Nytt rekord för uppehållstillstånd i år

INVANDRING. Asylinvandringen ökar trots löften om det motsatta skrev vi i början på september, men att antalet asylsökande minskar, hittills i år har 27 000 personer sökt asyl, hjälper föga när antalet beviljade uppehållstillstånd ökar kraftigt, vilket netto innebär att den faktiska asylrelaterade invandringen är högre nu än tidigare. Denna trend fortsätter visar färska siffror.

Migrationsverkets statistik visar att beviljandegraden har ökat dramatiskt och fortsätter att göra så månad efter månad.

I januari var det 38 procent som fick stanna. I november var den siffran uppe i 75 procent, vilket är nytt svenskt rekord. Det kan jämföras med exempelvis Finland där endast 25 procent av asylsökningarna beviljas.

Migrationsverket har hittills i år avgjort drygt 100.000 asylansökningsärenden. Fler än 58.000 av dessa har beviljats. Räknar man in de ärenden som överklagats till migrationsdomstolarna blir siffran ännu högre, cirka 62.000.

Till detta skall läggas anhöriginvandringen. Sammantaget har fler uppehållstillstånd än någonsin tidigare beviljats i år, hittills fler än 128.000 och året är inte slut ännu. Mängder med personer som saknar asylskäl enligt gällande konventioner får stanna som “alternativt skyddsbehövande” det tillsammans med anhöriga gör att vi går mot ett nytt rekord i år.

Det tidigare rekordåret var 2013 då totalt 113.000 uppehållstillstånd beviljades. Någon minskning har inte skett trots att det på våra ”sakliga” och ”opartiska” medier låter som landet är stängt.

Regeringen sade att ungefär hälften av de 163.000 som sökte asyl förra året saknade asylskäl och skulle skickas hem. Det verkar som man ljög, då också.

Regeringen aviserade att cirka hälften av de cirka 163.000 migranter som kom till Sverige under höstens asylkaos och systemkollaps saknade asylskäl och skulle få avslag. Det löftet förefaller man inte hålla.

Vad värre är, de beslutade åtstramningarna och skärpningarna vid gränsen och för anhöriginvandring är tillfälliga och starka vänsterextrema krafter vill att vi ska återgå till kaos och Europas i särklass högsta asylrelaterade massinvandring.

Läs mer…

8 thoughts on “Nytt rekord för uppehållstillstånd i år

  1. Berikande säger SVETSARLÄRLINGEN; ”Öppna era hjärtan” kräver Fredrik Reinfeldt; Vi kan ta emot 40,000,000 till säger Centerpartiets Annie Löf; ”NO BORDER” säger MILJÖMUPPARNA; Ny Moderaternas Anna BK vill ge anhöriga rätt till PUT från dag 1!!

  2. Femtekolonnarna har under årtionden nästlat sig in i varje vrå av samhällsnätet och sitter nu och hjälper sina artfränder in i vårt samhälle för fulla muggar och med oförminskad styrka.
    Trojanska hästen i Troja var ingenting mot vad som pågått i hela Europa med hjälp av politiker och media.

KommenteraAvbryt svar