Man skadad i explosion i Göteborg


BROTTSLIGHET. En man skadades allvarligt i samband med en explosion i Västra Frölunda i Göteborg. Han fick allvarliga skador i båda benen när ett okänt föremål exploderade i en container i Västra Frölunda i Göteborg. Enligt Sahlgrenska sjukhus presstjänst är mannens tillstånd allvarligt men stabilt.

– Han var där för att slänga skräp, men han bor inte i området, säger Christer Fuxborg till TT, presstalesperson vid polisen Västra Götaland.

Larmet inkom klockan 15.24. Men vad som ligger bakom explosionen är ännu inte klarlagt.
– I nuläget har vi ingen klar bild på vad som hänt. Vi får invänta våra teknikers utlåtanden, säger Fuxborg.

Polisen arbetar nu med att säkerställa att det inte finns risk för ytterligare explosioner. Ett hotell i närheten av containern har evakuerats. – Det gör vi för att vara på säkra sidan så att inget annat smäller igen, säger Fuxborg.
Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse.

-Pettersson blir misstänksam av två skäl, sopor brukar inte explodera och TT påstår att ett hotell i närheten spärrats av. Det är möjligt att det varit ett hotell en gång i tiden men nu är det ett boende för nyanlända migranter…

Frölunda på bloggen

Uppdaterat: En person som jobbar för Migrationsverkets har fått allvarliga skador efter en explosion i en container utanför ett flyktingboende i Göteborg. Enligt den skadade mannens egna vittnesuppgift ska explosionen skett i samband med att han slängde sopor.


7 responses to “Man skadad i explosion i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: