Stäng

Tjuven Ahmed tog ut 590.000 kronor

INVANDRARBROTT. I onsdags spred sig nyheten att Swedbanks bankomater hade drabbats av ett haveri – och bankens kunder hade möjlighet att göra uttag på summor som inte fanns på deras konton. En av de som nåddes av rapporterna var Ahmed i Malmö. En kompis ringde honom på kvällen.

– När han sa att det gick att ta ut massa pengar gick jag direkt till en bankomat och började, säger Ahmed.
Han matade på med uttag efter uttag. Varje gång slog han in maxsumman 10 000 kronor.
– Den accepterade det varje gång, det var riktigt bra.

Ahmed hade valt en bankomat i ett område där det inte var särskilt mycket folk ute. Så han kunde fortsätta med sin ritual i flera timmar. Malmökillen tröttnade inte förrän han tagit ut över en halv miljon kronor. Pengarna tryckte han ned i sin träningsväska och sedan begav han sig hemåt. – Jag kände mig mycket tung, jag bara fyllde väskan. Jag har flera kompisar som tog ut, men jag tror jag har rekordet. Jag har inte sett någon som tagit ut så mycket som jag, säger Ahmed.

-Pettersson ser att Ahmed Thari påstår att han tagit ut 590.000 som han skickat till fattiga i Jemen, om det är sant. tänk på att nyheten kommer från hatmedia så är mitt förslag att skicka Ahmed till Jemen, men visitera honom noga så att han inte får med sig de pengar han ljuger om att ha skickat till fattiga. En lögnare, tjuv och bedragare har vi ingen användning för i vårt land…

Troligen så lever karl dessutom på bidrag så någon återbetalning kommer aldrig att ske. UUUUUTTTTT!!!!! och indraget medborgarskap om han har ett svenskt för han säger att Jemen är hans hemland.

Läs mer…

aftonbladet_ahmed

34 reaktioner på “Tjuven Ahmed tog ut 590.000 kronor

 1. Jag vill ge Swedbank en hälsning,
  Swedbank du är ”min” bank, hos dig har jag mitt bolån, hos dig Swedbank betalar jag mina räkningar.
  Det jag tycker mig ha rätt att be om, att du Swedbank talar om har denna Ahmed Thari tömt bankautomat på kr 590 000.- och vad du tänker göra åt det i så fall.

  Idag läser jag att du Swedbank förnekar, du säger så mycket är det inte. Alltså fick han ut något.
  Hur mycket fick han ut? Hur mycket tömdes ni banken på och hur mycket tömde han? Nu kan du Swedbank inte säga integritet, omsorg om kund, han har ju själv berättat.
  Vad tror du han vinner på att gå ut med den historien?

  Förstår du Swedbank att jag blir kluven, varför skulle denna Ahmed Thari gå ut i media och säga att han stoppade ner så mycket pengar i sin väska efter att han stått på vid ett bankuttag och plockat ut pengar som han inte ägde, ut hos er.
  Vill han bli en kändis? Få uppmärksamhet. Ska det var humor? Det kan du Swedbank inte svara på, men du kan ge svar på andra frågor, till mig och kanske andra kunder som är intresserade.
  Uppmärksamhet låter ju märklig, vad kan han tjäna på det? Har han papper på att få vara i vårt land? Har han jobb? Lever han på bidrag? Är han asylsökande?
  I så fall hur öppnar asylöppnande konton hos er, måste de ha jobb, räcker det med samhällets ”lön”. Är det du Swedbank som valts ut som bank, som de asylsökande får automatiskt när de får pengar att leva för.

  Vad han säger sig ha gjort av med pengarna, tror jag inte på, till fattiga i Jemen, det låter lite märkligt.
  Skickade han ett paket till en organisation i Jemen, skickade han det till en privat person. Han kan ju inte vara där och kolla att det kommer i rätta händer,
  Skicka stor pengar utan frågor, jag får det inte att gå ihop, där förstår jag Swedbank att du inte är inblandad -:)
  Behöll han något att för att unna sig något?

  Eller kommer han att vara osynlig i Sverige om en tid, och leva gott någon annanstans.
  Det luktar lite illa om det hela.

  När en person står upp och säger att han fått ut så mycket pengar från er bank, då borde du Swedbank berätta sanningen.
  Är systemet så skört, vad kan det bli nästa gång det fallererar.
  Sen Swedbank, ta åt dig av det här. Ta det lite lugnt med ett kontantlöst samhälle. Även om det här var än tidningsanka, som kanske t o m Aftonbladet betalade för, (förresten den artikeln är borttagen i tidningen nu) så skulle det kanske kunna hända.

  I kris som kan ske ges rådet ha kontanter hemma, funderar över när allt är automatiserat, vilka situationer vi kan drabbas av då. Vad hjälper då det oss att ha kontanter.
  Du Swedbank ett råd. ”Tänk efter före”

  Så Swedbank strunta i att hålla honom om ryggen, berätta vad tog han ut, eller kan det vara så att han inte ens har något konto hos dig?

  ”nyfiken gammal”

 2. Du kan vara lugn. Aftonbladets artikel hade en bild på Ahmeds Swedbankapp där det mycket riktigt stod minus 590.000 kr. Vad Ahmed inte tänkte på var att vi i Sverige har punkt för att skilja på decimaler och inte som på engelska tusentalssiffror. Screenshoten är alltså fejk.

 3. Helt klart en lögn som de lata journalisterna inte bryr sig om att kontrollera!

  På filmen från Aftonbladet 2 dagar efter händelsen kan man se att han har 399 kr på kontot och inte får göra uttaget för att han försöker ta ut mer ”Täckning saknas”. Alltså är skärmkopian på hans barnkonto 2 dagar tidigare förfalskad!

  Aftonbladet borde skämmas när de framställer en ljugande tjuv som hjälte men man kanske inte kan vänta sig mer av sk ”journalister”?

 4. Och detta tycker Aftonlögnen är en nyhet att skriva om
  att en av våra importerade onyttigheter står och plockar
  ut stora summor pengar som inte är hans egna,
  vad men Aftonlögnen , ska Ahmed ha beröm för att
  han utnyttjar ett fel i systemet???
  Men visst Skicka honom med pengarna tillbaks till Jemen
  inom ett par år har vi tjänat in dom 590.000, han kostar
  minst halva summan varje år.

  Aftonbladet när fullbordad idioti ska lyftas fram!

 5. Klart att han ska betala tillbaka!!! Lagen är glasklar på detta område!! Att han redan hunnit ”skänka” bort pengarna är ingen ursäkt!!! Och vilken jubelidiot tror på det!!!???

 6. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Unge herr Ahmed trodde bankomaten var som lampans ande i ”Aladdin och lampan” från Tusen och en natt. Pengarna kan ses som ett förskott på bidragen! Ha ett bra liv! Tack för att du valde Sverige!

 7. En kompis råkade ut får något liknande. Tog han ut 500 så ökade saldot med 500. Han blev återbetalningsskyldig. Arabesken lär inte bli det.

 8. straffarbete ända till den dag, som hela summan är
  återbetald…men förmodlingen plockar de in honom idag
  el. ngn dag i veckan å erbjuder honom frigång…stålarna
  har han säkert i madrassen, typ…husrannsakan bara å
  glömma, det vägrar han säkert att gå med på!
  …blåmesarnas fosterbarn gör precis som de vill, ingen
  törs stöta sig med dem…vilken myndighet vill ha skäll?

 9. Sverige balanserar på en mycket skör tråd nu. Det blir värre och värre. Invandrare tar sig mer och mer friheter och hyllas av vår vänstervridna media. Sanna mina ord. Detta kommer inte att sluta väl.

 10. Om tjuven Ahmed inte är totalt arbetsskygg och vill göra rätt för sig skulle han ju kunna prova på något av arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons (S) utbud av snabbspårsjobb av enklare slag. T. ex de här …

  https://i0.wp.com/www.animatedimages.org/data/media/411/animated-work-image-0157.gif

  … eller det här …

  http://www.animatedimages.org/data/media/411/animated-work-image-0017.gif

  Vore intressant att få veta vilka arbetsgivarna blir … hur höga blir månadslönerna … och hur stora blir statens bidrag i form av skattesubventioner?

 11. Vilken jävla parasit! Grattis Sverige! 1,5 miljoner parasiter (som vi hårt arbetande skattebetalare ska försörja) Kommunisttidningen Aftonbladet hyllar som vanligt kriminella invandrare. Polisen borde åka hem till honom och ta tillbaka stöldgodset.

  1. Vi svenskar har blivit kallade rasister i årtionden. Vi har försörjt kriminella bidragsparasiter i evigheter. Våra egna har fått stryka på foten. Detta kommer att ta hus i helsike förr eller senare när vanligt folk fattar hur blåsta vi svenskar är!

   1. Jag hoppas du har rätt, men jag tvivlar tyvärr på att svensken slår näven i bordet mot media och vägrar kallas rasist. Svensken är ofta för rädd att bli utfrysta. Eller bli av med jobbet om de visar att deras åsikter inte är helt pk. Hellre fokuserar de på Melodifestivalen och tänker att allt ordnar sig.

   2. Å andra sidan finns hopp att fler vågar påpeka att kejsaren är naken, när de ser att ex Janouch överlevde!

 12. värst att beskåda, är blattens belåtna min!
  Som om han vunnit pengarna på Lotto…om
  detta skett där han hör hemma, skulle han
  minst ha blivit stympad på 5 ställen (knäled,
  armleder + avsnoppning)

 13. Pensionsräddare in action. Fy fan för detta ocivilserade köttberg Sverige valt att tokimportera.

 14. ”Stackars” tjuven Ahmed lämnar väl snabbt in en ansökan om skuldsanering … sen är saken biff … han blir skuldfri genom offentliga medel … och skattebetalarna åker på ökad skuldsättning eftersom finansminister Magdalena Anderssons (S) lador är tomma så plussar hon på statskulden ytterligare … så att Ahmed slipper personlig konkurs.

  http://politikfakta.se/wp-content/uploads/2015/10/image3.jpeg

  http://www.statsskuld.com/

  Den kommer snart att ingå i hela Svenska statens konkursbo när landet är kört i botten ekonomiskt.

  Stort Tack Ahmed för ditt bidrag till Sveriges havererade ekonomi!

 15. Din världsbild är lika fin som du är en bra människa… dvs på minus… som ahmeds konto. Du borde inte få äga ett pass.. du är en skam för sverige…

  1. Och vem snackar du om dig själv eller någon av babbarna som inte ens har tillräckligt IQ för att klara av att skilja på ditt och mitt?

   Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!!!!

 16. Underbart land våra politiker har skapat på några få årtionden.
  Inte för det spelar så stor roll, några årtionden till så är så gott som samtliga av dessa landsförrädare i helvetet och sedan i eldsjön för evig plåga. Och det gäller även för Ahmed Thari om han inte finner Jesus innan dess. Så låt oss be för Ahmed:
  -Himmelske Fader i Jesu namn för vi för Ahmeds frälsning. Vi ber att du ger honom en längtan att söka Jesus och få den syndanöd som krävs för omvändelse och pånyttfödelse för att sedan följa dig Jesus. Amen!

  Vi ska be för varandra och ni som läser detta och fortfarande inte är frälsta, sök och ropa efter Jesus så kommer han att möta er. För vem vill tillbringa evigheten i eldsjön, när man kan få löfte om ett evigt liv i en egen herrgård?
  ”In my Father’s house are many mansions: if it were not so, I would have told you. I go to prepare a place for you.” (Joh. 14:2)

 17. Finns väl ingen normalt funtad individ som inbillar sig att Babben skickat stålarna till Jemen i en låda! Vore ju absolut bäst för Sverige om Babben återsänds till Jemen i en låda!

  Skickat de fysiska pengarna till Jemen, i helvete heller!!!! Pengarna finns garanterat kvar i Sverige. Det finns väl ingen normalt funtad människa, ja inte ens någon sinnessvag, svagbegåvad PK patraskfeminist som inbillar sig att det utan kvitton går att komma till någon bank, växlingskontor eller annat finanshus med 600 000 sek och vilja skicka dem till Jemen! Fast det är ju klart blacktrash babbar står ju tydligen över svensk lagstiftning!

  Vore det min business hade polisanmälan redan gjorts avseende den förbannade storljugande babben! Pengarna kommer nog fram med lite påtryckningar om det nu skett något uttag!!!! Finns ingen som helst förmildrande omständighet som fritar Babben från att ta fullt ansvar för den grova stöld som hen genomfört!

  Babben var ju fullt medveten om att hen inte hade dessa 600 000 sek på kontot! Alltså en uppenbar stöld, ja får nog betraktas som grov stöld! Min motivering till det är att om vägen har hastighetsbegränsning och jag kör 1 kilometer över gällande fartgränser så är det ett lagbrott och jag straffas med böter och om det går mer än 30 kilometer över gällande hastighetsbegränsnimg så blir det både penning bot och indraget körkort!

  IQ mindre än skostorlek får man befara, trots vetskapen om att kontotssaldo övertrasseras det gång på gång, fortsätter den i princip fullständigt IQ befriade Babben att ta ut stålar! Den grova stölden har begåtts med uppsåt och ska självklart medföra straff!

  Ytterligare ett bevis på att babbar inte klarar av att skilja på ditt och mitt! Varenda en som inte har rätt att uppehålla sig i mitt fosterland Sverige ska självklart skickas tillbaka därifrån de kom!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning omgående! Sverige ut ur EU nu!!!!

  1. Om ni som inte besökt banken på senare tid (vilken som helst) och sett en visst sorts folk med plastkassar satt in pengar ………
   ok jag vet inte vart men kan tänka lite längre än en del andra tyvärr och det skrämmer mej …………

   1. Om du på något sätt kan verifiera det du säger så är det garanterat ett nyhetsskop utan dess like!

    Det räcker ta mig fan att du uppger ort och bank så gör de så kallade journalisterna resten av jobbet med att sätta dit den eller de banker, växlingskontor eller andra finanshus!

    Om någon penninghanterare gjort sig skyldig till att underlätta hanterandet av svarta pengar eller andra tillgångar ja då får de nog ta konsekvenserna av det!

 18. Ahmed Ali Mansoor Thari född 1992, Jemem, ensamkommande asylsökande Jemen, intagen vår soc lag 2009, hotade mörda advokat, dömd för detta, fick avslag på uppehållstillstånd redan 2008. Nu boende i Malmö (Google+Flashback+eniro)

 19. Måste vara en stenkorkad arab som tror att han kan ta ut hur mycket som helst utan att bli upptäckt.

  1. Nej, faktiskt smart och slug. Tror du han har uppgett sitt riktiga namn i samband med asylansökan? Han är ändå på bidrag officiellt, vid sidan av sina andra ”extraknäck”, så när banken söker utslag hos kronokalle för utmätning så får dom noll.Nada.

   När han sen anser att han mjölkat Sverige tillräckligt/ blir utvisad för att han faktiskt inte har uppehållstillstånd, så skrattar han hela vägen hem. För dom pengarna lever han gott i hemlandet vilket jag tvivlar är Jemen förresten,tippar på Afghanistan,men det är mina spekulationer.
   De fysiska sedlarna har redan via någon obskyr pengaväxlare lämnat landet , det vimlar av sådana företag i Malmö. Ahmeds exchange ,ungefär.
   Så nej, han bryr sig inte ett skvatt vad som händer , nu sprang han på Jackpot och pengarna är säkrade.

 20. Korkad idiot som stolt ljuger i media om ett brott han inte begått för uppmärksamhet. Tror inte en sekund på att han fått ut över en halv miljon ifrån en bankomat. Det finns endast en bild som bevis och den ser redigerad ut.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: