Om du inte kan uppträda normalt – lämna landet!

INVANDRING. Nederländernas premiärminister Mark Rutte har satt in annonser i landets alla dagstidningar med budskapet: ”Det är något fel på vårt land…vi känner ett växande obehag när människor missbrukar vår frihet bara för att förstöra allt – när de kom hit för att få frihet…människor som inte kan anpassa sig, som attackerar homosexuella, som ofredar kvinnor i korta kjolar eller kallar vanliga nederländare för rasister…Om du inte kan uppträda normalt – lämna landet!”

-Pettersson väntar på Stefan Löfvens, välkomna till Sverige…

Läs mer…

 

25 thoughts on “Om du inte kan uppträda normalt – lämna landet!

  1. En uppmaning till alla invällande asylturister och asylturistanhöriga!

    Klarar ni inte av att acceptera svensk lag, svenska samhället, respektera svensk kultur samt seder och bruk då blir mitt råd ”lämna Sverige omgående”, här har ni ta mig fan inget att göra!

    Sverige är mitt fosterland vilket jag ärvt rätten till av mina hårt arbetande förfäder och det ska ni ha djävligt klart för er att Sverige ger jag aldrig upp, utan att blod flyter om så krävs!

    Stefan Löfven respektera folkviljan använd din kompass och avgå, utlysnyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

  2. Jag länkar inte av ren princip till hatmedia, men i dagens Aftonlögn är det en professor från Handelshögskolan, Kjell,A Nordström som kallar landsbygden en skräpyta ,och ger Värmland och Gotland som två exempel. Enligt honom ska och bör man bo i Stockholm /storstan, de som bor kvar är alkoholister och knäppgökar.
    Det är ganska talande exempel på hur vår maktelit ser på oss svenskar, vi ska helst bo i stan där vi är lätta att kontrollera och hunsa med.
    Vi har ju en annan som använde ett uttalande i samma andemening,Kinberg -Batra.
    Förvisso slingrade hon sig och ”ångrade” uttalandet , men det ÄR ju hennes åsikt,sen får hon pudla 100 gånger om hon vill
    .
    På senaste tio åren på min ort , tja den närmaste orten då, har vi blivit av med posten ,ett bankkontor,vårdcentral, samt en massa annat.
    Polisen la ner för länge sedan på orten och ska polisen komma så tar det tid,upp till en timme, eller inte alls om man har otur.
    Så det vi har fått göra här ,är att se till att ha ammunition så det räcker,samt se till att frysar och skåp fulla med mat.
    När den dagen kommer att maten tar slut i storstäderna och stadsborna åker in i landet på rövartåg så ska de få se på annat.

    I tider när man pressar svenska odlare och kött- och mjölkbönder till ruinens brant är importerad mat den enda lösningen.
    Men vad händer om situationen runt Östersjön plötsligt trappas upp, och transporterna uteblir?
    Det är det dummaste draget efter asylantkaoset att regeringen pressar bönder att lägga ner så vi blir utan inhemsk livsmedelsproduktion.
    Förlåt för lång text men den där förbannade ”professorn” fick mitt blod att koka.

    • Mycket bra skrivet. Mitt blod kokade också. Kjell À Nordström inbillar sig att han är unik och smart men han är bara ännu en galning i Sverige. Förr hade vi uppfinnare av rang, idag skapar Sveriges universitet och högskolor bara galningar som svamlar och en svans av tokar som följer dessa galningar.

  3. Att Löfven skulle börja kräva att invandrarna inte är kriminell och inte ljuger är orimligt!

    Han själv, Ljugeman och Lill-Morgan ljuger ju hela tiden!

    Mona Sahlin och gamla Kommunal-ledningen är ju kriminella.
    Minns också hur Margot Wallström fick gå före bostadskön!

    Ett gammalt svenskt ordspråk!

    Börja med att städa framför egen dörr!

  4. Om Trump får ordning på USA kanske man kan få asyl där sedan.

    ”Flykten” från Mena är ingenting mot den som kommer när européer söker sig bort härifrån?

  5. Om ni har MYCKET starka nerver så kan ni lyssna på det här klippet om bostäder i Stockholm. Den galningen talar bara om bostäder …………grrrrr
    de måste ha jobb för att betala bostäder ……..jobb finns inte och kommer att bli ännu färre !
    Dessutom är de oanställningsbara !
    https://www.youtube.com/watch?v=ILmh9Vz_JiI
    Ut med tokiga politiker samtidigt med deras ”gullungar” !

  6. Det mest tittade klippet på you tube i dag är på tyska och handlar om Sverige, n*grarna som gruppvåldtog i Uppsala.
    Ska skynda på min passansökan till annan nationalitet !!
    Vågar inte visa mitt mitt svenska pass längre.

  7. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    Moberg skriver:

    Att skriva något sådant i Sverige klassificeras naturligtvis som rasistiskt.
    ”tysta vi gå genom stan”!

  8. Man kan konstatera alla problem vi har i Sverige nu beror på den förbannade massinvandring av bla muslimer och negrer från nord Afrika….

  9. Det är precis rätt budskap som Holländaren lämnar, att vår
    fega regering skulle våga göra likadant är uteslutet.

    Men om man inte kan eller vill anpassa sig efter dom regler
    som vi Svenskar får leva efter så är det bara att lämna
    landet, att vi ska anpassa oss efter Medeltidens efterblivna
    dårskap finns inte på dagordningen, här misshandlar vi inte
    och gruppvåldtar och förnedrar kvinnor och gamla människor,
    gör man det har man kommit till fel land!

  10. Glöm inte att Nederländerna går till valurnan om några månader. Mark Rutte är känt för många fina ord men ingen aktion (och på sådant sätt har han mycket gemen med svenska ’regeringen’). Hans parti (’VVD’, står för ’Vereniging voor Vrijheid en Democratie’, frihets- och demokratiföreningen) är jämförbar med Nya Moderaterna, det är en ursprungligen liberal parti som har gått över till nyliberalism. Rutte vet att han har störst chans att locka väljare ’tillbaka’ från PVV (Wilder’s parti) eller att få de att stanna hos VVD så han uppför sig nu som ’lagom’ alternativ till de ’främlingsfientliga’ partier. Att röstfiska hos de mer vänsterorienterade partier (SP, GL, PvdA (nederländska socialdemokratiska parti som har tappat 75% av deras väljare i några år, ett bra förebild för svenska S att följa…) är ingen ide eftersom deras väljare har en mental block mot gamla högerpartier.

    • Socialdemokraterna har sedan Palme kom till makten haft muslimerna som sina bundsförvanter.

      Majoriteten av muslimerna röstar på Socialdemokraterna.

      Det säger en hel del om vilket parti man INTE ska rösta på!

KommenteraAvbryt svar