5 thoughts on “Sveriges framtid

  1. Verkligheten i Sverige i dag är precis som på bilden. -Diskussionen är tystad! Vi behöver inte undra i hur häxprocesserna uppstod och spreds – samma händer idag, fast det är pk som är rätttroende och den som försiktigt ifrågasätter som skylls för kättare.

  2. Sverige, som vårt fosterland, har ingen framtid!
    Enda hopper är en statsminister som heter Åkesson!

    Alla andra vänder bara kappan efter vinden
    – och kopierar det SD sagt hela tiden!

    Vill du ha en framtid?
    Vill du ha kvar ett fosterland?
    Vill du ha kvar ett Sverige? (kristet)
    Känner du dig trygg?
    Jag är rädd! ( för Sveriges framtid )
    Tänk efter och sprid tanken!

  3. Om några få dagar är det nyårsfirande igen. Vid förra nyårsskiftet 2015 – 2016 så förekom omfattande tafsande och andra trakasserier / övergrepp mm mot unga kvinnor i mörkret i Köln i Tyskland, Kalmar i Sverige och många fler städer i Europa.

    Det uppstod stor vånda och förnekelse från vänster-PKisterna m fl och i vissa fall t o m från polisen när det visade sig att övergreppen i huvudsak hade utförts av invandrargrupper s k ”flyktingbarn” … d v s egentligen till största delen asylsökande vuxna män från MENA-länder m fl.

    Bland de som förnekade sanningen om vilka förövarna var ingick feministerna i Gudrun Schymans (F!)-parti. Allt är nu belagt vilka förövarna var för ett år sedan … och då vore det därför inte mer än rätt att Gudrun Schyman och hennes feminist-kompisar nu borde passa på att inför det stundande nyårs-skiftet resa till Köln, Kalmar + många fler städer och på plats träffa de mycket ”trevliga” männen från fjärran länder, som fortfarande håller till i stora skaror i Europa. Tillsammans med dem kunde ju Schyman & Co fira in det nya året 2017.

    Jag skickar med en bild nedan gjord av den välkände tecknaren Kalle Strokirk som visar hur han föreställer sig att det skulle kunna se ut när Gudrun Schyman förlustar sig med de kärlekskranka asylsökande ”flyktingbarnen”. Håll tillgodo!

    http://pbs.twimg.com/media/CaNNacfWYAA0ibO.png

    Det vore väl jättekul att efter års-skiftet få se massor med trevliga foton … inkl selfies med Schyman & MENA-”pojkarna” …. tagna på plats vid många av dessa spännande nyårs-event. Vad tycker ni?

  4. FRAMTID?????????????????
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

KommenteraAvbryt svar