Ensamma muslimer största terrorhotet i Sverige

ISLAM. Det största terrorhotet i Sverige under 2017 bedöms komma från personer som sympatiserar med våldsbejakande islamistisk extremism. Det är mer sannolikt att en person inspireras av till exempel IS och agerar på egen hand än ett storskaligt attentat styrt av en terrorgrupp.

Det säger chefen för Nationellt Centrum för Terrorhotbedömning, NCT, i en intervju med Ekot inför att NCT idag släpper sin hotbedömning för kommande år.

– Den största risken vi ser det är just den enskilde aktören, som har låtit sig inspireras och kanske radikaliserats, näst intill på egen hand. Vi ser att den risken är större än att vi får ett stort koordinerat attentat med ett flertal agerande liknande i Paris till exempel.

– Det ser vi som en mindre risk relativt den ensamagerande, säger Mats Sandberg, chef för Nationellt centrum för terrorhotbedömning.

Läs mer…

-Pettersson säger att det hotet är som vanligt, men jag undrar om regeringen inte kommer att skylla på arbetslösheten…

 

9 thoughts on “Ensamma muslimer största terrorhotet i Sverige

  1. Det största hotet är onekligen den infiltration av islamister som genom regimens försorg initierats till att sprida sina villoläror. På insidan av systemet har fienden nått mycket förmånliga positioner och genomförandet av deras agenda har därmed betydligt underlättats. Lägg därtill de ideliga företräden inom alla områden, vilka dessa samhällsfientliga grupper åtnjuter. Sverige sponsrar sin egen undergång, icke minst genom statsbidragen till moskébyggen, och än har inte den sista monumentala styggelsen och skymfen mot kristenheten uppförts inom landets hank och stör.
    För övrigt kan det i allmänhetens öron te sig skonsammare att invaggas i tron att islamismens terrorattentat kommer att begås av en enda gärningsman, i stället för ett organiserat dåd med väsentligt större skadeverkningar. Det faktum att vi tillåtit muslimerna rota sig inom vårt territorium, utgör grundförutsättningen för de faror vi nu utsätts för. Detta har den folkföraktande och nationsdemonterande maffian i Bryssel försäkrat sig om.
    Andreas.

  2. Går man ut så här offentligt och pekar ut ”en i alla andra sammanhang skyddad grupp” då vet man att det är riktigt illa.

  3. Trolig orsak är väl att det finns för lite fritidsgårdar, kanske också att Svenskar kvinnor är inte so förtjusta i sexsurprise i grupp eller enskild.

    Det vore väl bra om alla snälla tanter (I vanlig tal kallad batik hexor) som bruka vara så mon om dessa män kunde ställa sina olika kroppsöppningar till förfogande för ensamkommande unga män och frustrerade mena knuttar och Somalier. Då kanske vi kan slipper våldtäkter från dessa livsformer Om dessa ”Damer” skulle tillhanda håller dessa tjänster, Staten kan väl stå för Kondomer och då dessa individer tycks älska begagna sig av kropps öppningar som inte är avsedd för detta ändamål kan väl staten också bekosta Vaselin.

  4. Man är inte alls förvånad angående ensamma muslimska terrorister. De behöver inte ens vara radikaliserade islamister utan helt vanliga ensamma muslimska män som ser en hopplöshet med sitt liv.
    Tänk er en ensamkommande muslimsk man. Enda sättet han får ha sex i Sverige är genom våldtäkt. Livet känns rätt kasst och Mohammed blir deprimerad utan sex och en socialkärring som vill att han ska skaffa sig ett jobb.
    Han tar sin tilltro till Koranen och ganska snabbt läser att han kommer till paradiset och får 72 oskulder men bara om han genomför jihad och dödar några otrogna (kristna). Då är det ok för muslimer att ta livet av sig. Gör de som svensken och hänger sig i garaget så kommer muslimen till helvetet. Men tar de med sig några otrogna hundar (icke-muslimska svenskar) i deras självmord så hamnar de i paradiset och får obegränsat med sex.

  5. Varför vill man göra så här mot sitt eget land och folk?
    Varför vill Rövfen ta in dessa skäggbarn hit?
    Jag tycker verkligen inte om moslimer .
    så *ävla ledsamt det som händer med vårt land..

    Den moderna västerländska människan är en ynklig varelse som inte lärt sig ett dyft från 10 000 år utav människosläktets krigshistoria.
    Rövfen vill utrota svenskarna.

  6. Ensamma muslimer?
    Alla muslimer är muslimer! De är inte ensamma!
    De har redan invaderat och tagit över 53 bostadsområden och har
    installerat sharialagar där.
    Det är dags för undantagstillstånd i Sverige för att återställe Sverige
    till vårt fosterland.
    Muslimernas lagbok är koranen.
    Koranen finns inte i light version.
    D.v.s. det finns inte heller någon ”extrem islamism”!
    Läs gärna Åsne Seierstads böcker — en skräckläsning!
    Det är sent, men inte för sent att stoppa invasionen av vårt fosterland.
    Titta bara på alla vandrande, svarta sopsäckar med barnvagn.
    De kommer att föda 10 nya muslimer, som kommer att föda 10×10 nya muslimer, som kommer att…………..
    Tänk och agera!

  7. Jag har väntat på utredningen som Sahlin skulle lämnat förra året om vilken våldsbejakande extremism som är det största hotet – då har vi fått ett svar nu.

KommenteraAvbryt svar