Algerier misshandlade fru och barn i flera år – får fängelse

INVANDRARVÅLD. Under flera år misshandlade, kränkte och hotade mannen sin hustru och parets fyra äldsta barn, det yngsta på fem år har tydligen klarat sig. Nu dömer Malmö tingsrätt mannen till två års fängelse för fridskränkning, grov kvinnofridskränkning, olaga tvång och misshandel. 

Redan 2011 slog ett av barnen larm till skolsköterskan och socialtjänsten, men pappan tvingade barnet att säga att det var påhittade historier.
– Annars kommer det hända något dåligt med din mamma, sade pappan till sitt barn. Först i maj i år uppdagades sanningen när mamman sökte hjälp vid en vårdcentral.

“Det har varit fråga om frekventa brott mot nära anhöriga i det gemensamma hemmet under lång tid”, skriver rätten i sin dom.

Varken hustrun eller barnen hade fått gå ut som de ville. Barnen tvingades regelbundet ställa sig vid en vägg med händerna i luften. Där blev de slagna på låren, trampade på tårna och knipta i mellangärdet. En av döttrarna har också blivit sparkad på kroppen.

Dessutom hotade pappan att gifta bort de två äldsta döttrarna.

Hustrun råkade ut för ännu värre misshandel. Hon blev dragen i håret och fick upprepade slag i både ansiktet och på kroppen. Mannen har dessutom sparkat henne och tagit strypgrepp om hennes hals. Vid ett tillfälle knuffades hon in i en balkongdörr så att glaset sprack och hon fick en stor bula i huvudet.

-Pettersson noterar att SVT inte nämner att mannen hotat gifta bort döttrarna, men det är väl för att deras tittare inte ska begripa att Mohamed Drif hör hemma i Algeriet. Mohamed har dessutom haft eget boende de senaste fem åren fem trots detta besök och spöat upp familjen…

Straffet på två år är ynkligt. Det borde vara obligatorisk utvisning även om Mohamed har svenskt medborgarskap, så familjen hade fått en vettig chans till ett normalt liv men vår feministiska regering struntar väl i hustrun och döttrarna…

Dom B 5188-16

7 thoughts on “Algerier misshandlade fru och barn i flera år – får fängelse

 1. Jag är född i ett kristet hem och har bott i sverige i hela mitt liv. Tyvärr var min pappa likadan som Mohammed Drif. Han spöade upp morsan och oss barn väldigt ofta. Polisen kom och plockade upp honom men redan samma kväll var han utsläppt.

  Jag känner starkt med mamman och hennes barn. Mohamed Drif är en sjuk man som förtjänar ett långt fängelsestraff och han kommer inte få det lätt i kåken. Varenda plit ser mellan fingrarna när en våldtäktsman eller kvinnomisshandlare får stryk av sina medfångar.

  Det jag innerst inne hoppas på är att mamman + barnen nu får skyddad identitet och att vi får en lagstiftning som återkallar svenskt medborgarskap vid grova brott. Samt vid återfallsbrott.
  Den som hållit säg laglydig i låt oss säga 15 år efter en dom ska kunna slippa ett utvisningsbesked eller liknande.

 2. Och ingen utvisning förstås vi ska väl fortsätta att försörja aset medans våra fattig pensionärer får det sämre HURRA för Sverige

 3. Soros konspiratoriska kollaboratörer och hycklande hålldamer, bland vilka ett ansenligt antal finns i den svenska makthierarkin, har mycket på sina sjuka samveten. Landssvekets katastrofala konsekvenser har krossat konungariket Sverige och det är mycket tveksamt om nationen någonsin kommer att kunna återhämta sig efter denna svarta epok i vår historia.
  Andreas.

 4. Varför inte visa ut aset ur landet för gott? Man är
  djävligt blåögda i det här så kallade rättsväsendet?
  precis som två år på Hotell Hilton skulle avskräcka denne
  neandertalare från att fortsätta där han slutade när han
  kommer ut? Det ska ta 10 år innan permanent medborgarskap
  delas ut, och när sådana historier dyker upp så ut med kräket!

 5. Jag vill inte / kan inte förstå varför vi i Sverige ska ta hand om de kriminella i det här fallet algerier, det är inget krig i Algeriet !
  Det finns bara en förklaring, vi är så korkade att vi gör det och betalar därtill !
  Förstå att många ociviliserade länder har sett ett land långt uppe i norr att skicka sina kriminella till !

Kommentera