SVT fortsätter ännu mer vänsterut


SVT. När man inte trodde att det ”opartiska” SVT kunde bli mer vänster så slår de till igen. Karin Magnusson har varit med på bloggen ett par gånger och om det kan ni läsa HÄR…

-Pettersson tycker det är märkligt att SVT värvar alla sorters människor när det gäller utfärg och sexuell läggning men när det gäller åsikter gäller enfald!


16 responses to “SVT fortsätter ännu mer vänsterut

 • Svante T.

  Vänligen sprid följande klipp:

  Följande intervju ägde rum för 29 år sedan. Den beskriver obehagligt väl vad som kan ha ägt rum i Sverige och i väst. Det är en hel generation som indoktrinerats med kulturmarxism/leninism/marxism. Denna generation befinner sig nu – och agerar – på alla nivåer i samhället. Yuri (fd kgb-agent som figurerar i intervjun) beskriver hur hjärntvätten är irreversibel när den väl fått fäste, och hur den tar ca 15 år att genomföra.

  Denna indoktrineringsprocess kallas för ”demoralisering”, och syftar till att vända folket mot sitt eget land, vilket man med viss framgång lyckats göra.

  Nästa fas kallas för ”destabilisering”. Där är vi möjligtvis nu? Med knakande polismyndighet, sjukvård, knakande förtroende/tillit för samhället överlag.

  Fasen efter denna är någon form av kris som kan uppstå till följd av utvecklingen. Eller kanske bara ett långvarigt elavbrott?

  Och den sista fasen är ”normalisering”. Där den makt som planterat hela processen ”räddar” landet..

  Detta är en form av krigföring, fast billigare, och utan vapen.
  Det kallas för subversiv ideologi.

  Studera gärna detta klipp.. det är möjligtvis oerhört viktig kunskap i dagens Sverige.

  Mvh
  Svante T.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Själv har jag möblerat TV:n, så långt åt höger det går i rummet, för att få en mer nyanserad bild av den.

  Fast det känns ofta, som att rummet inte räcker till.

  Gilla

 • Lena

  Tror vi kan förbereda oss för Europas ”the final countdown” om ”våra” huvudlösa politiker och lika bedrövliga massmedia , inte vänder tvärt om nu !

  Gilla

 • Sidewinder

  De vill lägga TV-licensen på skatten. Det får inte ske! I dagens högteknologiska samhälle finns faktiskt möjligheten att koda sändningarna så att enbart de som vill betala för skiten får tillgång till den.
  Vi andra tar del av de riktiga nyheterna. Så länge de inte lyckas tysta Internet dvs. Förväntar mig vad som helst av Löfvenjuntan.

  Liked by 1 person

 • Tony

  För Svenska folket gäller det att säga upp licensen,
  betala inte för ren skit som är producerad av vänstertöntar!

  Gilla

 • svensson

  Glad att jag aldrig haft någon licens. Betala för sådan vänstersmörja, nej tack!

  Gilla

 • Så här stavas kanske messerschmitt?

  SVT är inte vänster, de är liberaler. Någongång måste väl poletten trilla ner även för högerspöken? Det ni kallar ”vänster” är vanlig liberalism, visserligen marinerad i amerikansk konsumtionsliberalism men i grund och botten helt vanlig liberalism. Lycka till!

  Liked by 1 person

  • Pettersson

   Jo, jo, om man kallar V, S och MP för liberaler så stämmer det du säger messerschmitt. För oss andra är det vänster när 83 procent av medarbetarna på SVT röstar på de tre partierna ovan, resten på de borgerliga och ingen på SD.

   https://petterssonsblogg.se/2012/04/29/journalisternas-partisympatier/

   Gilla

   • Så här stavas kanske messerschmitt?

    Tyvärr har du trippelfel här Petterson. MP är extremliberaler, S är liberaler och V är vänsterliberaler. Samtliga med en öppen globalistisk världsbild som de delar med alla andra liberaler i världen. Avslutningsvis lite rysk propaganda: ”We need a Nuremberg Trial for Liberalism, the last totalitarian political ideology of Modernity.” – Alexander Dugin

    Gilla

   • Kurt

    messerschmitt….

    Du fick väl röd propaganda med modersmjölken, och till Nord Korea och lev livet i ett av de kvarvarande Arbetar och Bonde paradiset.

    Gilla

   • Kurt

    messerschmitt…
    Åk till N. Korea skall det vara

    Gilla

   • Mimi N.

    Så här stavas ….caca….kanske …..vaca….schmitt !

    Rätt stavning på tyska stadsnamn: Nürnberg – inte Nuremberg.
    Staden blev känd inte först p g a rättegången, utan tack vare Rickard Wagners opera ”Mästarsångarna i Nürnberg” (1868)

    Gilla

  • Ingemar

   Så här stavas kanske messerschmitt?

   Visst är det delvis så! Men bruket av att kalla dem för ”vänsterextremister” är väl mycket ett svar på den frustration och irritation som uppstår av att så fort någon är invandringskritisk så tar man till begreppet ”högerextremister”, eller t o m ”våldsbejakande högerextremister” och det är ju mycket medias fel, eftersom många med dessa åsikter varken är särskilt höger i andra frågor och/eller våldsbejakande!! Därför brukar jag tänka mig en lodrät axel, som komplement, en ”tok-axel!! Som anger i vilken grad partiet tänker på rikets och Svenska folkets säkerhet, bla med begränsad och kontrollerad invandring. Mp blir då TOKTOK-vänsterliberaler, V blir TOK-vänster, S blir tok-vänstermitt, Reinfeldts M blev TOK- höger-mitt, SD blir realist-höger, L blir tok-liberaler, C TOK-mitten, KD bl tok-höger mitt. Fi är TOKTOK-vänster-feminister! Gamla Vpk var väl ungefär neutral-VÄNSTER, och gamla S (före Palme) realist-vänster
   , ungefär så!,

   Liked by 1 person

 • ossie

  Klart att kommunisten Stjärne värvar andra kommunister till varje ledigt jobb. Skulle inte förvåna om Mattsson blir programdirektör snart. Ni som ännu finansierar denna propaganda. Säg upp och gör nåt bättre för de ca 2300 Kr Ni betalar.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: