SD är mainstream i Europa och det är inte bara SD:are som tar avstånd från Reinfeldt

INRIKES. För några dagar sedan skrev vi om moderaten Helena Trotzenfeldt som tyckte att de moderater gick över till Sverigedemokraterna inte är särskilt trevliga och att moderaterna inte behöver dem. 

Damen jämförde även hatet mot Fredrik Reinfeldt med hatet mot Olof Palme. Hon skrev att Moderaterna skulle sluta sörja ”arga, bittra män” som lämnade för SD.

Nu får Trotzenfeldt svar av Tomas Brandberg, politisk sakkunnig för Sverigedemokraterna. I en replik i Expressen skriver han: ”Enligt henne är vi arga, gamla, bittra, främlingsfientliga och tillhör ’Sveriges ultranationalistiska kärna’. Jag kommenterar endast det sista, den nationalism SD står för är helt mainstream i ett lite vidare europeiskt perspektiv.”

-Pettersson antar att nästa val så är Moderaterna 4:e största parti efter SD, S och C  och då kanske någon inser att Reinfeldt har gjort en oerhörd skada på landet och partiet…

expressen_moderatertill_sd

25 thoughts on “SD är mainstream i Europa och det är inte bara SD:are som tar avstånd från Reinfeldt

  1. Vi får aldrig glömma att Reinfeldt skickade Svenska stridsplan till Libyen för att störta Gaddafi, med kaos och enorma flyktingströmmar över Medelhavet som följd.

  2. Vi som har varit med ett tag ser att det är mindre skillnad på Åkesson och Erlander än på Löfven och Erlander. Detta beror på att samtliga partier efter 1970, dock inte samtidigt, har girat kraftigt åt vänster och lämnat fältet helt öppet. Nu pågår kampen att ta sig ur vänsterdiket och tillbaka på vägen för fullt.

    Man kan säga att globalisterna och kulturmarxisterna har lyckats väl med indoktrineringen i skolorna.

    • Erlander var statsminister i 23 år, han byggde upp folkhemmet och välfärden. Hade hedersmannen Erlander funnits idag hade han blivit anklagad för att vara rasist.

      Sedan muslimvännen Palme tog vid gick det åt skogen med Socialdemokratin fullständigt.

      Sverigedemokraterna kör vidare i Erlanders fotspår och det retar Löfven till vansinne.

      Söndagen den 9 september 2018 går vi till val, jag tror att många kommer att bli förvånade över hur stort stöd SD får.

  3. från de ena till det andra, det jag nu skall pröva med att
    försöka förklara…är att USA är anledningen till allt ont som
    vi NU skådar…terrorbalans är lika viktig i mindre, som i större
    Diktaturer…ifall USA underlåtit å gett fan i Saddam Hussein
    så skulle Världen idag ha tett sig helt annorlunda…Ryssland
    och USA tycks vara ganska så överens om att de delar på
    patentet va gäller ”terror-balans”…speciellt USA har idag rört
    om i grytan så pass, att de vete fan hur allt kommer att sluta
    Läs denna SD artikel (under) så kanske ni hajar va avser!?
    http://www.svd.se/bara-du-kan-pa-riktigt-bekampa-falska-nyheter

  4. Pettersson: Var gjorde du lumpen? Mellan vilka år?

    Berätta kort om din tid kronans tjänst.

    • tillåt mig gissa//…runt -63, endast 10 min p.g.a.sin
      hyperenergiska läggning…ville omstrukturera hela
      försvarsmakten och bli överbefälhavare själv?.,)))

  5. Skyll inte på Reinfeldt, tack!

    Försök förstå att 1 453 517 boende i Sverige (jag vägrar att kalla landsförrädare för svenskar) röstade på M 2014, röstade för att Alliansen skulle lägga sig platt vid en valförlust för att inte SD skulle få något inflytande och därigenom låta galningarna i MP fortsätta bestämma.

    1 453 517röstade för att vi alla skulle få öppna våra hjärtan och låta ockupanterna få allt vi äger och har!

  6. Två själsfränder skakar hand i februari 2009 … d v s fd svenske statsministern Fredrik Reinfeldt (M) och den palestinske ”presidenten” Mahmoud Abbas (terrorgrupperna Fatah & PLO).

    http://z.cdn-expressen.se/images/0b/3f/0b3f73cd35794db0a49d5e86f5a74f3b/16×9/680.jpg

    Båda ledarna har det gemensamt att de lett sina respektive medborgare på katastrofala villospår och därefter inte tagit något som helst ansvar för effekterna av den totalt misslyckade politiken de fört.

    Fredrik Reinfeldt borde emigrera till sin kompis Mahmoud Abbas i Palestina … och stanna där för alltid. Fredrik får gärna ta med sig en hel drös med Palestinavänliga terrorist-kramare från moderaterna, sossarna, vänsterpartiet, miljöpartiet m fl.

    https://unvis.it/expressen.se/nyheter/dokument/s-holl-sitt-vallofte-till-palestinierna

      • OK Det var med ”Öppna era hjärtan”-talet i slutet av valkampanjen 2014 som han brakade in i bergväggen med full kraft.

        Men långt innan dess hann han få till en fullständigt förödande överenskommelse med MP om en politik om starkt ökat antal intag till Sverige av flyktingar och anhöriginvandrare m fl.

        Utfallet av den politiken kan man betrakta som ett katastrofalt villospår under åren det pågick. Han försökte ju använda argumentet att Sverige var i akut behov av ett stort antal invandrare för att bl a

        A) fylla på bristen på arbetskraft när det stora antalet 1940-talister gick i pension och…

        B) att sätta in de anländande som vårdgivare i äldreomsorgen när antalet med vårdbehov förväntades öka dramatiskt.

        Bägge dessa lösa antaganden har senare visat sig inte alls ha fungera som tänkt. Sverige fick i stället c:a 55 s k no-go-zoner på många orter i landet där multi-kriminella invandrargäng i olika åldrar tog makten. I enklaverna har svensk lag upphört att gälla.

      • Jag håller fullständigt med dig om att Reinfeldt har varit en katastrof för oss svenskar! Därom råder inget tvivel! Men det är inte Reinfeldts fel, han har bara gjort det han har blivit framröstad för att göra!

        Det går inte att skylla på politikerna! Alliansen svek samtliga vallöften från 2006 och gjorde sin uppgörelse med MP om införandet av Sverigeistan, ändå blev dom omvalda 2010 för att fortsätta på samma väg! Då är det väl knappast deras fel?

        FOLK MÅSTE LÄRA SIG ATT TA ANSVAR FÖR SIN RÖST!

      • Klart att Reinfeldt ljög 2010, det hade han ju gjort 2006 också och kommit undan med! Tydligen tycker ju 1 453 517 att det var helt okej att ljuga 2010, eftersom dom röstade på M 2014!

  7. Kajsa Kavat ges svar på tal, och ju mer moteld dessa repetitivt och monotont kacklande feministkalkoner utsätts för, desto bättre. Klarsynthet och sunt förnuft blir i förlängningen okuvliga krafter, och man kan bara beklaga att artilleriet inte satts in på ett avsevärt tidigare stadium, samt att det inte har en grövre kaliber. Att moderater väljer utträde ur ett parti man inte längre känner någon samhörighet med, och som offrat hela sitt ideologiska fundament till förmån för globalistiskt nationsförakt, torde snarast betecknas som ett hälsotecken. Undrar hur många fler medlemmar som innan nästa val beslutar sig för att ta avstånd från M för att ansluta sig till Sverigedemokraterna.
    Andreas.

  8. Varför skall man rösta på M?
    Vem vill se AKB som Sveriges nästa statsminister?

    M behöver en nystart, ut med Ruinfeldts hejdukar och in med riktiga Moderater!

Kommentera