Geert Wilders – stoppa islam

ISLAM. I Rotterdam, en hamnstad i Nederländerna avslog kollektivtrafikbolaget RET ledaren för Frihetspartiet, PVV, Geert Wilders begäran om att sätt upp anti-Islam budskap på stadens ”Vi är ett kollektivtrafikbolag och politiskt neutral”, sade en talesman för trafikbolaget, och vill inte ha politiska budskap på spårvagnar och bussar. 

I torsdags morse postade Wilders postat ett foto av en spårvagn på Twitter för att visa vad RET tackat nej till. En bild på partiledaren och budskapet ”Stop Islam”.

-Pettersson tycker JImmie Åkesson ska ta upp idéen. SL och SJ skulle säkert älska det, liksom Twittervänstern för de älskar sanningen…

5 thoughts on “Geert Wilders – stoppa islam

  1. Islam är likt digerdöden en farsot som måste stoppas.
    Vi har ansvar för våra egna familjer och enligt ursprungsbefolkning i USA för de kommande 7 generationerna. Förbjud Islam och rensa upp i korruptionsträsket. Bered vägen för kommande generationer.

  2. Rasande stilig kille, den suveräne Wilders! Vilken enastående kampvilja och kurage! Denne förträfflige ledargestalt står sannerligen så långt ifrån vår egen sorgliga skara av politiska evertebrater och effeminerade statskonstnärer som bara möjligt.
    En våt dröm, om Ni förmår överse med uttrycket, att skåda något liknande t. ex. inom busstrafiken längs Luthagsesplanaden – då med hans excellens Åkessons distingerade porträtt. Woff!
    Andreas 🙂

KommenteraAvbryt svar