Kommer Twittervänstern ihåg? Clintons och Obama ville också bygga murar för att hindra illegala invandrare


MEDIA. Många ville bygga en mur mot Mexiko innan Trump föreslog det. Bush byggde, Obama byggde och ljög till och med om att den var klar. Obama deporterade miljoner med illegala mexikaner och stängde gränsen för muslimer från Irak i sex månader utan att någon protesterade. Det beror tydligen inte på vad som görs utan på vem som gör det. 

Det påminner om Sverige där alla är emot SD, men kopierar sedan Sverigedemokraternas förslag. Politik när den är som sämst, driven av folk som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra eller PK-media som bedriver en kampanj om falska nyheter och trovärdighet, trots att de ljuger öppet…


6 responses to “Kommer Twittervänstern ihåg? Clintons och Obama ville också bygga murar för att hindra illegala invandrare

 • compulsoryunion

  Aliens med permanent bank&mat- och uppehållstillståndskort här, horderna av fas-3 afrosuidi som bor gratis i Stockholm och fikar dyrt på heltid i Kista galleria kan inte få bygga muren nu heller (trots att många av de kriminella fått låtsasbyggkurs betald av arbetsförmedlingen på öppen lyxanstalt Asptuna) när de sju islamiska länderna de har medborgarskap i har tröttnats på av dem de hatar men älskar använda deras produkter (apple iPhone made by jehudi Steve Jobs, feta amerikanska bilar, mcDonalds, osv)

  Gilla

 • Johan

  Visst är det så. Man väljer lag och sen är allt som motståndarlaget gör fel, oavsett vad de gör.

  Gilla

 • Moberg

  Så frågar sig PK-eliten varför Trump blev vald och är dessutom likgiltig för de demokratiskam reglerna. Han vann valet till president ”of USA for christ sake”

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Understundom, då tid och energi räcker till, brukar undertecknad Twitteranvändare roa sig med att bedriva lite sightseeing bland motståndarsidans inbilska företrädare. Vad man slås av är den näst intill tankeförlamande naivitet och ovilja att hantera verkligheten, som karakteriserar de ideologiskt desorienterade vänsterentusiasterna. Tragikomik på högsta nivå bjuds det på då någon av våra notoriska medieprofiler begår sina faktaresistenta utspel. Helt sanslöst vilka verklighetsfrånvända individer man kan stöta på, och vad som förenar dem alla på just Twitter är deras totala ovilja att diskutera, mäta argument eller motivera sina ställningstaganden. De blockerar konsekvent sina meningsmotståndare – något som går helt i linje med den skygglappspolitik de bedriver. De avstår på detta bekväma sätt att gå in i en diskussion där de inte försäkrats om en för dem nöjaktig utgång.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • Kalasbetalaren

  Det skall alltså börja byggas en mur mot Mexiko! Men det ser ut så här idag:

  https://www.google.se/search?q=mur+mexico+usa&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjel-v75urRAhVOb5oKHTQOA8YQ_AUICCgB&biw=1366&bih=581

  Jag fattar ingenting!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: