Det finns grisar och riktiga mänskliga svin som de här

DJURPLÅGERI. Enligt information som publicerats på sociala medier, och bekräftas av en lokaltidning, är ligistsvinen som ansvarar för detta Hasan Kuzu och Neset Yaman. De två är troligen inblandade i hundkamper och bestämde sig för att straffa en av sina hundar för att förlora en strid på det mest omänskliga sätt.

De två skar av hundens öron med en vass kniv, utan bedövning. En vän spelade in scenen som lades ut på nätet. Hunden ylar i förtvivlan men de grymma ligisterna fortsätter. På slutet poserar de, stolta över sin prestation, med ett öra var i händerna.

Det finns inga uppdateringar av hundens tillstånd i nuläget, men det är svårt att föreställa sig att han fördes till en veterinär, där de två skulle behöva ge en förklaring till hundens tillstånd.

De två monstren bor i Isparta, Turkiet.

Läs mer…

-Pettersson menar att om detta stämmer så är det för lindrigt att skära öronen av de mänskliga svinen…

facebookprofiler

 

29 thoughts on “Det finns grisar och riktiga mänskliga svin som de här

  1. Ge mig en baseball bat och låt mig ’öppna’ skallarna på de sadistiska monstren. Om det vore så enkelt …. Varför inte ? Geografiskt befinner jag mig närmare Turkiet än ni där uppe på den mörka sidan av månen.
    Jag ’fixar’ bestarna inatt, före gryningen.
    You think I’m gaga, don’t you ? I wish I were insane enough to do it.

  2. Det kan vara en av de eftertraktade hjärnkirurgerna, som inte lyckats ta sig till Sverige än. Hunden kanske skulle betala asyl-resan men förlorade? Alla kan ju förstå vilket trauma hjärnkirurgen går igenom.

  3. Tyvärr tror jag inte att det är för att straffa hunden utan ett ”misslyckat” försök att kupera öronen vilka ändå skulle trasas sönder vid kamp… fast man vet ju inte med folk som använder djur på detta avskyvärda sätt…

  4. Grisar är intelligenta och sociala varelser. Varför skall dessa djur alltid förolämpas och jämföras med drägg som inte har några sociala eller moraliska spärrar.

  5. Nota bene och giv akt, det finns INGENTING som försätter undertecknad i ett större raseri än dessa förbannade djurplågare! Gud skall veta att jag är en fridens och ordningens man, men finge man tag i de skyldiga till ett sådant genomvidrigt och ofattbart grymt brott, fanns det ingenting som hindrade mig från att döda gärningsmannen in flagrante. Dessa satans kräk har vi nu tvingats dela vårt livsrum med. Fullkomligt ofattbart! Det är inte bara vi själva som utsätts för fara, utan även våra djurbesättningar. Kom det ihåg! Och lämna INTE hunden obevakad utanför affären, det är ett ögonblicks verk som skiljer en normal dag från en tragedi. Avskyr Ni mina kommentarer i övrigt, så lägg dock detta på minnet.
    Andreas 🙁

  6. Vad är det egentligen för på fel på dessa människoliknande varelser?
    Den del av hjärnan där empati borde finnas verkar ju saknas helt! Beror det på 1000 år av inavel eller vad?
    Liknande empatilösa (+lågbegåvade) avarter finns visserligen även i Sverige, men här har vi dem samlade på platser som Helgeandsholmen och Rosenbad vilket ger en viss (illusorisk) trygghet. Deras ondskefulla gärningar slipper vi dock inte undan, (men sällan lika grafiskt tydliga som här). Ändå; psykopater som psykopater! Man undrar ibland om människosläktets evolutionsutveckling helt bytt riktning? (”devolution”?). Eller om det är Satan som slutligen ställt upp sina portar?

    • Enligt den islamska tron så är män skapelsens krona och det står alltså män att göra som de behagar med kvinnor, djur etc. Att på detta vis plåga djur är ingen synd eller motbjudande för en troende islamist, för djuren har enligt koranen ingen själ och kan därmed inte lida. Denna barbariska tro har alltså importerats till Sverige av korkskallarna i Stockholm ivrigt påhejade av diverse skumma globalister (Soros) liberaler och s.k kulturmarxister. Detta kommer att sluta med förskräckelse för dessa ”människor” har ingen som helst vilja att följa svenska lagar och förordningar än mindre bli en del av det svenska samhället. All pengar man lägger på integration är helt bortkastade.

  7. Detta finns snart i var mans närhet när Turkarna slipper visum till EU.
    I vår nya underbara multi kulti värld där svenskar är hemska och alla andra är underbara.

    • Lite som KKK kan man hoppas. Det är för sorgligt att många fortfarande tror att KKK var rasister som lynchade slumpvis utvalda oskyldiga negrer. Betänk att det nästan var lika fasansfullt i de amerikanska sydstaterna som det är i Sverige nu där vita flickor och kvinnor inte kunde gå säkra utan blev våldtagna och mördade av icke-vita bestar. KKK var en sammanslutning av män som ”tog lagen i egna händer” och hängde och sköt våldtäkts och mördarnegrerna. Ungefär som en manligare variant av Sons of Odin alltså som skipade rättvisa på riktigt när rättstaten svek. Jag ser gärna att samma typer av organisationer växer sig starka igen även här så våldtäkts/rånar/mördar- babbar och negrer tas om hand på rätt sätt.

  8. Minns när jag såg några kattätare som stolt visade upp ett kapat katthuvud på nätet.
    Senare visade sig att en av dem bodde i södra Sverige.
    Allt avskum kommer hit verkar det.
    Svenskt vänsterslödder står och välkommnar dem som rockstjärnor.
    Fy Fan

KommenteraAvbryt svar