17 november – EU toppmöte i Göteborg

Återigen har Göteborg valts ut till EU toppmötet . Glömda är kravallerna 2001. Det kommer att vara helt annorlunda denna gång, säger Ann Sofie Hermansson kommunalråd. -Vi har lärt oss en massa och har ett helt annat klimat i Göteborg. Vilken del av Göteborg syftar hon på? Var är hennes verklighet?

Är det någon som på fullaste allvar tror att det kommer att bli lugnt denna gång EU toppmötet hålls här i Göteborg?  Tänkte väl det!  Jag tycker att de gärna får hålla sitt möte här men men kommunalråd Hermansson, som dessutom är ordförande skall inte låtsas som om allt kommer att bli lugnt.

De som bråkade mest 2001 var vänsterextremister och de finns kvar, minst lika aktiva som då. Nu är det ännu fler aspekter som kommer att störa. Den onormala invandringen kommer att märkas. De kommer att passa på att ställa till det igen – det var ju inte så länge sedan  de orsakade kaos på avenyn. Då var det ”bara” 25 stycken.

2001 var Geoerge W Bush med på EU toppmötet och det ansågs vara en stor del av att det blev kravaller. Denna gång är inte Donald Trump bjuden…….som om det skulle göra någon skillnad? Att skylla på att det är ett EU-topp möte är nonsens. De har inte bjudit Trump för att han inte ”passar in”. Bush då?? Han passade bättre in i det Europeiska politiskt korrekta. Dessa upprorsmakare  hittar en orsak att ställa till det och bråka ändå. Det är ju det de lever för.

Vänta och se vilka som kommer att bråka denna gång. De har gott om tid att organisera sig fram till 17 november. Inte kommer det att vara SD med alla sina ”rasister” som kommer att ställa till det. Det är poliserna väl medvetna om. Synd att inte resten av det PK samhället har förstått detta.

Säkerligen kommer det att bli stora demonstationer angående migrationen också. Att de små ”gossarna” skall få hit sina familjer, fruar och barn.  Dessa ”15-åringar som har sina fruar och barn kvar i Iran eller Afghanistan som de inte kan få hit. Detta har ju bevisats gång på gång. Ändå händer inte mycket när det gäller ålderstester. ( en parentes bara en bit från ämnet, sorry)

Affärsmännen på i första hand Kungsportsavenyn kommer att få förbereda sig för det värsta. Om jag hade varit som dem hade jag stängt igen butiken denna dag med galler eller träskivor. Det blir billigare än alla rutor.  Vi får väl vänta och se……….Helt klart kommer inte jag visa mig i den stora staden denna dag!

goteborg-vykort

7 thoughts on “17 november – EU toppmöte i Göteborg

  1. Vad flyktingarna kostar Sverige är bara en bråkdel av vad det här landets aktiva engagemang i
    alla krig kostar och som är en delorsak i flyktingströmmarna i detta nu skäms på dej.

  2. Ja denna gången lär dom jämna Göteborg med marken då den svenska poliskåren är halverad och lite till, det finns inte ens poliser till att åka på akuta jobb längre, 3 till 4 poliser säger upp sig varje dag, vilket är underbart för vi måste nämligen börja om från början igen och riva allt som våra förfäder byggt upp med blod, svett och tårar och återuppbygga det, så jävla mycket har Moderater, Sossar och Miljöpartister mm förstört landet.
    Problemet är bara att vi först måste stänga gränsen helt och kasta ut samtliga som tagit sig in i landet sedan 30 år tillbaka, det kan låta bryskt men dock måste det ändå göras om det så måste ske med våld.

    ”Totala antalet poliser i Sverige idag ligger sannolikt någonstans runt 13000 poliser”

    • De serverar sig själva på silverfat på de ”nya is-familjernas” hemmaplan?

      Obegripligt varför de inte har mötet i en VR-miljö? Skulle spara enorma pengar. Resor, säkerhet och de redan hårt ansträngda polisresurserna i vårt land.

KommenteraAvbryt svar