Malena Ernman kallar den folkvalde Donald Trump för diktator

DEMOKRATI. Operasångerskan Malena Ernman går till angrepp mot USA:s nya folkvalde president Donald Trump och kallar honom ”diktator”. ”Alla vet att de krafter som står bakom Trump tillhör det förgångna”, skriver hon i ett sms. 

-Pettersson undrar om Ernman har dåligt med jobb. Sådana uttalanden gör henne säkert populär hos SVT där de gillar att hylla pojkar som Stalin, Mao och Castro som riktiga demokrater.

Malena Ernman har nog inte fattat att det är den vita, utrotningshotade minoriteten hon spottar på med sådana uttalanden…

ernman-diktator

34 thoughts on “Malena Ernman kallar den folkvalde Donald Trump för diktator

  1. Det är ju diktaturpressen, han förklarar krig emot. INTE den fria pressen. Som ju är du b l a, Pettersson. 🙂 Den press som hon kallar den ”fria” pressen, är den mest reglerade och totalitärt styrda pressen av all press. Men det är klart det gillar ju Stalin -och gamla sovjetälskare. Inte sagt att hon är det. Men vänstermänniskor brukar ju ha silkesvantar, när det gäller det totalitärt kommunistiska. Jerry Williams är ju också en artist, i full verbal frihet, och uttalad stalinist.

  2. Bottenskrapet Malena sök hjälp!
    Hon har väl aldrig uppträtt i Rinkeby och åk tuben hem?
    Pk-patrask åker bara taxi. Verkligheten är för jobbig.
    Har Malena sug*t Henrik Schyffert`s **k?
    Hon är till synes helt oförmögen att inse sin egen inkompetens och kan inte heller uppfatta andras kompetens.
    Man ska inte lyssna på vad en massa kulturmänniskor kräker ur sig.
    De vurmar om befolkningsutbytet.

    Det är synd att Malena inte kan hålla sig till sitt ”yrke”, det blir aldrig bra när någon har åsikter om något utanför sitt kompetensområde.

  3. Trump är en jävla pajas men att kalla honom för diktator är ju helknäppt han är ju vald med majoritet av elektorerna inte en majoritet av folket. Men så är ju systemet i USA ett gammaldags system men ändå så är det ju systemet som gäller i landet, så att kalla knäppgöken diktator är ju att gå för långt

  4. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    Moberg skriver:

    Hon borde hålla sig till sången även om den är på väg utför som vårt vackra land.

    • Man bör inte nedvärdera kossor då jag tror att kossor är nog både förnuftigare och klokare än denna politiska aktivisten Frau Ernman.

  5. Att vara hyllad operasångare innebär inte med automatik att man inte kan vara både svagsint, svagbegåvad, enfaldig och naiv! Det innebär heller inte med automatik att man tillhör de skarpaste knivarna i lådan eller att alla indianer befinner sig i kanoten! Nej tvärtom en fackidiot brukar fastna i sitt fack gebit och det facket gebitet är det enda som individen behärskar, allt annat uppfattas av individen som störande brus!

    Så i Hens huvud blir Trump troligast ett störande brus och är nog inget att fästa någon större vikt vid för oss allmänbildade civilicerade människor!

    Tja Malena får kanske betalt från Demand Protest för att säga det hen gör, tydligen betalar de ut månadslön på 2500 dollar och timpenning om 50 dollar om individ deltar i minst sex events per år! Vem som står bakom siten demandprotest.com går tydligen inte att verifiera! Fast det är ju klart det finns ju troligen fler organisationer som säkert skulle betala kändisar för dylika uttalanden! Ja ni vet ju själva det är alltid behovet av något som avgör priset, precis så sa min mormor som bode i en liten byhåla under andra världskriget och berättade att de gifta och ogifta kvinnorna i byhåla prostituerade sig för priset en cigarett eller något annat billigt! Konstaterar precis som min mormor alla har sitt pris!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

    Tänka sig mina protester mot Stefan Löfven hens regering och Alliansen förs utan någon som helst ersättning från någon hemlig välgörare som Karl-Bertil Jonsson i Tage Danielssons Julsaga skulle ha uttryckt det!

  6. Undrar hur Ernman bombsäkert kan utse en demokratiskt vald President till diktator?
    Något som inte stämmer i den pk-radikaliserade och posörmarinerade divahjärnan. Blir inte billigt att avprogrammera dessa stollar.

  7. TVR sände på alla nyhetsprogram Trumps besök hos CIA, hans kärleksförklaring till dem och ogillande mot lögnaktiga media. Vi såg presentbutiker där amerikanerna köper Trump-symbolartiklar: kepsar, T-shirts m m. Utrikesreportern Mihai Pelinescu vandrar entusiastiskt på Washington DC och New Yorks gator och avenyer, intervjuar folk på gatan, kommenterar glatt och positivt allt han ser.

  8. Månne är det medvetenheten om den åldrande kroppen med urinläckage och betydligt reducerat attraktionsvärde, som framkallar denna udda form av aggressivitet. Den klimakteriedrabbade sångfågeln har valt ett synnerligen osmakligt libretto, vars budskap är flagrant nationsföraktande. Hon känns endast trist passé och bedagad. Osnygg och oskicklig!
    Andreas 🙁

  9. Dum, dummare, Ernman. De enda beslut Trump har tagit är att han godkänt några av kongressens beslut; Avskaffandet av Obamacare samt konfirmeringen av några ministrar. Hur i alla grönsvedda kan man få det till diktatur?

  10. Jag är elingenjör och anser att Ehrnman sjunger falskt.
    Låter lite som en PK-kråksång.
    Det kan inte hålla särskilt länge………..

  11. Om Malena tycker att han är en diktator måste det ju betyda att han är en rekorderlig karl . Och vad är det för fel på det förgångna det vi ser idag bevisar ju att det var bättre förr eller hur .

  12. Gå in på Youtube och skriv berlin och alha akbha dom demonstrerar mot Trump och skriker prisa alha man undrar vilka som ligger det här….eller gå in på sidan politticaincorrent

  13. Ernman, dubbelmoralens första väktare!

    Märkligt att kalla Trump för diktator när han precis blivit demokratiskt vald!

    Så typiskt vänstermänniskor att kasta skit och epitet på alla meningsmotståndare! Verkar ge dem en kick!

  14. Vem fasen bryr sig om vad denna supernolla tycker ? Sen att publicera denna stora nyhet visar ju tydligt vad Expressen är för en pisstabloid.

    • Wawawaaa och waaa igen, vilken ’härlig’ trio ! De borde gå och arbeta, veta hut istället för att skämma ut äkta etniska svenskar !
      Booo-haa, byrackorna har aldrig slitit på krafternara i arbetet, bara på byxbaken och munnen !!!

  15. I Malena Ernmans värld är den nya trenden sådana som
    gruppvåldtar en asberusad tjej och lägger ut det på
    Facebook som underhållning. Själv tror jag att det precis
    sådana som hon Och Pizzaekonomen som tillhör det förgångna.
    Hon borde hålla sin stora glappkäft stängd, vad fan har hon att
    göra med vem USA väljer till president? Hon skulle aldrig komma
    på tanken att kritisera vem som välj till ledare i vare sig Ryssland
    Kina eller Nordkorea. Är det väldig kris i hennes artistvärld
    eftersom hon måste tvinga sina inskränkta åsikter på det
    Svenska folket med politiska uttalanden?

  16. Vänster muppar,förespråkar våld o krig för sin sak,Hur ska dom greja det när dom alla är vapenvägrare.Finns ingen logik alls från deras håll.Ju kortare dom tänker desto mer konstigt vräker dom ur sig.Tror dom behöver lära sig gränser och konsekvenser av vad man gör och säger.

KommenteraAvbryt svar