Känd Örebropolis är så jävla trött på invandrarbrottslingarna

INVANDRARBROTT. Känd polis från Örebro har ledsnat och blir genast anklagad för rasism och felaktiga fakta. Läs Peter Springares nedan som kommer från Facebook.

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan.

-Pettersson gratulerar Peter Springare för modet, annars är namnen de samma över hela landet, Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Det hänger på namnen

Sedan är jag övertygad om att Jersy kommer att uttala sig om att Peter Springarehar fel, det beror på socioekonomiska effekter säger haan och Twittervänster kommer att säga att det beror på att det är män…

53 thoughts on “Känd Örebropolis är så jävla trött på invandrarbrottslingarna

 1. […] Läs hela Peter springares inlägg som började så här: Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet… […]

 2. Ja begriper ente vaffor dom ska ha hit alla desse människor frå di varme länderna. Min mors ord på 70talet. Dom kommer ju bara hit o bråkar. Jag skulle då vara lite PK så jag svarade att vi behöver ju arbetskraft och man kan inte dra alla över en kam. Tänk vad rätt hon hade. Nu när vi ser facit.

 3. Den ”obekväme” sanningsägande polisen Peter S är inte den första, jag minns en polis i Malmö som för ganska många år sedan hade ”fräckheten” att tala sanning. Men vilken fantastisk grej det skulle kunna bli om alla poliser låt säga ett år före pensionen vädrade sanningen i sociala medier! Eller ännu bättre om tusentals poliser skulle gå samman först i en sluten grupp och sedan på angivet klockslag publicera sina erfarenheter! Staten skulle nog dra sig för att avskeda tusentals poliser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

 4. Pajasen Sarnecki säger: ”Oerhört obalanserat”

  ”Enligt Sarnecki missar Springare positiva aspekter av invandring. I sitt inlägg nämner han problem i sjukvården – men bortser från att många invandrare anställs inom just den sektorn.

  – Invandrarnas överrepresentation bland läkare är nästan lika stor som bland misstänkta för brott. Han ser bara det negativa. Det är oerhört obalanserat och spelar rasisterna i händerna, säger kriminologen.”

  Sarnecki lever i sin lilla rosa bubbla…
  Vi andra lever i verkligheten!

 5. Jag är utbildad undersköterska och jobbar/jobbat på äldreboende och inom hemtjänsten. När jag gick min utbildning var de flesta eleverna av utländsk härkomst. Iran, Irak, Etiopien etc. På mitt arbete är det samma sak. Ville bara säga det.
  LisMaria

 6. Ja, det är klart när vi släpper in hjärntvättade individer med en egen lag kan det bara bli på ett sätt – såsom Peter beskriver det som händer.
  Om de inte bekräftar sin hjärntvätt fem gånger per dag så blir de väl dödade av de ”trogna”.

  Vi i Sverige har ett förnämligt sopsorteringssystem.
  Dock saknas ett fack …………….
  Men vi tar snart hand om det själva; ”Grannsamverkan” (medborgargarden)! Poliserna kommer inte att ha tid att hindra oss
  — och troligen inte intresse heller.
  Samlas i varje kvarter och diskutera ”viktiga frågor”!
  Tiden rinner ut och vi måste ”Make Sweden Sweden again!”
  Din del är viktig.
  Om gästartisterna får för dåligt betalt och om all-inclusive vistelsen blir obekväm så åker de hem på eget initiativ!

  http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2016/10/violent-koran-verses.jpg

  • Vet inte var Du hittat dessa Koran-Suror. Inte en siffra eller bokstav stämmer. Rena falsifikatet. Du borde skämmas för att skita ned denna väsentliga tråd, Du borde skämmas för att Du utnämner oss andra till idioter om Du tror att vi går på detta. Läs på, på riktig. Rekommenderas. Hela Koranen. Och den riktiga Koranen (inte den Saudi-Arabiska propagandaskriften med samma namn som delas ut i miljoner varje år. Gratis!
   Från en Svensk Medborgare och Katolik!

 7. Jag vet att du läser detta, Peter. Jag har just beställt en blomma till Dig till din arbetsplats. Jag hoppas Dina arbetskamrater ställer upp för Dig. Det behövs fler som Du.

 8. Vad underbart med detta klarspråk och en polis som säger hur det verkligen ligger till. Undrar om msm media vågar skriva om detta?, jag tror panilken nu börjar komma fram i ljuset både här och där.

 9. Vilken modig medmänniska som vågar säga sanningen ,jag tillhör fattigpensionärerna,alla utgifter höjs men inkomsterna minskar.Det du skriver är det de flesta håller med om ,allt stämmer med verkligheten. Du borde ersätta vår nuvarande odugliga regering.Stort tack från pensionerad kvinnlig Fritidspedagog.

  • Ja, vi pensionärer är ju redan ”ute ur bilden”.
   Redan förra regeringen räddade sin ekonomi genom att stjäla pengar från oss.
   Men vi är ännu starka!
   Förutsatt att vi alla röstar på SD så finns en chans att rädda vårt fosterland åt våra efterkommande.
   Vi måste också få den yngre generationen att förstå hotet från islam.
   Vi måste jobba aktivt för att få våra ”välgörenhetsaktivister”
   att förstå att de gräver sin egen grav – med en spade de själva köpt!

   Alla muslimer är muslimer = ett axiom visserligen, men värt att
   upprepa!

   Gör något medan du kan!
   ”Grannsamverkan”!
   Tiden är snart slut!
   En flytväst är inte räddningen!
   Se till att båten, ”Sverige” inte sjunker i stället!

 10. Ja, nu blir det besvärligt för PK-media. Förmodligen kommer de att inte ens låtsas om att en polis uttalat sig om sin vardag.

  Alternativt kommer de att dra rasistkortet, vilket de tror funkar i alla lägen.

  Men, oavsett vad PK-media anser, så är det så här det ser ut i dagens Sverige!

 11. Borde finnas fler nyligen pensionerade eller fd poliser som vågar berätta sanningen om vilka brottslingarna är. Att aktiva poliser inte vågar är förståeligt. Alla obehagliga sanningar ska ju döljas.

 12. Konstigt att ingen är intresserad av något som PS beskriver i hans vardag?
  Det enda gensvaret han får är att han är invandrarkritisk. Den förnekelsekampanj mot verkligheten, som regeringstrogna dagligen bedriver, kommer att visa sig brottslig och bör beivras kraftigt mot de tjänstemän, som svikit samhället inom sina ansvarsområden. Jag tycker det känns plågsamt långt till nästa val. Bästa metoden att förebygga brott är att utvisa alla brottslingar med utländsk bakgrund. Har de fått Svenskt medborgarskap, så skall det vid brott återkallas genast och utvisas. Jag förstår inte varför det skulle vara så svårt? Sverige lägger vansinnigt stora resurser på alla biverkningar som är följder av massinvandringen.

 13. Sverige är nog det enda landet i världen som satsar pengar på att importera kriminella individer………

  • Nisse!
   Du kan lugnt ta bort ordet ”nog” i din kommentar!

   Eu har 28 medlems länder än så länge Storbritannien skall ju lämna!

   26 länder har valt en rimlig invandringspolitik! Tyskland och Lydriket Sverige har valt att följa Merkel!

 14. Häromdagen stod Stefan Löfven i Riksdagen och skröt
  om hur mycket som satsas på polisen, om hur många
  nya poliser som går polishögskolan. Han sa också att
  om vi hade haft färdiga poliser hade vi givetvis satt in
  dem??? Jo men det är precis vad han har, eller hade,
  för det är ett helt pärlband av poliser som har slutat på
  grund att dom känner hopplösheten i yrket att man inte
  har något stöd från myndigheterna i sin verksamhet,
  att dom känner vanmakt för den katastrof som sitter som
  rikspolischef, som inte har en susning om det yrke han
  är satt att styra.
  Sluta upp med att tillsätta politiska chefer, som inte har någon
  aning om den Bransch han utsetts som chef för, där hans
  största drivkraft är feta förmåner!

 15. Vilket helvete!!! Ändå stänger man inte gränsen!!?? Har man mist förståndet fullständigt, som låter fler och fler välla in!!??

  • Precis som alla dom andra posterna han har haft, så
   har han fått dem för att han är Sosse inte för att han
   varit speciellt kunnig, alla poster har han fått lämna
   i oordning!

 16. Intressant och bra inlägg i samhällsdebatten. Förvånad….NEJ.

  Det här landet behöver mer klarspråk från verkligheten och mindre av naiv ”fasadpolitik” från en majoritet av riksdagen.

  ”Pizzaekonomen” och ”Snicke-Snacke” kommer snart med en dementi.

  ”Så här är det inte och om det begås brott, så är det helt klart SD:s fel.”

 17. Det blir ju knepigt i det här landet om de offentligt anställda
  bara får/vågar uttrycka sig i vissa frågor medan i andra
  frågar är det tabu att yttra sig.

  Allt beroende på rådande konsensus i tidningar, tv och radio.

  • Tyvärr så har PK nu gått in och gjort bort sig !!!!
   ÅKLAGAREN tänker gå till attack mot Peter Springare !!!
   Dags att starta både mailbomning och insamling för denne hedervärde polisman ……….

   • Men vad ska han i så fall åtalas för? Ser inget brottsligt i det han skrivit?
    Bara känsligt för PK då han påvisat att kejsaren är naken, dvs beskrivit verkligheten som PK inte vill se.

 18. Med bakgrund av siffrorna här så lär det bli ett inferno i landet. Han är först ut i sin yrkesgrupp, dock är jag säker på att fler kommer att ta ”bladet från munnen”, det finns ingen som orkar i de utsatta yrken en längre tid, för en sak är säker det kommer att bli mycket värre!
  http://www.smp.se/ledare/vart-dramatiska-migrationspussel/
  Det är det enda som är säkert !

 19. Äntligen en ärlig och modig polis som vågar säga sanningen i bananrepubliken. Hoppas fler nu vågar följa efter, ju fler som vågar svårare blir det för spyan att bestraffa dem.

  • @svensson, Ser att du fått 2 nedtummar (i skrivande stund). Vore intressant att höra deras motiv för att sanningens polis inte ska få yttra sig. Så kom loss ni två; Varför är det fel att en polis får yttra sig offentligt? När ni två i god ton har kommenterat så lyssnar jag och kommer att försvara er yttrandefrihet.

   • Dom är ovetande om allt som händer i landet SVERIGE !!!
    Bara nöjda att de får socialbidrag varje månad !!!!
    TÄNK PÅ EN SAK DETTA BIDRAG KOMMER NOG SNART ATT FÖRSVINNA !!!!

 20. vore på sin plats, att någon av Topparna i Sjuklövern
  oxå biktade sig …men de trevar som blindbockar rakt mot
  fördärvet…stolta, felfria besserwisser med skyhöga löner
  å fina fallskärmar, som nu gör ”allt som står i deras makt”
  för att förnedra de ännu levande äldre pers….de som en
  gång fostrade deras egna far och morföräldrar

 21. Oavsett anmälan har denne man lyckats frigöra anden i flaskan och nu blir det svårt för PK patraskfeministerna att backa bandet! Anden är frisläppt och budskapet är snart på var mans läppar! Nu är det återigen bevisat att vi Sverigevänner hade helt rätt! Snart måste vi resa oss och samtidigt i alla socialamedier med en röst säga ””vad var det vi sa””!!!!

  Araber och negrer står för de absolut största kostnaderna hos både ordningsmakten, rättsväsendet och kriminalvården!

  Så Kling och Klang cheferna har nog bara att gilla läget och förlika sig med att lagt kort ligger!

  Vi Sverigevänner har självklart väntat på att anden i flaskan skulle frigöras och nu har det skett!

  Just nu är överkuckun i Kling och Klang organisationen Sverigedemokraternas absolut bästa valarbetare till sammans med idioten Henrik Schyffert! Hahahohaaaaaahoha!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!!!!

 22. De svagbegåvade har polisanmält honom. Offentliganställda har grundlagsskyddad meddelandefrihet, visserligen är det gentemot media men även om han nu hade begått sekretessbrott hade säkert en skicklig advokat fått honom fri. Att rabbla upp ett antal random muslimska förnamn är inget sekretessbrott då, även om de vore korrekta, de inte kan knytas till någon person. Sålunda är anmälan ett utslag av två saker; ilska från pressens sida att de är överkörda och ilska över att det som ska döljas kommit i dagen.

  Jag har ägnar de senaste dagarna att följa amerikansk inrikespolitik på främst Breitbart och Fox News och jag måste säga att större barnungar än demokraterna för man leta efter. En del republikanska medlemmar av kongressen har också utmärkt sig men det är enstaka och jag räknar med att deras väljare överöser dem med mail och telefonsamtal.

  • Egentligen vill inte NA att folk läser om honom: ”Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund.”

  • Utanför Nerikes Allehandas betalvägg finns en video, men den är bla, bla, alltså inget försvar för att utredarna är för få eller Peter Springare kan ha rätt. I texten finns PS chef –” Det här kommer vi att titta på rättsligt” bekräftar polismästare Bo Andersson.

   Borde han inte svarat; – Vi har mottagit en anmälan och den kommer att behandlas. Nej han försvarar inte PS, Alltså PS har redan fått ett rum i källaren och polisens redan övermäktiga arbetsbörda med; ”Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.”, blir ännu värre.

   Nåja, kanske åklagaren piggnar till, Äntligen! Nu kan jag lägga ner alla de här anmälningarna utom Christoffers för den kör vi för statistikens skull så blir Morgan, Ygeman och Jerzy glada.

 23. Hommage och hatten av för denne riddersman som beslutat sig för att det nu kan vara nog! Må detta rekommendabla ställningstagande utgöra ett efterföljansvärt exempel för andra kollegor ur det polisiära skrået och må det generera en efterlängtad dominoeffekt.
  Andreas ber att få tillönska den djärve härföraren och interpreten av den osminkade sanningen all lycka till med företaget!

 24. Stort TACK till dig modiga medmänniska och yrkesutövare av nog Sveriges mest påfrestande yrke! Än en gång TACK!!!

Kommentera