser om honom: ”Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund.”

   Gilla

  • Sven-Erik

   Utanför Nerikes Allehandas betalvägg finns en video, men den är bla, bla, alltså inget försvar för att utredarna är för få eller Peter Springare kan ha rätt. I texten finns PS chef –” Det här kommer vi att titta på rättsligt” bekräftar polismästare Bo Andersson.

   Borde han inte svarat; – Vi har mottagit en anmälan och den kommer att behandlas. Nej han försvarar inte PS, Alltså PS har redan fått ett rum i källaren och polisens redan övermäktiga arbetsbörda med; ”Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.”, blir ännu värre.

   Nåja, kanske åklagaren piggnar till, Äntligen! Nu kan jag lägga ner alla de här anmälningarna utom Christoffers för den kör vi för statistikens skull så blir Morgan, Ygeman och Jerzy glada.

   Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Hommage och hatten av för denne riddersman som beslutat sig för att det nu kan vara nog! Må detta rekommendabla ställningstagande utgöra ett efterföljansvärt exempel för andra kollegor ur det polisiära skrået och må det generera en efterlängtad dominoeffekt.
  Andreas ber att få tillönska den djärve härföraren och interpreten av den osminkade sanningen all lycka till med företaget!

  Gillad av 1 person

 • Tussilago

  Stort TACK till dig modiga medmänniska och yrkesutövare av nog Sveriges mest påfrestande yrke! Än en gång TACK!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: