Stäng

5 reaktioner på “Upprörd yngre man

  1. Så länge det är strategiskt och ekonomiskt lönsamt att påstå sig vara kränkt och diskriminerad, kommer dessa konstruerade protester fortsätta. Muslimerna är de verkliga mästarna i denna föga hedervärda konst, vilken utan tvekan inkluderas i deras abnorma agenda.

    Nu, mina vänner, är fastmer hög tid att accentuera samtliga yttringar av våra respektive nationers traditioner och sedvänjor. Ett levande kulturhistoriskt avancemang till fromma för folkens samhörighetskänsla och förhoppningsvis till största möjliga förargelse för de respektlösa inkräktarna.
    Dags att omformulera och revidera de för parasiter och organiserade kriminella så gynnsamma lagstiftningar som givit de subversiva krafterna ett oöverträffat svängrum. Dags att skärpa lagstiftningen till skydd för medborgarna!
    Andreas.

  2. Om denna muslim hade dykt upp i Moskva, Ryssland så hade han snabbt blivit nedlagd på marken och omhändertagen av polis som hade gett honom litet extra massage på polisstationen. Storbritannien har kapitulerat för terrorister/muslimer och de tillåts bre ut sig överallt, i London har de tom en muslimsk borgmästare! OM de INTE gått ut ur EU så skulle islamiseringen fortsatt snabbt, nu kanske landet kan räddas!

  3. Åh vad trött man blir! Ett typiskt exempel på hur våra invällare som vi tagit under våra vingars beskydd här i väst tackar för hjälpen. Bara för att denne ohyfsade migrant är okunnig om värdlandets historia och kultur så klagar han.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: