Flyktingresebidrag


INSÄNDARE Malmö 10-1-2017

Det är länge sedan man slutade att förvåna sig över saker och ting i detta land. Särskilt när det gäller s k flyktingars väl och ve på olika sätt. Men en sak jag fortfarande är förvånad över när det gäller invandrings och flyktingpolitiken är bristen på s k flyktingresebidrag.

På alla sätt är svenska staten och svenskar i gemen beredda att se till så att s k flyktingar som har sökt sig till vårt land skall få det bra på alla sätt och vis, både ekonomiskt och humanitärt samt socialt. Inget skall fattas våra nyanlända och dom skall på intet sätt känna sig underlägsna urbefolkningen på något sätt.
Men det är alltså en sak som jag efterlyser och saknar. Och det är att ersätta våra nysvenskar för samtliga dom kostnader dom har haft för den långa och svåra resan till vårt land.

Vi har från ett otal flyktingar fått höra vilka höga kostnader dom haft för att ta sig hit. Det kan gälla allt från att köpa biljetter, muta gränsvakter, betala smugglare, köp av falska id- handlingar, betala oskäliga priser för en plats på en gummiflotte, ja det kan i princip gälla vad som helst bara för att kunna fly undan våldsamheter och förföljelse.
Vissa av våra nysvenskar har betalat flera hundratusentals kronor i dylika kostnader och det kan inte vara lätt att då starta ett nytt liv i ett nytt land med kanske en massa skulder till t ex smugglare.

Och därför borde naturligtvis svenska staten betala dessa kostnader i efterhand för att underlätta våra nysvenskars start här i vårt land. Sverige är ju ett rikt land så detta borde vi ha råd med. Jag är övertygad om att vi t om har råd att retroaktivt betala dessa resekostnader minst tio år tillbaka i tiden för dom flyktingar som kommit hit tidigare.
Och skulle vi trots allt inte ha råd med detta så bör vi införa en s k flyktingresebidragsavgift, alltså en ny skatt.

Denna skatt skall då bara betalas av etniska svenskar och det av främst två orsaker. En av orsakerna är att undvika protester mot denna skatt och det skulle det bli om man tvingade icke etniska svenskar att betala. Det är nämligen så, vilket också bevisats ett otal gånger, att bara etniska svenskar är så korkade så att dom utan protest också skulle finna sig i denna nya avgift med tanke på allt annat man fått betala för nysvenskarnas väl och ve tidigare.

Den andra anledningen till att bara etniska svenskar skall finansiera detta är att då slipper bl a jag själv att drabbas av denna avgift eftersom jag inte är född i Sverige utan började mitt liv här som fyraårig blatte från Ungern.

Den eventuellt nya skatten skulle kunna finansieras av att etniskt svenska pensionärer, inte här heller skulle jag själv drabbas, skulle få något sänkta pensioner. Vidare så skulle man kunna höja skatten på drivmedel och alkohol. Nej, det var ett dumt förslag för då skulle jag ju för f-n själv drabbas. Glöm det förslaget!

Men man skulle kunna höja fordonsskatten och införa en ny fastighetsskatt för etniska svenskar. Då skulle jag och andra blattar komma undan!

Som sagt, etniska svenskars vilja att finansiera andra länders medborgares väl och ve oavsett om dom bor i Sverige eller inte är tydligen obegränsad. Därför skulle protesterna mot denna skatt troligtvis helt utebli och det enda som den etniske svensken möjligtvis skulle drista sig till att göra är att knyta näven i byxfickan och uttala den magiska och ursvenska protestsalvan med låg röst, ” Det är för jäääävligt ”, och snabbt återgå till att titta på Lets dance, Doobi doo eller Så skall det låta på TV.

Så du etniske svensk, stå nu upp och bevisa att du är solidarisk, jämlik och tror på alla människors lika värde och välkomna den nya skatten som jag nu föreslår och som jag tänker skicka till samtliga partier. Ja, även till SD eftersom dom ju mer eller mindre har sällat sig till dom rumsrena partierna i invandrings och flyktingfrågan.

Sandor Herold, delvis skattebefriad blatte från Malmö


9 responses to “Flyktingresebidrag

 • Kurt

  Det skulle inte förvåna mig ett dugg. Sandor även om du och jag inte skulle drabbas av detta, sluta att sätta i grillarna i huvud i huvud på våra ”Folkvalda”. Det skulle inte förvåna mig om Centern och MP ta det på allvar.

  Gilla

 • age

  ”Sandor”
  Oh, vilken härlig text!
  Så bra att jag finner ingen kommentar eller något tillägg.
  Jag läser den med värme och knyter mina tankar till alla mina underbara vänner med ursprung i Ungern.
  ”age”

  Gilla

 • ruben

  Om man hårddrar ironin ett steg till, så kan man plocka ut de skattebetalare, som staten gått plus på senaste 10 åren. Att de får ta den höjda öronvikta flyktingskatten, de har ju tydligen levt alldeles för bra och utan problem senaste 10 åren. De har förmodligen röstat på fel partier också, så de bör få känna av det. På dom bara till de sista ryggraderna i landet viker sig 🙂 Flyktingsmugglarnas inkomster går ju mestadels till ny muslimsk terror vad jag hört av experterna.

  Gilla

 • Tony

  Ja nu är det ju så Sandor att vi inte har blivit tillfrågade om
  vare sig antalet blattar eller vad vi tycker om att vi ska betala
  alla dessa figurers livsuppehälle, men om man sänker dom
  redan väl tilltagna ersättningarna för flyktingar, så kan en del
  av dessa pengar användas till deras hemresa, men absolut
  inte till att betala deras resa hit. Och den resan ska gå till
  deras ursprungsland. Med kraftigt sänkta ersättningar ger
  det signaler till andra att inte söka sig hit, och för några andra
  att se till att få ett arbete och försörja sig själv.

  Svenskens dumhet består i att dom röstat fram dessa blötdjur
  som på kort tid raserat landet , plus att Svenska folket är
  Fredsskadade efter 200 år, och den dumsnällheten borde
  arbetas bort fort som fan!

  Gilla

 • Grune

  Sandor har rätt på en punkt och det är att Svenskarna är totalt urblåsta i skallen och skulle naturligtvis anamma denna skatt med ett leende.

  Liked by 1 person

 • Enok

  Iskalla (temperaturmässigt) områden kommer vara där de rika bor om de inte vill se misär, eftersom dessa inte ger tak över huvudet till migranter.

  Gilla

 • Enok

  Människor som byter land byter inte åsikter och värderingar med automatik.

  Gilla

  • saltlakrits

   Det är sant att man inte nödvändigtvis byter åsikter och värderingar när man byter land, men kommer man hit skall man följa värdlandets lagar, och inte vänta sig bli dömd efter hemlandets lagar. (Fast sharialag är ju strängare vad gäller vissa allvarliga brott…..)

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: