Hemlösheten ökar mest i socialdemokraternas Malmö


MALMÖ. I kommunalvalet 1919 tog socialdemokraterna 34 av 54 mandat och sedan dess har de styrt och gjort Malmö till vad det är i dag, en riktig pangstad som överlever tack vare fem miljarder om året i socialbidrag från Sverige övriga skattebetalare. 

Malmö är den storstad där hemlösheten ökar mest. I Malmö är ökningen störst bland nyanlända. Antalet hemlösa ökade med 30 procent under 2016 jämfört med året innan, enligt kommunens senaste kartläggning. Det handlar om 1 740 vuxna och nästan 900 barn utan egen bostad i Malmö.

I Göteborg, där definitionen av hemlöshet är bredare och omfattar fler än i Malmö, har den ökat med tre procent under samma period, enligt kommunens kartläggning. Även om mätmetoderna skiljer sig något är ökningen betydligt större i Malmö, både procentuellt och i antal personer. I Stockholm är trenden den motsatta med minskat antal hemlösa.

Läs mer…

Socialdemokraternas Malmö hösten 2016

Socialdemokraternas Malmö 1999, det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar…

 


22 responses to “Hemlösheten ökar mest i socialdemokraternas Malmö

 • Peter Skoglund

  Att vara hemlös, är en rättighet i socialdemokraternas Malmö.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  och som vanligt ingen som helst tacksamhet mot svenskarna!

  Tänk att nån gång få höra: titta vilken fin lägenhet. inga bomber som faller!

  Men eftersom dom flesta så kallade flyktingar, aldrig har varit närma ett krig blir det ju såhär!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Lägg märke till hur dom har bytt från bostadslös till hemlös, allt för propagandan! En 20åring som tvingas bo hos föräldrarna är väl ganska normalt, nä just det, det gäller ju bara svenskar!

  Så här låter det då:

  http://www.na.se/orebro-lan/orebro/gravida-erica-nekas-socialbidrag

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Även i Lappland.

  Saxat från Expressen
  ———————–
  Problem för polisen

  Utländska förare utan körkort har blivit ett problem för polisen. Nyligen rapporterade SVT Nyheter om polisen i Norrbotten som ofta står handfallna när det gäller utländska förare som visar upp misstänkt falska körkort.

  – Polisen kommer på plats på en trafikolycka och då visar det sig att den ena parten har ett utländskt körkort, som består av en pappershandling med ett påklistrat foto, och man är inte folkbokförd i landet utan man är asylsökande. Och vi misstänker att den här körkortshandlingen inte är riktig, Niclas Ekbom, gruppchef för trafikpolisen i Norrbotten.

  Svenskt körkort krävs inte
  Enligt lagen behöver en person som inte är folkbokförd i Sverige ha svenskt körkort. Och varje dag säger sig polisen stöta på förare som man misstänker visar upp falska utländska körkort.

  – Några gånger har vi lagt mödan till och gått till botten med sådana här körkortsfall. Och då har det visat sig att vi haft rätt, säger Niclas Ekbom.

  Men det är mycket få polisutredningar i Norrbotten som pågår om falska utländska körkort. I residensstaden Luleå exempelvis är det bara ett sådant ärende som pågår. Flera poliser som SVT-nyheter pratat med berättar att de oftast låter bli att rapportera in den här typen av misstankar.

  http://www.expressen.se/motor/korkort-3/korde-utan-korkort–till-uppkorningen/

  Gilla

  • Sidewinder

   Jag upplever att svåra trafikolyckor ökat, tex där de kör på fel sida av motorvägen osv. Kan detta vara anledningen? Kan de ens tyda vägskyltarna? De borde inte få köra bil i Sverige innan de avlagt prov motsvarande svenskt körkort.
   Men eftersom detta skulle vara förnuftigt så kommer det inte att hända. Svenskarna är utsatta för terror från sina egna politiker!

   Gilla

 • Maja Anokhina

  Jag bodde mellan sådana. I mitt område var många. De ofta har en öppen form av tuberkulös också… pga att de var inlåsta i fängelse och det var trångt och fuktigt där, dålig mat osv. Fängelser i fd Sovjetunionen är ingatt att jämföra med Sveriges dito.
  Fd fångar spottar ut sina lungor med blod.
  Att genomgå en medicinsk utredning var det första som jag och barnen gjorde när vi lämnade asylansökan.
  Malmö tros husera sådana…ushhh…

  Gilla

 • Maja Anokhina

  Nej Mimi. Det är en speciell tatuering. En pricka mellan de fyra till som liksom bildar kvadrat. Det symboliserar en fånge inlåst mellan fyra vakttornen.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vanstyret är fullkomligt kriminellt och den organiserade brottsligheten på kommun- och statnivå är en historisk skamfläck vi aldrig kommer att kunna befria oss från. De skador som nu åsamkats det svenska samhället kan med fog betraktas som irreparabla, och arbetet med att städa upp inom alla förvaltningar och institutioner styrda av lögnaktiga och nyttiga idioter till samhällsomstörtare, ter sig gigantiskt.
  Moder Svea har skamlöst lagt sig på rygg för att låta all världens så kallade flyktingar våldföra sig på den svårt sargade kroppen, alltmedan hennes egna barn med skräck och förfäran ser hur fienden sliter inälvorna ur kroppen!
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • Maja Anokhina

  Den tatueringen på handen på personen i Sveriges Radios artikeln betydde under Sovjetunionens tid att man har suttit i fängelse och inte för första ggn.
  Det verkar så att Malmö lockar till sig en speciell grupp människor…

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Det är INTE alls dåligt med minskande befolkning……så det så !

  Gilla

 • br

  Usch!! Nu har jag sett bägge videoklippen.vet inte om jag ska skratta eller gråta.malmö,en stad som är fullständigt kollapsad.vilken arbetslöshet.ska de här människorna leva vidare på bidrag livet ut!?sova på dagarna och misshandla,råna svenskar och bränna bilar på nätterna.ett stort fel med systemet är alldelles för små straff vid fällande dom.polisen sa ju att ungarna var kända ungdomar som haft flera fällande domar tidigare.höj straffen!!utvisa direkt!de släpps ju hela tiden på fri fot.och denna stad kräver 5 miljarder ibidrag varje år.malmö borde vara en rik stad.svenska politiker säger ju att det ger vinst med invandring.var är de pengarna i malmö!? Borde finnas massor. Med sådan övervikt av invandrare i så många år.eller vad säger du reinfeldt?det var viktigt för sverige det vi gjorde under alliansens år vid makten sa du ang massinvandringen.

  Gillad av 2 personer

  • Kurt

   Snart finns det inga äkta Svenskar att råna i Malmö, då få Blattarna råna varandra, snart få vi döpa om Malmö till ”NEW BEIRUT” när de börja strida om stadsdelar med varandra.

   Gilla

 • Mimi N.

  Rosenbad och Rosengård ….är de kusiner ? Då ska de gifta sig med varandra. Sverige ser fram emot bröllopet … Gästerna kommer att äta, dricka, dansa och slås i dagarna sju – Les Fêtes Galantes !

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Beträffande Malmö….Kikade på Fredriks Reinfeldt intervju av Rasmussen på SVT, titta på det, finns på SVT-play…..Rasmussen säger många bra saker om Malmö, ”ett avskräckande exempel” kallar han Malmö bland annat….Ja, vi har en press och ett SVT som lägger locket på, – denna katastrofstad och folk, c:a 25% röstar fortfarande på Socialdemokraterna…..!!!!!!! Resten röstar på stödpartierna för att sätta hela Sverige i samma sits som Malmö…..
  KONSTIGT att inte något mer än SD sett dagens ljus med denna extrema inkompetens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gillad av 1 person

 • Vakttornet

  En av Sveriges fulaste fiskar är död
  Moderaten Ulf Dinkelspiel som ledde ja-sidan inför folkomröstningen i EU-frågan. Han lovade guld och gröna skogar om vi gick med i EU, miljarderna skulle rassla in.
  Gå bara till din närmaste matbutik för att se vad vi fick.
  I och med Dinkelspiels död har vi i alla fall en ful fisk mindre att dras med. Något att glädjas åt.
  Good riddance!

  Gillad av 1 person

  • 🌼

   Ulf Dinkelspiel är en av dem som bär huvudansvaret för Sveriges förvandling från välfärdsstat till tiggarsamhälle.

   Gillad av 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Har ett vagt minne av den skiten, men många ville med i EU och röstade på ”open border” och minns särskilt packet som läser Dagens Industri, bland dem ville 99% (minst) med i EU….Jag röstade NEJ, EN REFLEX FRÅN MIN SIDA….!! Tack och lov röstade 87:an nej till Euron annars skulle Sveriges ekonomi vara lika svag som övriga Europas…Ingen är oersättlig, men de verkar ha en kvinnlig Pinkenspill nu med ett lika idiotiskt namn nästan…Anna Kinberg-Batra….
   KATASTROF vilka usla politiker vi har!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: