Moderater som lämnat för SD är inte särskilt trevliga


Helena Trotzenfeldt är inte bara författare, hon tillhör också den moderata falang som fortfarande står Fredrik Reinfeldts generösa asylpolitik nära.

I en debattartikel i Expressen går hon till hårt angrepp på de moderater som lämnat partiet för Sverigedemokraterna.

Trotzenfeldt vill inte kännas vid beskrivningar av att nyanlända är analfabeter, terrorister, våldtar, vägrar arbeta och vill införa sharialagar. Vi får ingen förklaring från henne om ordet nyanlända gäller samtliga eller somliga, men faktum är att många nyanlända är analfabeter, är delaktiga i gruppvåldtäkter, vill införa sharialagar istället för de vi har, har ingen motivation att arbeta och en del har utfört terrorhandlingar i både Sverige och andra delar av världen. Låt vara att dessa är i minoritet, men de finns.

SD växer inte längre, hävdar Trotzenfeldt och missar att vi befinner oss i en mellanvalsperiod. Hon nämner inte med ett ord att Moderaterna backar i mätning efter mätning och att de väljare som lämnar partiet inte bara går till SD. ”Vi behöver dem inte heller”, menar hon och glömmer att en eventuell moderatledd regering kommer att behöva stöd från SD och att just SD kan komma att vara betydligt större än M efter valet 2018.

”Vi som tar avstånd från främlingsfientlighet och som tror på ett öppet Sverige behöver sluta sörja de partimedlemmar som lämnat oss”

Hupp, nu glömmer fru Trotzenfeldt att både Moderaterna och Socialdemokraterna infört och förespråkar asylregler som på sina håll är i linje med SD:s och på några punkter t.o.m. hårdare. Det finns därför starka skäl för Moderaterna att ta avstånd från den politik Fredrik Reinfeldt förde, som försatt Sverige i den situation vi befinner oss i och som gjort att hundratusentals moderata väljare lämnat partier för Sverigedemokraterna.

Om Helena Trotzenfeldt vill att Moderaterna går till val på Fredrik Reinfeldt politik, får vi se om denna lockar tillbaks väljare eller får fler att fly.

Expressen

Hennes blogg


23 responses to “Moderater som lämnat för SD är inte särskilt trevliga

 • SD är mainstream i Europa och det är inte bara SD:are som tar avstånd från Reinfeldt | Petterssons gör skillnad!

  […] För några dagar sedan skrev vi om moderaten Helena Trotzenfeldt som tyckte att de moderater gick över till Sverigedemokraterna inte är särskilt trevliga och att […]

  Gilla

 • ɱØяñιηg$ʇðя ©™ (@Ravyn_Strange)

  Jag skulle gärna vilja veta hur länge man räknas som nyanländ. Nyanländ är man väl dom första timmarna efter ankomsten. Men i dårhuset Sverige har jag en obehaglig känsla av att man räknas som nyanländ även efter flera år. Kanske rent av i decennier. En svensk som föds på BB kommer dock räknas som nyanländ i högst ett par timmar.

  Gilla

 • dave

  Trotzenfeldt trotzade inte Ruinfelt. Ingen annan heller efter som dessa ville behålla sina privilegier.

  Gilla

 • Albert

  Hennes anhängare kallar sig säkert för ”Trotzkister” också.
  I så fall väl passande för det kommunistparti som Nya Moderaterna utvecklats till under Reinfeldts ledning.
  Lev TROTSKIJ + ReinFELDT= Trotzenfeldt
  Finner ej någon annan logisk förklaring till detta märkliga och uppenbarligen tagna efternamn…

  Gilla

 • Magnus

  Helena Trotzenfeldt är bara ytterligare en verklighetsfrånvänd, faktaresistent, feministisk liberal som hyser ett otroligt hat mot vita män födda på 40, 50 och de som är födda TIDIGT 60 tal!

  Dessa män fick hon även skämmas för när dom var medlemmar i hennes parti!

  Uppenbarligen är också alla länder i världen främlingsfientliga då inget land i världen önskar fri invandring förutom sjuklöverns medlemmar och väljare? (Hon har missat att hennes åsiktsmotståndare finns inte bara i SD utan också bland medlemmar och väljare i sjuklövern och bland de migranter som hon så vurmar för)

  Jag undrar hur många migranter som kommit de senaste åren som är feminister och som inte hyser ett agg mot någon annan religon än deras egna eller annan etnicitet, klan, kön, sexuell läggning, kultur mm?

  Men det är ju klart, alla som inte vill ha denna FR/MP migrationspolitik måste ju vara män och vara födda 40, 50 eller tidigt 60 tal.

  Hon pratar också om att hon och hennes likasinnade är inkluderande och vi andra inte är det! Tyvärr så blir vi andra inte inkluderade av henne och hennes likasinnade!

  Vilken floskelmaskin!

  Jag undra vilka som bör skämmas och när?

  Gilla

 • Kurt

  Tittade med förvåning på Tysk TV idag, De pratade öppet om att Asylanter låter regga sig under olika alias i olika kommuner för att utnytjar systemet.
  Varje alias ge dem € 350 per månad. Värsta babbe hade 12 Alias. 12×350=€4200 inte illa drygt 35000 kronor per månad. Men sånt förkommer väl inte i Sverige
  Tysk polis ta dem på kornet nu. Det som förvånar är att man gå ut i TV ZDF ”Heute in Deutschland” och säger det öppet. Kan du Tyska titta på
  https://www.zdf.de/nachrichten/heute-in-deutschland/heute—in-deutschland-vom-3-januar-2017-100.html
  Skulle man göra detta i Sverige skulle TV soffan vara fullt med v. slödder.

  Gillad av 1 person

 • dave

  Dessa moderater som stannar hos moderaterna är inte speciellt trevliga.
  Landssvikare hela bunten.

  Gilla

 • Erik

  Jag är inte främlingsfientlig.

  Jag är försörjningsfientlig.

  Speciellt försörjningsfientlig är jag gentemot dem som vill kulturellt påverka ‘mitt’ samhälle som jag känner det.

  Är jag därmed månne fascist? Eller till och med nazist?

  Fråga Schyffert, Ernman eller någon Gardell.

  Gilla

 • Folke Lidén

  Vi får hoppas att Trotzenfeldt får en framträdande roll hos M i nästa valrörelse.

  Gilla

 • ossie

  Dom kloka fd moderaterna har gått till SD för dom har sent omsider insett hur skadlig Reinfelts politik var och den nuvarande kappvändningen är inte mycket att lita på bara ett tafatt försök att bromsa tappet.

  Gilla

 • Lisa.

  Vi får aldrig glömma att Reinfeldt skickade Svenska stridsplan till Libyen för att störta Gaddafi, med kaos och gigantiska flyktingströmmar över Medelhavet som resultat.

  Gillad av 1 person

  • Nog Nu

   Och anledningen till att Ruinfilth skickade dessa plan är att denne ville blidka sina hussar inom NATO, FN och Bilderberg!

   Tänk hela tiden längre än varje enskild handling från förrädarna, summan av handlingarna förskräcker och ger en helt annan helhetsbild!
   Vilka tjänar då på tidigare nämnda organisationers handlingar?
   Hur har dessa organisationer agerat tidigare i världshistorien? Vilka tjänade på det?

   Tänk hela tiden ett steg längre…..och längre…..och längre!

   Gillad av 1 person

 • Suzie

  Vad fruktansvärt trött man är på sjuk-klöverjuntan och deras kommunistbeteende .Fru Trotzenfeldt talar som en riktig sekterist,vurmare för den totalitära massinvandringsideologin som inte får kritiseras,alla som inte välkomnar invasionen av män i vapenför ålder från barbarikulturer i mena och således inte är för det gigantiska folkutbytet och folkmordet på svenska folket är ju enligt sjuk-klöver juntan främlingsfientliga,rasister,nazister,fascister mm kidnappade fel använda epitet.Svenska folket måste resa på sig och vägra ta order från folk och landsförrädarna.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Denna kärring behöver ingen ta på allvar eller ens
  lyssna på så länge hon inte själv visar upp vad hon gör
  för flyktingarna, inhyser några stycken själv i sin fina bostad
  på sitt fina område som brukar vara kemiskt fritt från dem
  som hon ömmar för! Hon är dessutom väldigt korkad om
  hon tror att SD slutat att växa!

  Gillad av 1 person

 • Mimi N.

  OT: Svensk media gick på betet utan tillskottsfoder:

  Historisk kandidat nekas premiärministerpost | Aftonbladet
  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article24160032.ab
  för 7 dagar sedan – Historisk kandidat nekas premiärministerpost … vilket skulle göra henne till den första kvinnliga muslimska premiärministern i ett EU-land.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Antingen vet inte hon vad moderaterna är, eller också så vet inte jag det.
  Ganska ointressant ändå. M har bara hakat på ett ”P”. M > MP

  Gilla

 • Torleif

  Hillary Clinton sade liknande saker om Trumps väljare.

  Gillad av 1 person

 • Beppe852

  Helena! Du är välkommen hem till mig om du inte kan uppleva verkligheten på närmare håll, som ex vis Husby! Jag bor i ett invandrartätt område där ovanstående påståenden råder. Skicka en liten notis bara så jag kan förbereda besöket!

  Gilla

  • Grune

   Ja eller till mig. Jag bor i Södertälje så jag vet hur invandrare beter sig. Ett par exempel som tyder på dålig inställning till Sverige och dess lagar. En invandrare slängde sopor omkring sig med orden ”Jag skräpar ner om jag vill och varken du eller någon annan kan göra ett skit åt det”. Intervjuade invandrare säger ” Vi har inte kommit hit för att arbeta”.

   Gilla

   • Lisa.

    De säger också att de har inte kommit hit för att bli svenskar.

    Gilla

   • realist

    Grune,
    du har helt rätt – Fast dom arbetar en dag varje månad då de går till socialförvaltningen och ansöker om FÖRSÖRJNINGS STÖD – detta är verifierat på ”tuben” där somalier informerar hur de ska göra när de kommer till ”guldlandet”.

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: