Geert Wilders reaktion på sin dom

av Geert Wilders  •  9 december, 2016

Kära vänner, jag kan fortfarande inte tro det, men jag har precis blivit dömd. För att jag ställde en fråga om marockaner. Medan mängder av marockanska asylsökande terroriserade bussar i Emmen och inte ens blev bötfällda blir en politiker som ställer en fråga om färre marockaner dömd.

gatestone_geert_reaktion

Nederländerna har blivit ett sjukt land. Och jag har ett meddelande till domarna som dömde mig: Ni har begränsat yttrandefriheten för miljontals holländare och därför dömt alla. Ingen litar på er längre. Men lyckligtvis är sanning och frihet starkare än er. Och det är jag också.

Jag kommer aldrig att hålla tyst. Ni kommer inte kunna stoppa mig. Och ni har fel. Marockaner är inte en ras och folk som kritiserar marockaner är inga rasister. Jag är ingen rasist och inte heller mina väljare. Denna mening bevisar att ni domare inte har någon verklighetsförankring.

Läs vidare 

4 thoughts on “Geert Wilders reaktion på sin dom

  1. Sanningen, det goda och det rätta är alla eviga och kan endast attackeras och kujoneras. Det sanna är och förblir odödligt, likaså dess vapendragare, ty historien skall minnas denne Wilders som en verklig hjälte som inte lät sig skrämmas till tystnad eller tvingas ned på knä för att göra avbön inför sina fiender.
    Andreas 🙂

    • Jag bodde i Nederländerna på 80-talet och en period senare. Jag visste inte inte vem han var, då han dök upp i ett”underhållningsprogram” på den nationella tv-kanalen.
      Det var en chock att se de ledande av programmet, hur de hånade och vrålade av skratt över sina plumpa skämt alla riktade mot Geert Wilders som var en inbjuden gäst till programmet.
      Där började min nyfikenhet på honom och politiken i Nederländerna.
      Har via min dotter följt hans fantastiska fortsättning, hon har varit på några av hans föreläsningar i Nordamerika, helt strålande.

      • Varmt tack!
        Mycket intressant att läsa. Ja, vilket sällsamt och extraordinärt virke denne Wilders är konstruerad av. Förbannat imponerande gestalt! En sann kämpe.
        Andreas 🙂

  2. Det där med att makteliten saknar verklighetskontakt är helt fel.
    Makteliten vet mycket mer om verkligheten än gemene man.

    Allmänheten blir chockad av maktens arrogans, gemene man drabbas av kognitiv dissonans. Samhället fungerar inte så rättvist som man trodde.

    Makteliten strävar ständigt för att gradvis införa en global diktatur. Orättssystemet är ett viktigt verktyg i denna process.

KommenteraAvbryt svar