Stäng

Trump har redan påverkat FIAT-Chrysler!

Biltillverkaren FIAT-Chrysler var på väg att flytta sin verksamhet från Detroit Michigan, USA. Nu satsar de en miljard dollar för att stanna och rusta upp sin verksamhet där. De skall bygga 3 nya Jeep-modeller. De räknar med 2.000 nya arbetstillfällen.  Detta betyder mycket för Detroitområdet, inte bara för jobben utan även för moralen, välmåendet. De kommer även att bygga en fabrik utanför  Toledo, Ohio. Ingen dålig start på  Donald Trumps vinst. Mera av detta vill vi och kommer vi att få se.

fiat-chrysler

Deseret News

6 reaktioner på “Trump har redan påverkat FIAT-Chrysler!

 1. Jag har inte hört den här nyheten förut. Det ser ut som om detta är ett allvarligt uttalande. Förmodligen bör du inte lyssna på radio oftare. Jag hittade en bra radio med min gamla Fiat här https://www.bildelar24.com/ kanske det här är det billigaste priset, bland alla alternativ jag har sett. Men nu vill jag byta den mekaniska växellådan till det automatiska. Jag vet inte om det är värt det …

 2. Protektionism förvärrar bara allt. Tillverkning skall läggas där den är billigast och effektivast.
  Brexit är ingen vinst men det kommer heller inte att orsaka det kaos och förfall som vissa vill hävda.
  Det gäller att hålla ihop Europa och inte att splittra. Få Schengengränsen tät och att EU tar hand om bevakningen centralt.
  Sen måste alla mindre bemedlade regeringschefer mentalt alltså sluta upp med att i superhybris tro att de leder en feministisk humanitär stormakt bjuda hit hela mellanösterns och nordafrikas muslimer på bidragskalas. Dessutom i förlängningen en islamiseringen av samhället.

  1. Ett visst mått av Protektionism är bra. 2000 nya jobb o Detroi betyder väldigt mycket för alla de arbetslösa bilbyggarna som fick sparken när produktionen flyttades ill Mexico. Lika så håller Ford också på att ta hem sin tillverkning från Mexico. Jag kan inte förstå hur du tänker som kan försvara arbetslöshet i USA? Tänk va många arbetae som sparkats av Ericsson skulle bli glada om produktionen flyttades tillbaka till Sverige

   Europa ska splittras och EU projektet ska läggas nr, enligt min åsikt. Vi har inte fått nått i utbyte mot den enorma avgift vi betalar till unionen. Vi betalar in 30 miljoner och får tillbaka 11. Det kallar jag med mina ringa kunskaper i ekonomi som en djävla dålig affär.

 3. Donald kommer flytta många arbeten till USA. Detta kommer även hända när Brexit är genomfört.
  Allt handlar om lägre skatter. Kommer bli många svenska företag som kommer flytta, s¨länge AKB låter V + S + Mp styra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: