PK blir galnare för var dag


IDIOTI. Årets julvärd Sanna Nielsen, 32, är i blåsväder. Artisten la upp en bild på sig själv från föreställningen Oscarsrevyn – utklädd till asiat. Nu anklagas hon för rasism.
”Fruktansvärt att ni fortsätter använda er av rasistiska stereotyper och nidbilder”, skriver en följare.

Facebookbilden föreställer artisten och programledaren Sanna Nielsen i några av sina scenkläder från föreställningen Oscarsrevyn som hon spelar i under hösten. Med på bilden är hennes kollega Robert Gustafsson. ”Vi säger tack för en fantastisk revy-vecka”, skriver Sanna i bildtexten.

sanna-nilsen-asiat

Nu rasar ilskna Facebookföljare mot artisten. I kommentarsfältet anklagar de henne för sprida rasistiska stereotyper och nidbilder med hjälp av sin utklädnad. ”Denna typ av nidbilder är just den typ av mobbning jag och många östasiater med mig har fått utstå både i verkliga livet och genom populärkulturella uttryck. Jättetråkigt”, skriver en av dem.

-Pettersson tycker det är fruktansvärt dåligt av Sanna, att skämta om sådant, det är lyteskomik och det skulle jag aldrig ägna mig åt. Bilden är inte ett dugg likt en asiat. De ser ut som tomten på chokladkakan.

För övrigt har Robert Gustafsson varit betydligt bättre, ett exempel nedan…

TIDIGARE 2016-03- 10. ”Babbarna får den välfärd vi betalar för”

Patrik Lundberg, skribent på Aftonbladet har fattat helt fel när han påstå att ”Det är dags att höja skatten” och att ”Vi får den välfärd vi betalar för”.

Patrik skriver vidare att ”Det vore lätt att skylla på flyktingsituationen. Men med handen på hjärtat, hur var läget innan förra hösten? Hur fungerade polisen, vården och skolan?”, och sedan fortsätter Lundberg. ”Samhällsbärarna slet för korvören då också. Brott lades ner, skolresultaten sjönk och patientköerna var långa som ösregn.” och ”Så länge vi inte höjer skatten kommer det att fortsätta vara som det är i dag. Tills dess får vi hoppas att vi inte insjuknar, utsätts för brott eller blir gamla.”

-Pettersson vill upplysa skribenten om att asylinvandringen som han kallar ”flyktingsituationen” inte är något nytt och att eländet vi upplever nu började med högre skattehöjningar än omvärlden och asylinvandring. Men det är historia och det kan man inte begära att en skribent på Aftonbladet ska känna till.

Så Aftonbladets rubrik borde bli

”Babbarna får den välfärd vi betalar för”

Aftonbladet

2016-03-10_1141

Patrik Lundberg är mest känd för en krönika i Helsingborgs Dagblad om hur det i Sverige verkar vara socialt accepterat att skämta om asiater, men inga andra folkgrupper.

Som exempel tog han livsmedelskoncernen Fazers godis Kina (tidigare kallade Kinapuffar), vars förpackning tidigare pryddes av en tecknad gul, leende kines med rishatt och sneda ögon, något som Lundberg ansåg vara en rasistisk karikatyr av en asiat.

-Pettersson inser att Patrik, som är född i Sydkorea tydligen aldrig har hört talas om Norge-historier. Hade han varit en allmänbildad journalist hade han nog förstått att det skämtas om alla folkslag av grannarna…

Alla borde se att en Kinapuff med en kines inte är rasistiskt men en Kinapuff med en korean…ja,ja…

Kinapuff patrik

För att inte tala om Khaled på vår svenska fast norskägda klenod…

khaleds_kaviar

Sveriges mest anlitade ekonom var också i blåsväder och anklagades för rasism när den här korta snutten spelades upp i Nilecity. Visst är det underbart med mångkultur och kränkta minoriteter?


12 responses to “PK blir galnare för var dag

 • Magitte Krogh

  Jag tycker man ska stämma THE MUPPET SHOW för den ”svenska kocken”, hurdu hurdu, säger han och det är mycket ”kränkande” eller hur? Ungefär lika intelligent som att stämma Sanna för att hon varit utklädd till kines i en revy……

  Gilla

 • Sternococktail

  Hur beter sig då landets främste antirasist, som medverkat i utredningar om rasism, både för nuvarande regering och den förra? Han berättar själv på sin egen sida, en kopia av den intervju han gav för en socialistisk tidskrift:
  ”Jag står och väntar vid en busshållplats i Stockholms innerstad. En buss saktar in och stannar och fram- och bakdörrarna öppnas. Det är dock inte den buss jag väntade på. Plötsligt ser jag att en vit pojke i bakre änden av bussen tittar på mig, slår upphetsad med ena handen mot rutan och pekar mot mig, och jag hör honom ropa högt: Titta, titta en kines!

  Pojken är i sällskap med ett flertal andra barn samt några vuxna, alla är vita. Det är antagligen en dagisgrupp med sina förskollärare. Barnen vänder sig om mot mig och börjar skratta, medan de vuxna också tittar på mig och sedan på barnen och ler sinsemellan, kanske förläget för min skull eller för att de tycker att pojken är gullig i sin naiva frispråkighet.

  Plötsligt brister något inom mig, jag påminns om en hel uppväxt och ett pågående vuxenliv fyllt med liknande händelser; vita barn och ungdomar som pekar och skrattar och ropar tjing tjong, japan, Kines eller guling efter mig, och vita vuxna som ofta lätt påstrukna och gärna i grupp bugar sig överdrivet, gör kampsportshärmande rörelser i luften ackompanjerade med tjing tjong-liknande läten och hjärtligt gapskratt.

  Jag rusar in genom bakdörren på bussen och tränger mig fram bland barnen och trycker upp pojken mot glasrutan så han börjar kvida och ropa nej, nej. Innan förskollärarna eller de andra vuxna hinner reagera kastar jag mig ut ur bussen precis innan bakdörren stängs igen, och jag ser sedan bussen åka iväg med en gråtande pojke, en förvirrad skara barn och en upprörd samling vuxna som med oförstående och anklagande blickar tittar på mig genom fönstret.”

  Gilla

 • Nidbilder av svenskar | Petterssons gör skillnad!

  […] OCH BLANDAT. Igår läste vi om att årets julvärd på SVT, Sanna Nielsen kallades rasist för att hon varit utklädd till asiat när hon spelade revy. […]

  Gilla

 • dave

  Visst är teater fruktansvärt!

  Gilla

 • Trynbald

  Vänsterterroristerna driver skitnödigheten till nya extrema nivåer.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Det var bättre förr. Då kunde man lyssna till och skratta åt Povel Ramels Sukiyaki Syndrome. Men i dag hade farbrorn blivit kallad för rasist och jagad nattetid av expressen reportrar.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Det var en go tid förr när humor kunde riva murar istället för som nu, när murar byggs med bristande humor.

   Gilla

 • Sven-Erik

  Aftonbladet skriver om samma sak. Var inte oroliga jag köper inte. Det är Google som ger mig tråden. Sannas näthatarare måste vars svenska feminister. Det finns ingen svensk som inte gillar en sån go och grann tös.

  Gilla

 • eugenecork

  frågan är när PK skall bli vuxna?..att de kommer ur sina
  mindervärdighetskomplex…vi vill dem (ju) bara väl!

  Gilla

 • Ingemar

  Hörde en intervju med en läkare som arbetat med flyktingar och ålderstester utomlands mm. Han hade nu blivit anklagad för att vara ”främlingsfientlig” för att han i princip gjort sitt jobb, men bara i det PK-sjuka sverige. Hade han inte haft sitt jobb och stöd utomlands kvar så skulle han nu vara krossad trodde han, med rätta!! Eftersom denna masspsykos verkar obotlig så är det väl fråga om inte PK-folk måste sparkas och ersättas! Jag har slutat köpa tidningar, förut kunde jag det när de ibland tog upp intressanta ämnen, nu ALDRIG!!!

  Gilla

  • Sven-Erik

   Ja, hur tokigt kan det inte bli. Härom morgonen såg till min förskräckelse att jag inte ligger med en asiat, när hon tog av sig kimonon. Men sen vid eftertanke förstod jag att hon ser ut precis som alla andra. Enda skillnaden är form, färg och hjärna. Dina preferenser är mina inte dina.
   Hur hensen ser ut det s..t.r jag i !!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: