Konspirationsteori

Konspirationsteorier älskas av etablerad media och deras stödtrupper.

Här har ni en att gotta er med till jul.

MUCF har idag meddelat att Sveriges Unga Muslimer inte har rätt till statligt bidrag. Beskrivningen lyder: “Enligt MUCF:s motivering har SUM och dess medlemsorganisationer vid flera olika tillfällen “pekats ut som en miljö” där det finns individer som inte respekterat exempelvis jämställdhet och förbud mot diskriminering. MUCF nämner också bland annat att det finns kopplingar till andra organisationer som Muslimska brödraskapet”. GP

I MUCF:s styrelse sitter den ökända Rossana Dinamarca (V). Det vore väl inget anmärkningsvärt i sig, om det inte vore för denna bild.

skarmklipp

Dinamarca på träff med bl.a Rashid Musa, ordförande för det SUM som fått statliga bidrag i många år. Vad kallas det när man sitter i en styrelse som delar ut miljonbidrag till organisationer som man uppenbart är väldigt nära vän till? Jäv möjligtvis…

Rashid Musa är inte nöjd med MUCF:s beslut…

skarmklipp

Ivar Arpi på Svd tog upp SUM:s koppling till Muslimska brödraskapet i ett inlägg den 22:a april, vilket också prästen Annika Borg gör 2015.

Om nu Rossana Dinamarca har nära kopplingar till organisationer som tillhör den islamistiska sfären borde väl hon förlora sin plats i riksdagen på samma sätt som Mehmet Kaplan? Hon borde förlora sin plats hur som, men detta borde väl vara droppen också för kommuni…..förlåt, vänsterpartister?

 

16 thoughts on “Konspirationsteori

 1. V är stora idioter, och en av dom största är Rossana,
  hon är bara en uppblåst nolla som fått härja fritt i
  riksdagens korridorer, där hon med sina beteenden borde
  lyfts ut för länge sedan, ytterligt svagt av Jonas Sjöstedt
  att låta hennes beteende få fortsätta?

 2. Rossana Dinamarca har ett omdöme som inte är något att eftersträva.

  Väntar nu bara på att någon trycker upp T-shirts med texten, “Rossana är inte min riksdagskvinna”.

  Borde sälja bra, även till vänsterpartister.

 3. I andra sammanhang ger muta, bestickning, jäv hårda straff.
  Behövs kanske en formell polisanmälan?
  Men visst – polisen existerar ju nåstan inte mer!
  Polisen fick en hundradel (1/100) av vad invandrarverket fick i EXTRA BIDRAG!
  En milliard till polisen och 100 milliardet till invandrarverket!!!
  Vill vi ha det så?
  Kan vi ha det så?
  Är vårt fosterland på väg att dö?
  Alla muslimer är muslimer!
  Islam ska ta över världen, enligt koranen.
  “inte delar av den, utan hela” – “om så behövs, med våld”.
  Alla muslimer ska följa koranen – inte svensk lag!
  Vågar du ha muslimer intill dig?
  Känner du dig trygg?
  Kanske dags att börja med “fredagsbön” i lokala kyrkan?
  Kanske dags att organisera ett lokalt försvar?
  Kanske måste vi göra något innan det är för sent?
  Jag är rädd!

 4. Det låter som jäv att riksdagsmän sitter i myndigheten som beslutar om bidrag till politiska organisationer. Är det representation efter mandatfördelning i riksdagen eller får man en plats genom sina goda kontakter?

 5. Oj fy f*n vilken härva det verkar vara. Hur tar de “utvalda” sig ur denna smetiga trolldeg? Är det bara ett stickprov av många andra exempel? Nej fy sjutton vad jag längtar efter friskare regering och friska myndigheter.

 6. Dinamarca hör hemma i Chile, har fått allt och lite till av Sverige men är ändå inte nöjd. Ett oavbrutet klagande, förtal och oförskämdheter. Försvinn! Dra till Chile!

 7. Grekiska mytologins horribla vidundret har återuppstått till dagens kommunistiska vidriga hydra som lagt varje av sina (minst) 8 huvud i knät på lika många islamister. Fäller man en islamist, hoppar huvudet i nästas knä o s v. Om antalet inte stämmer i bilden ovan, kan det bero på att hon skickat något huvud till frissan för att hjälpa ormarna i skalpen ömsa skinn.
  Åå, var är du Herakles ???

 8. Rossana är en mycket farlig person att ge politiskt inflytande, i vilket land som helst. Det säger ganska mycket om det politiska klimatet i allmänhet och Vänsterpartiet i synnerhet. Den evigt passiv aggressive Jonas Sjöstedt kanske är svaret skyldig, hur hon har nått denna position. Men vem fan kommer ställa frågan?

 9. Rosanna är ett stort hot mot samhället då hon är en känd terroranhängare och kan via sitt arbete stödja dessa krafter både ekonomiskt och informationsmässigt. Hade vi varit i ett land där underrättelsetjänsten hade fungerat så hade hon inte fått sätta sin fot ens i närheten av Rosenbad.

Kommentera