21-årig syrier häktad för våldtäkt

INVANDRARVÅLD. En 17-årig flicka blev natten till torsdagen den 30/12 våldtagen på en av läktarna på Tingvalla isstadion i Karlstad. Flickan fördes till sjukhus där hon undersöktes. Under eftermiddagen greps och anhölls en man i 20-årsåldern för brottet.

– Som alltid efter en sådan här händelse så mår hon inte bra, säger Anders Forssman, chef för enheten grova brott i Karlstad. Under torsdagen har ett intensivt utredningsarbete pågå och under eftermiddagen kunde en man i 20-årsåldern gripas. Han häktades senare på misstänkt för våldtäkt. Flickan och araben var ytligt bekanta.

-Pettersson noterar att Aftonbladet, Expressen och de lokala Värmlandstidningarna inte med ett ord andas om att mannen är syrisk medborgare född 1995 och heter Ahmad i förnamn och har begärt arabisk tolk. Han är även straffad tidigare…

 

3 thoughts on “21-årig syrier häktad för våldtäkt

  1. De notoriskt kriminella antropoider som sprider denna våldets och övergreppens farsot, har förmodligen inga nämnvärda efterräkningar att vänta. Säkert har man från regeringshåll även beaktat den starkt ökade risken för nya fall av HIV och veneriska sjukdomar som oundvikliga följder av invasionen, och vi kan utgå ifrån att allt löper enligt Löfvéns Sverigefientliga värdegrundsagenda.
    Andreas.

  2. Ett råd till alla flickor och kvinnor! Vänd på klacken så fort det dyker upp en Neger eller Arab!! Umgås inte med sådana här tills vi fått ordning på rättsväsendet, polisen och fått bort alla PK-regimer samt STÄNGT gränsen!!

KommenteraAvbryt svar