Stäng

Fredspristagaren har slagit nytt rekord

KRIG. USA var inblandat i fyra krig när president Barack Obama tillträdde, nu när fredspresidenten slutar så är USA inblandat i sju krig. Detta enligt den så kallade konfliktdatabasen vid Uppsala Universitet. Förutom Irak, Afghanistan, Somalia och Pakistan har USA under Obamas mandatperiod påbörjat militära insatser i Libyen, Yemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare. 

– Pettersson tycker det är lika bra att vara tyst, för det är Donald Trump som är farlig, det säger PK dagligen…

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/820632142271152129

14 reaktioner på “Fredspristagaren har slagit nytt rekord

 1. Statstelevisionen kör på:

  http://www.svtplay.se/video/11922370/despoten-i-damaskus/dokument-utifran-despoten-i-damaskus-despoten-i-damaskus?start=auto

  Tur att man såg texten innan man började se programmet!

  ”Efter fem års inbördeskrig vägrar Syriens diktator Bashar al-Assad att släppa ifrån sig makten. Despoten i Damaskus tvekar inte ens att offra sitt eget folk för att fortsätta regera. I konflikternas Mellanöstern har han alltjämt en nyckelroll. Men al-Assad spelar ett farligt dubbelspel. Vem är han? Hur tänker han? Och hur länge kan stormakterna låta honom hållas? (Bashar, The master of chaos. En film av Antoine Vitkine)”

  Jag vet inte om Assad är den bäste, men till vilka tycker SVT att han skall släppa makten till? Har dom frågat folk i Assadkonrollerade område om dom tycker att alternativen är bättre? Har dom frågat minoriteterna som har flytt till Assad för skydd vad dom tycker? Tror SVT enligt principen, ”skam den som ger sig” att det skall fungera med demokrati, trots att det vid alla tillfällen detta provats har misslyckats?

  Skönt att ”rebellgrupperna” inte har tvekat att offra sitt eget folk för att få makten. Tror SVT att dessa grupper med IS i spetsen hade styrt Syrien med silkesvantar?

  Är SVT totalt blinda som inte har sett hur det har gått i Irak och Libyen när stormakterna inte har låtit ledarna hållas, utan att ha alternativ?

 2. Och fortfarande tjatar man på SVT om den numera helt avfärdade hackningen av valet i USA. Och man släpper fram stollen Sarnecki som talar återigen om att Sverige aldrig varit så lugnt…snacka om Sveriges svar på Bagdad-Bob. SVT är den totalitära statens megafon där förvrängning och döljande av fakta är ledstjärnan.

 3. Det säger sig självt att en muslimsk utomjording inte äger några som helst förutsättningar att axla världens mest ansvarstyngda presidentpost. Det kunde inte gå annat än käpprätt åt helvete, något som de aktiva krafterna bak maktens kulisser var väl medvetna om. I dessa hans sista skälvande timmar som överhövding för den nation han så uppenbart bespottar, vet den brunpenslade fienden inte hur mycket djävulskap han skall hinna uträtta innan han blir officiellt detroniserad och visad på porten.
  Andreas.

  1. ÅÅÅ han fick FREDSPRISET I VÅR VÄRLD !!!!
   Herre Gud Hjälp mej ut ur detta fruktansvärda som händer där ingen tar ansvar för VAD DE GÖR ELLER SÄGER ……

 4. Sånt skriver inte PK-media om.

  Inte heller att USA:s statsskuld fördubblats under hans 8 år.
  Nu är varje arbetsför amerikan skyldig fantastiska 700.000kr.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: