Fredspristagaren har slagit nytt rekord


KRIG. USA var inblandat i fyra krig när president Barack Obama tillträdde, nu när fredspresidenten slutar så är USA inblandat i sju krig. Detta enligt den så kallade konfliktdatabasen vid Uppsala Universitet. Förutom Irak, Afghanistan, Somalia och Pakistan har USA under Obamas mandatperiod påbörjat militära insatser i Libyen, Yemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare. 

– Pettersson tycker det är lika bra att vara tyst, för det är Donald Trump som är farlig, det säger PK dagligen…


13 responses to “Fredspristagaren har slagit nytt rekord

 • Trump får oförtjänt kritik för utrikespolitiken | Petterssons gör skillnad!

  […] hoppas verkligen inte att Trump fortsätter Obamas politik. När Obama tillträdde var USA inblandat i fyra krig, när han avgick var det sju. Under Obama slog också USA rekord i antal fällda bomber. Obama byggde också mur mot Mexico som […]

  Gilla

 • Protester mot USA:s nye president i Stockholm på lördag klockan 14 | Petterssons gör skillnad!

  […] verkar ha samma åsikter. De hyllar avgående president Obama trots att han ärvde fyra krig och nu lämnar över sju till Trump och dessutom slog bombrekord under 2016, men han är ju fredspristagare, men fredspriset har ju också tilldelats Henry Kissinger och Yassir […]

  Gilla

 • Yttrandefrihet | Petterssons gör skillnad!

  […] vilket är fler än någonsin i USA:s historia men det blir nog ingen stor sak i Sverige där ”fredpristagaren” trots sina krig och bomber är […]

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Statstelevisionen kör på:

  http://www.svtplay.se/video/11922370/despoten-i-damaskus/dokument-utifran-despoten-i-damaskus-despoten-i-damaskus?start=auto

  Tur att man såg texten innan man började se programmet!

  ”Efter fem års inbördeskrig vägrar Syriens diktator Bashar al-Assad att släppa ifrån sig makten. Despoten i Damaskus tvekar inte ens att offra sitt eget folk för att fortsätta regera. I konflikternas Mellanöstern har han alltjämt en nyckelroll. Men al-Assad spelar ett farligt dubbelspel. Vem är han? Hur tänker han? Och hur länge kan stormakterna låta honom hållas? (Bashar, The master of chaos. En film av Antoine Vitkine)”

  Jag vet inte om Assad är den bäste, men till vilka tycker SVT att han skall släppa makten till? Har dom frågat folk i Assadkonrollerade område om dom tycker att alternativen är bättre? Har dom frågat minoriteterna som har flytt till Assad för skydd vad dom tycker? Tror SVT enligt principen, ”skam den som ger sig” att det skall fungera med demokrati, trots att det vid alla tillfällen detta provats har misslyckats?

  Skönt att ”rebellgrupperna” inte har tvekat att offra sitt eget folk för att få makten. Tror SVT att dessa grupper med IS i spetsen hade styrt Syrien med silkesvantar?

  Är SVT totalt blinda som inte har sett hur det har gått i Irak och Libyen när stormakterna inte har låtit ledarna hållas, utan att ha alternativ?

  Gilla

 • Benny

  Och fortfarande tjatar man på SVT om den numera helt avfärdade hackningen av valet i USA. Och man släpper fram stollen Sarnecki som talar återigen om att Sverige aldrig varit så lugnt…snacka om Sveriges svar på Bagdad-Bob. SVT är den totalitära statens megafon där förvrängning och döljande av fakta är ledstjärnan.

  Gillad av 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det säger sig självt att en muslimsk utomjording inte äger några som helst förutsättningar att axla världens mest ansvarstyngda presidentpost. Det kunde inte gå annat än käpprätt åt helvete, något som de aktiva krafterna bak maktens kulisser var väl medvetna om. I dessa hans sista skälvande timmar som överhövding för den nation han så uppenbart bespottar, vet den brunpenslade fienden inte hur mycket djävulskap han skall hinna uträtta innan han blir officiellt detroniserad och visad på porten.
  Andreas.

  Gilla

 • Ingemar

  Jag såg fredsprisutdelningen till Obama som en sorts fjäskparodi.

  Gilla

  • realist

   ÅÅÅ han fick FREDSPRISET I VÅR VÄRLD !!!!
   Herre Gud Hjälp mej ut ur detta fruktansvärda som händer där ingen tar ansvar för VAD DE GÖR ELLER SÄGER ……

   Gillad av 1 person

 • Fredde

  Sånt skriver inte PK-media om.

  Inte heller att USA:s statsskuld fördubblats under hans 8 år.
  Nu är varje arbetsför amerikan skyldig fantastiska 700.000kr.

  Gilla

 • Swedish psycho

  Alla tycks glömma Obummers proxykrig i Ukraina mot Ryssland!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: