Stäng

Allah Aukbar från Egypten

Denna video kommer från en mordisk muhammedansk grupp i Egypten, Sinai. De vill visa hur ”fredliga och humana” dom är.  Det är klipp ur en 35 minuter lång ”reklamvideo” som de släppt för ett par dagar sen.

FjärranÖsternRedaktören undrar: Är det inte så man kan förstå Trump? Vem vill riskera att få in sånt folk i sitt land?

12 reaktioner på “Allah Aukbar från Egypten

  1. Jan Emanuel vill det, hen har förskingrat 250 miljoner skattepengar för att smitta vårt land med mördarbakterier och fixa mer väljare på internationalsocialismen… Han och Pierre Schori håller sig på Kuba med samma roffar politiker som också gjort sitt folk fattiga och prostituerade… Undrar när Mona S också drar dit för att försvåra lagföring för hennes bedrägeri.

  2. Sinai idag ett stort sett outnyttjat område. Al-Sisi får nog skicka in lite militär och rensa upp nu när de täppt till gränsen mot Gaza. Tidigare sprang palestinierna som lykttändare i helvetet över och under gränsen mot Sinai. Bl a så kidnappade de många flyktingar som de begärde lösensummor för och utnyttjade på de vidrigaste sätt.

  3. Undrar vilka reklamen vänder sig till? Kan det vara en bild av Malmös utveckling inom 2 år om man bortser från palmerna?
    Videon visade exempel på dyrt målsökande vapen. Att de har råd? Man förstår deras fattigdom och svält och att de i många av sina länder sällan har råd bygga och driva sjukhus, skolor och bostäder. De lägger sina resurser på att kriga. Denna medeltidsmentalitet passar inte in i dagens Sverige. Se upp vilka vi släpper in från MENA länderna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: